Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski Elwira Musiał (15047 niezalogowanych)
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
retier1 napisał:
.................no myślę,hahaha to tak ,jak ja...hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
irazibialfa napisał:
O matkoooooooooooooooooooooo,MASAKRA-JAK MOŻNA TAKIE BŁĘDY POPEŁNIAĆ-NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ-NIGDY W ŻYCIU,NIE PRZYJEŁABYM TAKIEJ OSOBY DO PRACY-SORRY-CHYBA LEDWO PODSTAWÓWKĘ SKOŃCZYŁA!HMM
taaaaaaak? to chyba zależy do jakiej pracy. NIE PRZYJ Ę ŁABYŚ na przykład do wyrzucania gnoju? a oprócz wykształcenia to jeszcze chyba ważne doświadczenie, chęci i predyspozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
irazibialfa napisał:
O matkoooooooooooooooooooooo,MASAKRA-JAK MOŻNA TAKIE BŁĘDY POPEŁNIAĆ-NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ-NIGDY W ŻYCIU,NIE... >PRZYJEŁABYM<... TAKIEJ OSOBY DO PRACY-SORRY-CHYBA LEDWO PODSTAWÓWKĘ SKOŃCZYŁA!HMM
taaaaaaak? to chyba zależy do jakiej pracy. ...>NIE PRZYJ Ę ŁABYŚ <... na przykład do wyrzucania gnoju? a oprócz wykształcenia to jeszcze chyba ważne doświadczenie, chęci i predyspozycje

NO CÓŻ ... PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GARNKOWI...
FAKT JEDEN BŁĄD... NIEMNIEJ JAK JUŻ SIĘ KOGOŚ CZEPIAMY O ORTOGRAFIĘ TO CHCIAŻ SAMI SPRAWDZAJMY CO GRYZMOLIMY...
Bo i śmiesznie i żałośnie wyglądają Te osoby które to robią ...
A szkoda
A tak na marginesie ... skoro ....nie przyjęła byś ... Tej Osoby to może poradziła byś ... Jej , by częściej korzystała ...z tak prostego programu jak edytor tekstu i po kłopocie...
Skoro już są Tu Osoby , których tak bardzo boli słowo niepoprawnie pisane...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
irazibialfa napisał:
O matkoooooooooooooooooooooo,MASAKRA-JAK MOŻNA TAKIE BŁĘDY POPEŁNIAĆ-NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ-NIGDY W ŻYCIU,NIE... >PRZYJEŁABYM<... TAKIEJ OSOBY DO PRACY-SORRY-CHYBA LEDWO PODSTAWÓWKĘ SKOŃCZYŁA!HMM
taaaaaaak? to chyba zależy do jakiej pracy. ...>NIE PRZYJ Ę ŁABYŚ <... na przykład do wyrzucania gnoju? a oprócz wykształcenia to jeszcze chyba ważne doświadczenie, chęci i predyspozycje

FAKT JEDEN BŁĄD... NIEMNIEJ JAK JUŻ SIĘ KOGOŚ CZEPIAMY O ORTOGRAFIĘ TO CHCIAŻ SAMI SPRAWDZAJMY CO GRYZMOLIMY...
A szkoda
A tak na marginesie ... skoro ....nie przyjęła byś ... Tej Osoby to może poradziła byś ... Jej , by częściej korzystała ...z tak prostego programu jak edytor tekstu i po kłopocie...
...............i tu się mylisz i to bardzo bo napisałam akurat poprawnie to Ty musiałbyś się uczyć jeszcze wiele...."Nie przyjęłabym "właśnie tak się pisze RAZEM A NIE OSOBNO!HAHAHAHAHA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Mogę zaraz przyjebać komuś, bo miał być tu humor z ogłoszeń, a wy jedyne co potraficie to filozofować. Bynajmniej na językoznawców się nie nadajecie......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
irazibialfa napisał:

A szkoda
.....„Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.”Miłego wieczoru z poprawną pisownią!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oj Gabryś, Gabryś no i po co Ci to było mimo wszystko zazdroszczę Ci tylu minusów. no o mnie dba ta jedna miłośniczka ciepłej wódki, słoninki i cebulki z piaszczystej wyspy, ale nie wiem czy z jej pomocą Cię dogonię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Zuzu napisał:
Mogę zaraz przyjebać komuś, bo miał być tu humor z ogłoszeń, a wy jedyne co potraficie to filozofować. Bynajmniej na językoznawców się nie nadajecie.........Masz rację,trzeba tu Komuś przyj...ć!hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
irazibialfa napisał:
...O matkoooooooooooooooooooooo,MASAKRA-JAK MOŻNA TAKIE BŁĘDY POPEŁNIAĆ-NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ-NIGDY W ŻYCIU,NIE PRZYJEŁABYM TAKIEJ OSOBY DO PRACY-SORRY-CHYBA LEDWO PODSTAWÓWKĘ SKOŃCZYŁA!HMM
Wiesz w tym zadaniu Mój edytor tekstu podkreśla niepoprawność pisowni ...i tyle...
Nie jestem polonistą tylko Cieślą , zbrojarzem i murarzem...
W szkole na każdym poziomie robiłem straszne błędy...
Odkąd mam komputer , używam edytora tekstów i tylko na nim polegam by mieć święty spokój z podśmiechujek na temat pisowni... bez względu na temat w jakim One są umieszczone...

Teraz , po przyjrzeniu się bardziej dokładnie zauważyłem , iż dlatego edytor zaznaczył błąd, bo w słowie ,zamiast >Ę<...jest >E< i tyle...
Mnie Osobiście WISI jak ktoś pisze ...> góra czy gura<...... ważne jedynie jest to , by zdanie było zrozumiałe i komunikatywne... a nie tylko hau...hau...hau..a resztę domyśl się Sam...
Ot i wszystko w tym temacie do Ciebie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
"Mnie Osobiście WISI jak ktoś pisze ...> góra czy gura<...... ważne jedynie jest to , by zdanie było zrozumiałe i komunikatywne... a nie tylko hau...hau...hau..a resztę domyśl się Sam...
Ot i wszystko w tym temacie do Ciebie...."

i masz u mnie plusa a jak będziesz w okolicach to i browarek sie znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok