Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11348 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lena1 masz racje MEKSYK to ostoja spokoju
lubisz byc bita po pupie przez pijanego meksukanina jak spacerujesz z dzieckiem

na szczescie sa komurki z funkcja nagrywania

Pijani meksykanie podrywają kobiety jeden z nich zaczyna obmacywać po czym jak go odepchnela uderza ja w twarz. widząc to kilku kolesi z Ruchu podbiega i broni kobiety na co meksykaniec wbija noz w klatke piersiowa kibica Ruchu . po tym dochodzi do wspomnianekj wojny jak dowiedziała się o tym ekipa.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim idź pilnuj drugiego tematu
to nie dwóch polaczków włamało się do hyty norce
tylko oni zauważyli podejrzany dym, hałasy, czy co tam innego i pobiegli ratować hytę
za co wdzięczny norek dał im litr wódki i kilo kiełbasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a meksykanie z wdziecznosci za uratowanie zycia napierdalali policje

jasiu o OFE tez piszesz
wyborcza.biz/biznes/1,100896,14393814,Kt..._OFE__Czyzby_na.html
Kancelaria Donalda Tuska płaci za prorządową propagandę w internecie
wpolityce.pl/wydarzenia/60395-kancelaria...-firma-brandaddicted
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Chorzowscy-...-w-Gdyni-n71710.html
Aktualizacja, godz. 20:24. - Jedna osoba przebywa w szpitalu z raną kłutą. To mężczyzna z południa Polski, najprawdopodobniej kibic. Kilku innym udzielono opieki medycznej. Kilkanaście osób już zostało doprowadzonych do komendy policji. Trwają przesłuchania - mówi Joanna Kowalik-Kosińska z Komendy Wojewódzkiej Policji w Gdańsku.

W siedzibie gdyńskiej policji jest także konsul Meksyku, który wraz z policjantami przegląda zapis z monitoringu.

sam sobie wbil nuz ????????

konsul Meksyku? znaczy sie bedzie bronil aresztowanych 3 meksykanow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lena1
dla ciebie
~Grażyna - Dzisiaj (20:54)

Opowiem Wam moją krótką historię, która zmieniła moje podejście do tych ludzi, których pogardliwie nazywacie 'kibolami'. Czekałam na autobus nr 10 na ulicy 3-go maja w lublinie, obok Wydziału Politologii UMCS. Było późne popołudnie więc nie czułam się tam zbyt bezpiecznie. Poza paroma przeciętnymi osobami, na przystanku stali dwaj nie wyróżniający się tężyzną fizyczną ale za to praktycznie łysi i wytatuowani nastolatkowie. Nie mam wątpliwości, że byli to 'kibole' bo ubiór, język i tematyka ich rozmów potwierdzały to w 100%. Gdy stałem już przed drzwiami autobusu, czekając aż wszyscy wysiądą, ktoś nagle wyrwał mi torebkę. Stało się to tak szybko, że nie mogę powiedzieć czy był to ktoś kto właśnie wysiadał czy może ktoś przebiegał chodnikiem, nie wiem. Zaczęłam piszczeć ze strachu w zasadzie, bo jeszcze nie uświadomiłam sobie do końca co się dzieje gdy nagle zobaczyłam jak ktoś ucieka z moją torebką i jak goni go właśnie jeden z tych 'kiboli', którzy stali na przystanku. To już wiem po co oni tu stali - pomyślałam sobie gdy drugi ruszył za nimi. Nagle przeżyłam szok, bo takiego wrzasku i takich przekleństw, jak te, które padły z ust tych 'kiboli' pod adresem złodzieja, w życiu nie słyszałam. Złodziej musiał się wystraszyć bo rzucił torebkę i uciekł a 'kibole' mi ją przynieśli. Płakałam ze wzruszenia i z powodu wyrzutów sumienia bo było mi głupio, że tak źle ich oceniałam i że to ich w pierwszej chwili podejrzewałam o udział w tej napaści a tymczasem okazało się, że nikt poza nimi nie zareagował i nikt poza nimi nie stanął w mojej obronie. To głupie co teraz powiem, ale po tym całym zdarzeniu, czekając na następny autobus, czułam się w ich obecności tak bezpiecznie jakbym miała dwóch bodyguardów. Być może są wśród nich również i Ci bardzo źli, pewnie tak - sama nie wiem. Wiem natomiast, że naprawdę niewielu innych facetów stać by było na coś takiego. Mój były pewnie w spokoju wydobywałby z kieszeni komórkę by zadzwonić po policję ukrywając tak naprawdę swój strach przed ruszeniem za złodziejem. W sumie doskonale to rozumiem, bo nie chciałabym, żeby mu się coś stało z powodu mojej torebki - nie jest warta niczjego zdrowia tylko że oni się nie bali, ruszyli natychmiast i bez żadnego namysłu i powiem wam, że było w tym coś takiego bardzo męskiego i tak ujmującego, że do dzisiaj mam łzy w oczach jak myślę o tym. Nawet teraz.

A jak w Katowicach, 18 mułzumanów z erasmusa pobiło 2 polskich nastolatków, jak 3 algierczyków w Krakowie zgwałciło polską licealistkę, Jak 4 niegeryjczyk omal nieomal nie zakotowało studenta w Wawie, jak obywatel hondurasu połamał żebra swojej polskiej dziewczynie, jak 30 letni Włoch udusił polkę 19-latkę pracującą w sortowni w Modenie, można wymienić....to jest oki jak biją nas i plują na nasze dziewczyny. TO WYDARZENIE TO REFLEKSJA NAD MEDIAMI - latynosi znani są z prowokacji
polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/ne...3285,223#pst64838943
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
"W związku z brutalną napaścią kilkusetosobowej grupy pseudokibiców drużyny Ruchu Chorzów na gości naszego miasta - członków załogi szkolnego żaglowca Akademii Marynarki Wojennej Meksyku - »Cuauhtemoc« podczas ich wypoczynku na plaży w Gdyni, w niedzielę 18 sierpnia 2013 r. - wyrażam najwyższe oburzenie, sprzeciw i oczekiwanie surowego ukarania wszystkich sprawców. Tego rodzaju bandyckie zachowania budzą odrazę i zasługują na powszechne potępienie" - napisał prezydent Gdyni Wojciech Szczurek w oświadczeniu przekazanym mediom.
REKLAMA

Według naocznego świadka zdarzenia, kibice Ruchu Chorzów, którzy przyjechali na mecz ich drużyny w Pucharze Polski z Arką Gdynia, zaatakowali na plaży marynarzy z meksykańskiego żaglowca, który przypłynął do Gdyni.

- Kibice byli bardzo agresywni. Mieli na sobie klubowe koszulki, wykrzykiwali hasła z nazwą swojego klubu. Widziałem np. jak grupa 20 mężczyzn kopała osobę leżącą na piasku. Wszystko to działo się na plaży pełnej ludzi - powiedział chcący zachować anonimowość świadek zdarzenia, Łukasz.

Według świadków obcokrajowcy byli kopani i ganiani po plaży, a na ich głowach rozbijano butelki. - Kibole zachowywali się w straszny sposób. Co chwile odpalali petardy, śpiewali faszystowskie piosenki. Oczywiście nikt nie reagował - stwierdził inny świadek zdarzenia.

wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/marynarze-...dynskiej-plazy/hmv1b
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
oczekiwanie surowego ukarania wszystkich sprawców. Tego rodzaju bandyckie zachowania budzą odrazę i zasługują na powszechne potępienie" - napisał prezydent Gdyni Wojciech Szczurek

to kiedy komendant strazy miejskiej i komendant policji poleci ze stolka
przyjezdza 300kibicow siedza na plazy
a jak pijane meksykany wszczynaja awantyre to przez godzine ludzie dzwonia na policje i slysza ze maja inne rzeczy do roboty
przyjezdzaja po 2 godzinach
pewnie siedzieli w krzakach z radarem

A jak stalinowski zbrodniaz indoktrynowal na uniwersytecie to policja juz czekala w pokoju obok zeby go chronic

jak grupa 20 mężczyzn kopała osobę leżącą na piasku.

to ta osoba musiala miec z 10m wzrostu

akurat to pijane meksyki atakowali policje a kibice byli spokojni i trzezwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Na miejscu był Ryszard Sadłoń, chorzowski radny z klubu „Wspólny Chorzów”, kibic Ruchu. Jak mówi, przypisywanie uczestnikom starć rasistowskich motywów to kompletna bzdura.

– Przecież kibice i Meksykanie zgodnie leżeli wcześniej przez wiele godzin na plaży. Nikt nikogo nie zaczepiał, jedni i drudzy pili piwo. Zapewne niektórzy wypili go za dużo – tłumaczy.

Meksykańscy żołnierze wypili go tyle, że zaczęli zaczepiać polskie dziewczyny, w sposób mało wyszukany. – Jedna z nich odepchnęła molestującego ją marynarza, na co ten uderzył ją w twarz. Jeden z kibiców ruszył na niego. W czasie starcia Meksykanin dźgnął go czymś ostrym. Kibic trafił do szpitala - opowiada nam inny świadek wydarzeń. Także drugi z kibiców trafił tam trafiony ostrym narzędziem. Meksykanie z wojskowej szkoły morskiej nie byli więc bezbronnymi ofiarami, a pijanymi ludźmi szkolonymi na co dzień do walki. , wcześniej po pijaku rozrabiali w Szczecinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jeszcze o KIBOLACH

Przemek wraz z grupą kibiców wracał do domu z meczu Czarnych Słupsk, którzy podejmowali u siebie AZS Koszalin. Uradowani szalikowcy przechodzili przez jezdnię na czerwonym świetle. Z eskortującego ich radiowozu wybiegł Dariusz Woźniak i zaczął bić trzynastolatka po szyi i głowie. Chłopiec przerwócił się na ziemię i zmarł na miejscu. Pomimo próśb kibiców milicjanci nie wezwali pogotowia.
oficjalna przyczyna smierci to uderzyl sie o slup

Po tych wydarzeniach na ulicach Słupska wybuchły kilkudniowe zamieszki. Do miasta przybywali fanatycy ze wszystkich części Polski by pomścić Przemka i na własną rękę wymierzyć sprawiedliwość.

gdyby nie zjednoczenie sie kiboli to morderca dziecka cieszylb sie wolnoscia

to byl mecz koszykowki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Z nagrań monitoringu jednoznacznie wynika, że to Meksykanie sprowokowali wczorajszą bójkę na gdyńskiej plaży - dowiedział się reporter RMF FM Paweł Balinowski.

Filmy wideo z monitoringu pozwalają na zrekonstruowanie przebiegu wydarzeń na gdyńskiej plaży. Okazuje się, że meksykańscy marynarze w niekulturalny sposób zaczepiali młode kobiety i obrażali plażujących kibiców.

polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/ne...&utm_campaign=wd

i cala propagande antyPOlska diabli wzieli

Z ustaleń RMF FM wynika, że to obcokrajowcy byli bardziej agresywni. Jako broni używali butelek z utrąconym dnem.

wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,To-Meksy...c.html?ticaid=111273
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok