Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5947 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przypadek to ty jesteś ....tępy , chamski do nowicjuszy ale misjonarz co wie !!! ....jak im pojechać po rajtach
Zgłoś wpis
3 Posty
Wiking
alexkawa napisał:
Andre ved mark napisał:
przypadek to ty jesteś ....tępy , chamski do nowicjuszy ale misjonarz co wie !!! ....jak im pojechać po rajtach

na szczescie mamy ciebie
Wujku Dobra Rado D

Ktoś mi mówił, że wyparłeś się swojego wpisu z przeprosinami za swoje chamkie zachowania? Tak?

Konstancja
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Ktoś mi mówił, że wyparłeś się swojego wpisu z przeprosinami za swoje chamkie zachowania? Tak?

Konstancja

oooo klamca wrocil i idzie w zaparte

gdzie niby byl ten wpis ?
podaj temat , strone ,numer posta i godzine
bez tego jestes zwykla klmczucha
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
patim napisał:

Konstancja

........albo klamczuch,
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
podpisal sie Konstancja
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
patim napisał:

Konstancja

Nie ciebie lewaku się Dama pyta (nie jesteś na zebraniu PoeŁo, byś w czyimś imieniu głos zabierał) - co wy z alexwawa stanowicie parę kakalakową? Nie musisz zaprzeczać - ludzkie sprawy to są. Ludzkie. Pozdrowienia.
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Nie ciebie lewaku się Dama pyta (nie jesteś na zebraniu PoeŁo, byś w czyimś imieniu głos zabierał) - co wy z alexwawa stanowicie parę kakalakową? Nie musisz zaprzeczać - ludzkie sprawy to są. Ludzkie. Pozdrowienia.
debilu ja tu robie za pisiora od dawna
nawet nie umiesz sie poruszac po forum

co to jest kakalakową ?
to jakis slang w twojej rodzinie czy srodowisku kolesi?
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
patim napisał:
debilu ja tu robie za pisiora od dawna
nawet nie umiesz sie poruszac po forum

co to jest kakalakową ?
to jakis slang w twojej rodzinie czy srodowisku kolesi?

Jak jesteś pisiorem, to po co mi przeszkadzasz pobawić się trochę lewackim faszystą i zwolennikiem Portugalskiej Partii Komunistycznej, stalina i adolfa? Chcę mu przekazać bezcenną myśl w jego przypadku, że im mniej lewactwa to tym mniej wojen, gwałtów i obozów koncentracyknych.
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no tak w dziedzinach
publikacji
PR CZARNY
kultury
konsekwencji
ci nie wyszlo ,tylko pokazales jakie jestes dno
to sie za polityke wzioles
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
patim napisał:
no tak w dziedzinach
publikacji
PR CZARNY
kultury
konsekwencji
ci nie wyszlo ,tylko pokazales jakie jestes dno
to sie za polityke wzioles

Po prostu nie lubię obłudników, bufonów, kłamców, buty i pychy lewicy, tych wszystkich morderstw w ich historii. Nie lubię też jak swoją głupotę i ciemnotę nadrabiają bluzgami. To są zabobony z zeszłego stulecie i w związku z tym przewodzić powiniem mu napis na jego awatarze: "Zamknij kur...wa ryj".
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok