Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMAGAM w zakresie - Norwegia

Czytali temat:
(1525 niezalogowanych)
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
P_O_M_A_G_A_M w zakresie
--------------------------------------------------------------------------------
-skladanie wnioskow w UDI (pobyt i praca)
-zameldowanie w norwegii
-ID numer
-swiadczenia rodzine (Barnetrygd,Kontantstøtte)
-swiadczenia zdrowotne (Fastlege)
-swiadczenia socjalne (dag penger,økonomisk stønad)
-sprawy bankowe
-sprawy urzedowe
-TLUMACZENIA pism urzedowych/odpowiedzi
Wspolpracuje z biurem adwokackim w zakresie pomocy oszukanym rodakom przez pracodawce.
ROZLICZENIE ROCZNE.

CALOROCZNA OPIEKA W ww ZAKRESIE 800 NOK
kontakt ;
e-milem monolit2@start.no
tel; 46 46 66 56

<< TY ZWRACASZ SIE Z PROBLEMEM JA GO ROZWIAZUJE>>> pozdrawiam ROBERT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
witam!
pomyliles watki,monolit. to jest ogloszenie - uslugi.
a to dlatego,ze pomoc jest bezinteresowna,wszystko inne to biznes!
oczywiscie wystawisz f-re na te 800nok i odprowadzisz podatek,czy tylko podasz nr. konta,na ktore nalezy wplacic pieniadze?
probujesz zarabiac w najbardziej obrzydliwy sposob,na ludziach,ktorzy czesto,na prawde potrzebuja pomocy!
zycze ci,zeby moja odpowiedz byla pierwsza i ostatnia!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Zgadzam się w 100% z wudorą!!
Monolit, przesadziłeś z tą pomocą za sporą kasę. Tutaj ludzie pomagają sobie gratis, a nie za pieniądze!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
wudora...
oczywiscie ze potwierdzenie zaplaty wystawiam oraz pisemna umowe na wykonanie takowej uslugi. DZIWIE SIE TEMU CO PISZESZ. jesli chcesz zaplacic innej ... firmie za pomoc w tlumaczeniach, rozliczeniach lub innej usludze to prosze bardzo. wolny wybor. nie zmuszam Cie abys skorzystal z mojej pomocy. za usluge ktora proponuje zaplacisz zdecydowanie wiecej u konkurencji wiec powodzenia... z powazaniem ROBERT
ps..ja moge pomoc w zakresie wymienionych spraw i nie sadzisz chyba ze poswiece swoj czas za darmo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
na tym portalu jest zakladka-ogloszenia a dalej uslugi,tam jest miejsce na twoj biznes. pomyliles miejsca i pojecia.
dziekuje,ze nie zmuszasz mnie mnie do skorzystania z twoich uslug,z drugiej strony nigdy bym z nich nie skorzystal z wlasnej i nie przymuszonej woli.
a swoja droga jesli jestes tanszy od konkurencji,to po ci reklama?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
czepiasz sie ..... to co i gdzie pisze to moja sprawa. ciesze sie ze nie bedziesz moim klientem. jak juz wczesniej pisalem zycze powodzenia ......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Monolit, zdecydowanie przesadzasz i jesteś bardzo drogi (tak dla uczciwego postawienia sprawy). Tą pomoc można uzyskać za darmo!!I nikt nie musi za nią płacić!! Wykorzystujesz forum dla swoich celów i nie jest to ładnie z Twojej strony. Rozumiem, że każdy musi jakoś zarabiać, ale nie kosztem innych Polaków, którzy w większości są na permiteringu! Nikt się nie czepia! A Ty próbujesz zarobić i za darmo zaleklamować się! To nieuczciwe! Powodzenia, ale nie licz na duży odzew!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
o odzew to sie nie musisz martwic. kazdy pisze na forum na co ma ochote. ciesze sie ze ty masz wszystkie uslugi gratis. moze pochwalisz sie kto jest tak dobroduszny wtedy WSZYSCY z forum beda mogli za darmo skorzystac z owych uslug....( potraktuj to pytanie powaznie). pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Wiesz co, jesteś niegrzeczny!! Nie bedę z Tobą dyskutować! Jest pewne miejsce w Oslo, gdzie te usługi za które chcesz kasy są za darno!! Ja w Trondheim też miałam pomoc i teraz za darmo sama pomagam ludziom!! To jest wręcz podłe, że ty chcesz za to samo kasy! Rozumiem kryzys, ale w dobie permiteringów należy raczej sobie pomagać, a nie wymagać jeszcze za to zapłaty. Dla mnie to koniec dyskusji i wątpię , że ktoś się do Ciebie zgłosi po pomoc, nie za darmo! Ja to samo jestem gotowa zrobić za darmo! Już nie życzę Ci powodzenia! Dość mam takich kombinatorów!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
o jakich platnych uslugach mowisz??? udi,zameldowanie,nr personalny,zalozenie konta itd. to wszystko nic nie kosztuje!
a jak 'pomozesz' oszukanym pracownikom,zaplacisz za adwokata?
slowo pomoc bardzo ladnie brzmi,ale nie ma nic wspolnego z tym co robisz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok