Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5947 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no ostatnio masa
ale beda bronic pokoju do ostatniego naboju

jacys tacy poprawni politycznie

dajmy plusa dla aleks kawa
bo sie jasta zaplacze ze straci prowadzenie
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
alexkawa napisał:
Ping napisał:
donwasyl napisał:
Potwierdza sie moja teoria,ze dzieki takim osobnikom jak @flink,czy @kawka Polacy maja jak najgorsza opinie w Norwegii!

Pewnie masz rację, ale ską taki układ.... dla kasy na kawe Kawa zrobi wszystko?

mysl warta Nobla ;]

Ewentualnie, niedługo, jeśli pozwolisz, to powspominamy, jak Polaków na kasę żeś kręcił kafelkarzu? Może ci się bojówko lewacka przypomni pazerność na kasę bezwstydna.

o kurwaD
hahahah
ale odjechales
taplaj sie dalej w urojeniach

Proszony byłeś o kulturalne wypowiedzi - ten temat po to jest - tak to rozumiem - od nas forumowiczów dla ciebie trola.

Badz tak laskaw mowic tylko za siebie, a nie w imieniu forumowiczow. Jakis Ping, czy inna pingowa, niech nie wypowiada sie w imieniu forumowiczow Ja np. nie zycze sobie, zeby ktos Twojego pokroju, czy innego dzisiejszego konfidenta (namnozylo sie tych lewych kont ) wypowiadal sie w moim imieniu.

...to zobacz ile masz minusów, jak cibeie forumowicze popierają, zawodówkę mechaniczną kończyłeś, że liczyć nie umiesz?

Tumanie nieciosany
Minusow mam tyle, ile jeden debil i jego lewe konta mialy ochote napstrykac Moze mi jeszcze ze 2 tysiace dolozyc, pomozesz mu ?

A teraz, jelopku, rozwin swa gleboka mysl o mojej rzekomej mechanicznej zawodowce
Umieram z ciekawosci, na sama mysl, jak napiszesz, jakie to przeslanki naprowadzja cie na takie genialne odkrycia ?

twoja głupota i zapach zapoconej bielizny (pamiętaj: żółtym do przogu, brązowym do tyłu... a teraz idę już spać, bo ja w weekendy pracuję, dobranoc przyjacielu

Jak juz sie wyspisz, jelopie, to moze urodzisz cos na forum, co pozwoli miec nadzieje, ze nie jestes takim tumanem, jak do tej pory pokazales . Tylko nie zapomnij, ktorego figuranta masz zalogowac i z ktorego lewego konta masz napisac. Najlepeij zapisz to sobie gdzies
Przyjaciol, to poszukaj wsrod takich jak ty. Dla mnie, nie lapiesz sie nawet w kategorii dalekiego znajomego, a tobie przyjazn chodzi po pustej glowie

Natta, ciemniaku od tanich prowokacji
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
To może @jaście minusa?
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
giovi2 napisał:
To może @jaście minusa?

Ja jascie102, a Ty mi doloz
Bedziemy sie radowac i skakac jak Ping-pongi

(Za tego minusa, to najwyzej w przyszlym sezonie grzybowym, na wspolnej wyprawie, oglusze Cie kloda i grzyby podepcze )
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
giovi2 napisał:
To może @jaście minusa?

Ja jascie102, a Ty mi doloz
Bedziemy sie radowac i skakac jak Ping-pongi

(Za tego minusa, to najwyzej w przyszlym sezonie grzybowym, na wspolnej wyprawie, oglusze Cie kloda i grzyby podepcze )

O żesz Ty to ja w odwecie Cię namierzę i wszystkie ryby wypłoszę !
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tylko se wina nie rozlejcie bo sie muchy zleca
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wielebny Ping pong, mial isc juz spac, ale postanowil jeszcze naprawic forum MN i pokazac jakim "jezykiem milosci" bedzie forumowiczow nauczac :

Taki przemily, pozbawiony przeklenstw i wulgaryzmow liscik na PW mi dostarczyl :

"....sarkazmu nie rozumiesz sromie starej baby zaśmierdły śledziami, myj się pod napletkiem i konia nie wal tak intensywnie, bo ci się fallus urwie?"

Normalnie az sie wzruszylam ....
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Wielebny Ping pong, mial isc juz spac, ale postanowil jeszcze naprawic forum MN i pokazac jakim "jezykiem milosci" bedzie forumowiczow nauczac :

Taki przemily, pozbawiony przeklenstw i wulgaryzmow liscik na PW mi dostarczyl :

"....sarkazmu nie rozumiesz sromie starej baby zaśmierdły śledziami, myj się pod napletkiem i konia nie wal tak intensywnie, bo ci się fallus urwie?"

Normalnie az sie wzruszylam ....

...a gdzie ty tu masz przeklerństwa? Pokaż chociaż jedno profesorze Miodku.
Ping raczej jest zatroskany o twoją higienę intymną po pracy i grzech kompulsywnego onanizmu.... ta jego troska tak ciebie wzrusza? Pruderyjny jesteś jak całe twoje tutejsze komando faszystowskie.
Teraz jadę do pracy. Do Os, ale nie pisz za moimi plecami lewiacki patrioto i tchórzu. Poczekaj na mnie.
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Jak juz sie wyspisz, jelopie, to moze urodzisz cos na forum, co pozwoli miec nadzieje, ze nie jestes takim tumanem, jak do tej pory pokazales . Tylko nie zapomnij, ktorego figuranta masz zalogowac i z ktorego lewego konta masz napisac. Najlepeij zapisz to sobie gdzies
Przyjaciol, to poszukaj wsrod takich jak ty. Dla mnie, nie lapiesz sie nawet w kategorii dalekiego znajomego, a tobie przyjazn chodzi po pustej glowie

Natta, ciemniaku od tanich prowokacji

Chyba się już wyspał.

Ping napisał:

...a gdzie ty tu masz przeklerństwa? Pokaż chociaż jedno profesorze Miodku.
Ping raczej jest zatroskany o twoją higienę intymną po pracy i grzech kompulsywnego onanizmu.... ta jego troska tak ciebie wzrusza? Pruderyjny jesteś jak całe twoje tutejsze komando faszystowskie.
Teraz jadę do pracy. Do Os, ale nie pisz za moimi plecami lewiacki patrioto i tchórzu. Poczekaj na mnie.

i nadzieje stracone.
Zgłoś wpis
3 Posty
Wiking
AlexKawa napisał:

Przepraszam.

....OK, w takim razie temat uważam za zamknięty.
Cieszę się, że znalazłam, po burzliwej dyskusji zrozumienie, naprawdę.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok