Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1526 niezalogowanych)
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Pomagam jak umiem i nie żądam za to kasy! Od reklamacji jest Inspekcja Pracy, która też nie żąda za to pieniędzy! Co innego piszesz wcześniej, a później zaprzeczasz! Proponuje reklamę robić gdzie indziej, bo ja się nie reklamuje, tylko pomagam jak umiem!! Cwaniactwo jest teraz wszędzie. Koniec dyskusji!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
do ewka: moj post byl do monolit,nie do Ciebie. napisalismy w tym samym czasie. sorki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
widze ze sie nakrecilyscie moje panie...... jak juz wczesniej pisalem skoro potraficie sobie ze wszystkim poradzic to nie do was jest moja oferta. skoro z braku czasu lub lub jak to EWA napisala (permiteringu) nie macie co robic tylko mnie oczerniac, to milego zajecie w wekend zycze. Moze tez wtracicie slowko o innych podobnie dzialajacych firmach na rynku????

ps. nie widzialem ani jednego postu z twojej strony Ewo o darmowej pomocy i twoim zaangazowaniu w prace harytatywne na rzecz rodakow. wiec siedziec przed kompem i krytykowac to pewnie jedyne co potrafisz. milego popoludnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
...i do tego jestes nie uprzejmy dla pan! czarno widze twoja przyszlosc!!!
moja rada,gratis: przepros mile panie i zmien miejsce swojej oferty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Wudora - nie gniewam się i to ja przepraszam, bo troszkę mnie poniosło
Monolit - per Ewa to ja jestem dla znajomych i przyjaciół, a tak w ogóle skończyłam z Tobą wszelką dyskusję!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
czesc monolit jest mi bardzo milo ze oferujesz sie pomoca...ja wlasnie szukam takiej osoby jak ty, kto mi pomoze ...800 kr za rok to nie wydaje mi sie zeby bylo duzo. nie stresuj siie i nie przejmuj sie tym co napisali ewka i wudora, skoro oni udzielaja pomocy za darmo wszelakiej pomocy bezplatnie to tu mam zapytanie? jestem obecnie w dolku sexualnym czy wy ewka czy wudora pomozecie mi ? licze na to ze nie bede musial chyba za to placic

monolit a i tak sie do ciebie skontaktuje bo widac ze mozna ci ufac i wiesz co i jak zalatwiac ....super dzieki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
dzieki klaudiusz za wsparcie.
panie duzo pisza o gratisowej pomocy........ ale chyba nic z tego nie bedzie i nadal bedziesz tkwil w tym dolku.

milego weekendu
czekam na kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
Mam problem z otrzymaniem zasiłku chorobowego, pracodawca
wypłacił, a nav się miga, może masz jakiś namiar na prawnika który takimi
sprawami mógłby się zająć, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
witaj majoliwit
jak napisalem na pierwszej stronie,wspolpracuje z biurem adwokackim w jessheim. adwotat chetnie pomaga polakom jesli jestes zdecydowany na moja oferte podaj namiary na siebie lub zadzwon to domowimy szczegoly pozdrawiam robert
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
oki, dzieki, zadzwonię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok