Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11346 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Yossarian1987 napisał:

A co do Stalina- uwazasz ze to był jeden z tych "Wielkich Polaków"?

czekam na kontrpropozycję, że akurat ten był największym w dziejach
kto wypracował najlepsze w dziejach granice Polski
ujednolicił narodowościowo
zamienił gówno warte Kresy na dobrze zurbanizowane tereny germańskie
i, kto jak nie On utarł po raz pierwszy w dziejach nosa największym ssynom na tym świecie
wyrachowanym, którzy już by prawie opanowali cały świat
o Anglosasach mowa chamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lena1 napisał:
Patim jesteś już w długiej kolejce nieomylnych...Wybacz , nie robi na mnie żadnego wrażenia mówienie o mnie durna. Mną wycieraj sobie gębę ile chcesz, ale od ludzi którym jak już pisałam Ty i Twoi nie dorastają do pięt ...wara!

jesli masz na mysli michnika to nim nawet dupy bym nie wytarl....,jesli uwazasz ze on taki zasluzony to moze wymien mi jego wielkie zaslugi po 89,....do dzis najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
moze trzeba pamiec odswierzyc
www.wykop.pl/ramka/1609677/majatek-przem...ch-90-94-bez-wyceny/
kilka suchych faktow jak sprzedac fabryke zarabiajaca 2 000 000 rocznie za 100 000
i to na raty ,ktora nastepnie zagraniczny nabywca sprzedaje na zlom za 1000 000
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
trzezwiejesz czasem czy tez postsmolenska oraz brunatna spiskowa socjotechnika stala sie juz codziennoscia i zastepuje rzeczywistosc?

brak argumentow i obiektywnych faktow na poparcie swojego stanowiska usilujes sobie zrekompensowac atakami mojej osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(anusiak1509)
Wiking
Krasnal.. ty tu nie bujaj z tą telewizją bo ostatnio pytałeś się Mnie co było w ostatnim odcinku " dlaczego ja" bo przegapiłeś ostatni odcinek wybacz.. nie mogłam się powstrzymac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(anusiak1509)
Wiking
to miała byc nasza tajemnica. znowu się na Tobie zawiodłam.. znowu! ;D cześc i czołem.!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
od kiedy to bilans zyskow i strat moze miec =instrumentalna, indywidualna interpretacja?

ekonomia jak matematyka jest jednoznaczna
jak podaje ze sprzedali fabryke i koszty sprzedazy wyniosly 820% przychodu
to ile musieli dolozyc? i kto zaplacil za to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(anusiak1509)
Wiking
publicznie Cię proszę tym razem.. bierz połowę tego co bierzesz i wszystko będzie dobrze.. zobaczysz.. wtedy świat na prawdę Cię tak krzywdzić nie będzie poddaje się i ide stąd. i nie piszę z Tobą świrze! Pa!:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
To żadna teoria spiskowa ale takie dziwne spostrzeżenie. Zaagraniczny kapitał ma spore przywileje żeby ich zachęcić do inwestycji. Cześć z tych przywilejów wydaje się absurdalna szczególnie gdy dotyczy dużych sieci handlowych. Większość z tych zagranicznych firm płaci podatki gdzieś indziej. To czemu właściwie mają służyć skomplikowane i drogie podatki dla polskich przedsiębiorców? Ktoś podejrzliwy by pomyślał ze chodzi o to żeby gnoić naszych rodzimych biznesmenów a promować obcych. Ja chciałbym mieć jakieś argumenty żeby odpierać zarzuty że mamy antypolskie rządy i jesteśmy zwyczajnie kolonizowani. Sam nie potrafię żadnego wymyślić bo jeśli rządzą nami głupcy to przecież nie są zupełnie niepełnosprawni i powinni się zorientować że robią źle i to poprawić. Ale oni robią to od wielu lat mimo że efekty są opłakane. Wiec jak to wytłumaczyć inaczej niż celowym destrukcyjnym działaniem? Macie jakieś pomysły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok