Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Aleksander Reis hubert kwiat J W ssss s Pawel Danek cysiek33 John Born Adamz Langhus marek.marek.marek Mizio ….. (16356 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a pan Thor to gdzie nabył słowiańskie geny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102 moze najpierw pochwalisz sie kim jestes zanim bedziesz pytal innych o udostepnienie drzewa genealogicznego. Zobaczymy czy pasujesz na giermana ktorym bys tak bardzo chcial byc wnioskujac z tego co piszesz i jak ich podziwiasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciesz się człowieku, że Bóg dał ci taką szansę w tym wcieleniu
urodziłeś na wikińskiej ziemi
krew wikińska
ciało
tylko rozum polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:

@buu podajesz kilka cech glownie opierajacych sie na kondycji fizycznej (tluszcz) z czasu wykonania zdjecia i twierdzisz iz jest to glowny argument "laponoidalnosci". Pozatym niezwykle mocno sie upierasz nad prawdziwoscia twoich tez na podstawie jednego zdjecia. Ja bym nawet "wujka Adolfa" lub aby podac dzisiejszy przyklad: Kaczora nieuznal za laponoida (mimo tego ze w TV widac go z kazdej strony) bez pomiarow wykonanych przez fachowca. Zreszta w koncu sama napisalas cos o "mieszance" poniewaz nieda sie za pomoca jednego zdjecia wyglaszac takich tez jakie wyglaszasz. Pozatym probujesz jeszcze wmowic ze "ludze sie" (znow fantazja jak u "samozwanczych psycholozek" ze mam jakies cechy typu ktory okreslili giermancy na zyczenie "wujka Adolfa". Poczekajmy moze na idealne naukowe rekonstrukcje oryginalnych aryjczykow z terenow pomiedzy Wolgogradem a Dnieprem odkrytych w kurhanach aby dowiedziec sie jak wyglada "typ aryjczyka".

Widziałeś kiedyś wychudzonego Chińczyka? Zniknęła mu fałda mongolska?
Skłonność do odkładania tłuszczu w różnych rejonach ciała też jest charakterystyczna dla typów. Podałam również informacje odnośnie proporcji twarzy, wysokości, szerokości czoła, twarzy, nosa, oczu - spoko jeśli potrafisz odchudzić wydatne kości jarzmowe, bądź powiększyć dietą nosek, to powinieneś na tym zarabiać.
Zastanawia mnie, dlaczego się upierasz, że ów podział został stworzony tylko i wyłącznie przez jednego naukowca i to w dodatku na życzenie Hitlera, poważnie, zasięgnij innej literatury, również polskiej. I sam jak ta głupia owca powtarzasz idee Adolfa o aryjczykach. Masz z tym jakiś problem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Josef Mengele
(drjosefmengele)
Wiking
Z niemieckiego portalu mój drogi omnibusie, było to w 2010 roku, dokładnie nie pamiętam, mój błąd. Przyznaję się do porażki! Nawet patrząc logicznie, skoro wiadomości są utajone, to nie można o nich rozmawiać na forum publicznym, prosta logika. Oczywiście pewna wiedza jest w literaturze, sam wiele o tym czytałem, stąd mój nick. Polecam odnieść się do naszego starego znajomego Wacka, poczytaj Poppera! Liczę że wiadomości o wiosce w Argentynie ty nam podasz i dokłądnie ustalisz fakty, w końcu jesteś specjalistą. No i leczysz kompleksy ciągłym powtarzaniem tego samo, Adolf, Adolf, Adolf, giermanie, giermanie, giermanie... I tylko ty masz racje opierając swoją wiedzę na czymś. Ciężkie jet życie tłuściutkiej zwierzyny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
drjosefmengele napisał:
Z niemieckiego portalu mój drogi omnibusie, było to w 2010 roku, dokładnie nie pamiętam, mój błąd. Przyznaję się do porażki! Nawet patrząc logicznie, skoro wiadomości są utajone, to nie można o nich rozmawiać na forum publicznym, prosta logika. Oczywiście pewna wiedza jest w literaturze, sam wiele o tym czytałem, stąd mój nick. Polecam odnieść się do naszego starego znajomego Wacka, poczytaj Poppera! Liczę że wiadomości o wiosce w Argentynie ty nam podasz i dokłądnie ustalisz fakty, w końcu jesteś specjalistą. No i leczysz kompleksy ciągłym powtarzaniem tego samo, Adolf, Adolf, Adolf, giermanie, giermanie, giermanie... I tylko ty masz racje opierając swoją wiedzę na czymś. Ciężkie jet życie tłuściutkiej zwierzyny...

Moze ona ma wujka Adolfa, ktory mu to wszystko opowiada wieczorami w czasie popijaniau bruderschaftow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@drjosefmengele Skoro wiadomosci sa tak bardzo utajnione to skad w ogole wiadomo ze sa? Podajesz niemiecki portal to cos w stylu onetu? I to ma byc bardziej wiarygodne od wikipedii? Nawet gdybys pamietal z jakiego portalu oraz wkleil link do artykulu nadal cos co napisal jakis dziennikarz byc moze dla sensacji nie mialoby raczej wiekszej wartosci niz artykuly na wikipedii.

PS. Moze pochwalisz jaka jestes "zwierzyna" skoro lubisz uzywac argumentow na temat wygladu bez oklejania ich w definicje ulubionego doktorka buu.

@jasta102 Wiec dlaczegoz to nieprzedstawisz nam jaka wspaniala tobie "Bog" dal szanse i nieprzedstawisz sie kim jestes. Przeciez napewno jestes tak wspanialym czlowiekiem o "giermanskim rozumie" iz forumowicze z wrazenia nie mogliby usiedziec na fotelach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Człowieku, dzieci w szkole cię biły?
A może zaraz przerzucisz się na grupę "Mamy w Norwegii" i zaczniesz pouczać kobiety, jak mają rodzić?
Wydajesz się wszechstronnie wykształconym człowiekiem renesansu. Robisz najlepsze konfitury, zdobyłeś K2, prowadzisz wykopaliska archeologiczne nad Dnieprem, inwestujesz na giełdzie, projektujesz pociągi, prowadzisz badania genetyczne mające pomóc dzieciom z mukowiscydozą, a w wolnych chwilach łowisz ryby?
Jest takie przysłowie "jak ktoś jest od wszystkiego, to jest do niczego".
Nikt z tobą nie dyskutuje na tematy związane z prawem, więc i ty miej trochę pokory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@buu Pokory wobec czego? Nieczytania informacji na tematy ktore ktos porusza mowiac do mnie? Ograniczania sie w tym o czym czytam?

Moze przedstawisz buu wkoncu twoj tytul naukowy skoro nie mozna z toba dyskutowac bo wszystko juz wiesz idealnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Chlopie... Spokojnie, jak an razie to wykazujesz pokory nie majac szacunku do osob, ktore cos wiedza, albo maja inne zdanie na tematy, ktorymi ty sie interesujesz. Ty jestes prawnikiem, a przykladowo pouczasz mnie na tematy, ktore sa moja specjalizacja nauki biologiczne. Traz juz wiesz, mam M.Sc w naukach biologicznych, obecenie dalej studiuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok