Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1527 niezalogowanych)
1 Post

(niunka28)
Wiking
witaj monolit mam pytanko ile kosztuje rozliczenie roczne,bo tylko to mnie by interesowało pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
hej niunka28. za caloroczna pomoc w tym rowniez rozliczenie roczne 800. oprocz rozliczenia pomagam we wszystkich sprawach ktore w caly mroku sie przydaza. kontakt monolit2@start.no lub 46466656 pozdrawiam robert
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(niunka28)
Wiking
hej monolit, ok rozumiem skontaktuje sie z Tobą,tak będzie najlepiej pozdrawiam i życze miłego dnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
niunka 28 napewno znajdziemy jakies rozwiazanie, czekam na kontakt, milego wekendu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
Nie rozumiem dlaczego te "panie" pojechalu na Ciebie, przeciez to 800 nok na caly rok wiec strasznie malo a po drugie ma sie pewnosc ze sprawa jest dobrze zalatwiona.
burzycie sie jakby to forum bylo wasza wlasnoascia ,
jak admin go nie wywalil to widocznie moze byc takie ogloszenie
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
ja mialam okazje juz skorzystac z mezem z uslug monolita i jestem bardzo zadowolona. facet jest naprawde uczciwy i rzetelny i wie gdzie co i jak zalatwic. takze u mnie nabral zaufanie. watpie zeby kto innym zalatwil cos lepiej niz on za takie pieniadze. dzieki monolit. do uslyszenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok