Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4910 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
...

Dino, Ty ostojo tu na forum!!! myslalem, ze wyjasnilismy pare rzeczy. Na priv.

No cóż... też tak myślałem.

a o co poszlo tym razem, ostojo?

O to, że kulturalnym dorosłym ludziom nie przystoi publicznie zachowywać się w sposób jaki prezentujesz czepiając się Hilton. Moim zdaniem, powinieneś zakończyć tę sprawę (Hilton również) poprzez choćby taką wypowiedź: Sorki, poniosło mnie, przepraszam wszystkich i kończę temat z Hilton (Kowalskim). Myślę, ze poprawiłoby to znacznie dzisiejszą atmosferę na forum.
   Pozdrawiam i rób jak uważasz.

jeszcze moment a bedziemy mogli rozmawiac ja rowny z rownym
Ty -7, ja -6
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja to wszystko pie...le.Ide se zrobic budyn waniliowy z odrobina soku wisniowego.Ma ktos ochote?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Kowalski09 napisał:
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
Dino napisał:
Kowalski09 napisał:
...

Dino, Ty ostojo tu na forum!!! myslalem, ze wyjasnilismy pare rzeczy. Na priv.

No cóż... też tak myślałem.

a o co poszlo tym razem, ostojo?

O to, że kulturalnym dorosłym ludziom nie przystoi publicznie zachowywać się w sposób jaki prezentujesz czepiając się Hilton. Moim zdaniem, powinieneś zakończyć tę sprawę (Hilton również) poprzez choćby taką wypowiedź: Sorki, poniosło mnie, przepraszam wszystkich i kończę temat z Hilton (Kowalskim). Myślę, ze poprawiłoby to znacznie dzisiejszą atmosferę na forum.
   Pozdrawiam i rób jak uważasz.

Dino, jestem chlopak ugodowy. olalem sprawe, a ona wciaz sie mnie potem czepiala /byc moze nie pamieta bo zachlala. ja nie chlalem/.
Jesli lubi krew to prosze bardzo!!! Pojade po niej uzywajac jej argumentow.

Kto dzisiaj kogo się czepia łatwo można prześledzić choćby w bieżącym wątku. Jak jesteś ugodowy, to się pogódź z Hilton i będzie po problemie. Powód dla którego Hilton się czepiła był słuszny i powinieneś pierwszy wyciągnąć rękę do zgody. Poza tym, mając na uwadze polskie obyczaje, wizerunek mężczyzny w tego typu pyskówkach i obrzucaniu się epitetami jest zdecydowanie negatywny . No cóż... kobiety nawet kwiatkiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Jak chcesz to Ci dołożę abyś "równym" był z Dino.
Twój śmiech przez łzy jest przerażający.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:
A ja to wszystko pie...le.Ide se zrobic budyn waniliowy z odrobina soku wisniowego.Ma ktos ochote?

Ja chcę, Ja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:

Ale smaku narobiłaś, biegnę do sklepu po budyń , mniam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(nowak39)
Wiking
...przez moment mozna zobaczyc tu "Pile"....

- Hello Hilton..
- i wanna play a game .... you dont know but i know you, by all teh posts you wrote....
-....
- the choice is yours...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(cekinek)
Początkujący
Ja tak obserwuje ta wymiane zdan miedzy Hilton, a Kowalskim ( o ile mozna nazwac to wymiana zdan, raczej monologiem Kowalskiego) i kojarzy mi sie to z walka miedzy Czarnym Rycerzem i krolem Arturem.

Kto jest kim nie musze chyba tlumaczyc

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Dino napisał:
giovi2 napisał:

Albo nie biegnę, mam galaretki i bitą śmietanę , mniam, mniam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dino napisał:
Dino napisał:
giovi2 napisał:

Albo nie biegnę, mam galaretki i bitą śmietanę , mniam, mniam.

Ja mam w domu piankę do uszczelniania okien jak ktoś reflektuje to mogę się podzielić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok