Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dawid Krawczyk Michal Wisnia HerrShmidsr darek3936 Werak (7469 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie da rady panie ładny.
Można wybaczyć,zrozumieć,pomóc jak trzeba,
ale polubieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
panladny napisał:
...w takim razie nie pozostaje ci,nic innego jak - polubic go!
akurat jest dobry moment.zblizaja sie swieta,jestesmy bardziej skorzy do czynienia dobra...
po prostu - polub go!

Tak, tak panieladny...
Zbliżają się Święta...
Może warto pomyśleć nad wyciągnięciem dłoni
I polubić pewne osoby z forum???
Co sądzisz na ten temat???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
vanesso..ze mna to jest tak,ze ja to wlasciwie lubie wszystkich,tylko kazdego inaczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
panladny napisał:
...kolejny raz okazalo sie,ze z polakami jest cos - nie tak
tym razem robia wioche,bo nosza obcisle kapielowki!
[...]
malo tego.w takim razie,najwieksza wioche robia panie,poniewaz to wlasnie kobiety,uzywaja wylacznie obcislych kostiumow.dla pan (aby nie robily wiochy) proponuje luzne sukienki,zamiast kostiumow.wtedy bedzie bardziej estetycznie i bez wiochy.
[...]

buahahahahahahahahaha
... to zakonnice mile widziane w takim razie tudzież księża w strojach służbowych

ja tam chodzę na basen po to, żeby pływać, a nie żeby oceniać slipy, aczkolwiek truskawkową z włosami podpachowymi muszę poprzeć. w związku z tym muszę i poprzeć tych, co im się slipy i inne wyzierające spod nich takie tam nie podobają.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
...w takim razie nie pozostaje ci,nic innego jak - polubic go!
akurat jest dobry moment.zblizaja sie swieta,jestesmy bardziej skorzy do czynienia dobra...
po prostu - polub go!

Nie masz pojęcia jak mi zaimponowałeś panieładny.. aż ci w afekcie dałem oklaska

A do retiera: Jeśli nazywasz gościa jełopem i chcesz go posłać na księżyc tylko dlatego że ma bujne owłosienie nosowe, co jest raczej sprawą genetyczną, niezależną od niego, to zastanów się kto tu tak na prawde jest jełop.

Wracając do tematu ubioru basenowego: tak samo obrzydliwe są panie które mówiąc delikatnie zanadto lubią pączki i hamburgery, wbijające się w bikini i uważające się za miss świata. Nie chcę tutaj obrazić ludzi ze skłonnościami do tycia, ale trzeba mieć jakieś granice a nie wpieprzać ile wlezie a potem straszyć ludzi wałami tłuszczu na basenach i plażach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
oj gruzin,gruzin....tak samo sprawa genetyczna jest to owlosienie lonowe wychodzace na uda,ktorego zniesc nie mozesz...jezeli sam upraszasz uprzejmie o chowanie tych wlosow w majty,nie dziw sie retierowi,ze tak samo nie ma ochoty ogladac czyis smarkow zwisajacych z nosowej szczeciny
od tego sa trymery do nosa dla panow i problemu mozna sie pozbyc w parenascie sekund
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
Oj truskawka.. przecież na nos majtów nie założysz. Gość pewnie cierpi z tego powodu że ma tyle włosów w nosie, i nie wie jak sie za to zabrać (ja sam bym nie wiedział, czy iść do lekarza czy fryzjera a może kosmetyczki). Natomiast włosy łonowe z ZASADY zakrywane są prze bieliznę. Jeśli wystają na zewnątrz znaczy że bielizna jest zbyt skąpa. Wystarczy założyć spodenki albo kąpielówki typu boxerki i po sprawie.
Nie mów że ludzie świecący krzakiem między nogami w miejscach publicznych nic za to nie mogą bo to sprawa genetyczna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
Wy, ludzie to chyba naprawde nie macie co robic

post rozrosl sie juz do 6 zakladek, poniewaz przeszkadza co niektorym owlosienie i inne takie

nie wiem czemu ja nie mam takich problemow
- jak mi sie cos nie podoba to po prostu nie patrze w tamta strone po raz 2-gi

p.s. dobrze, ze ceglami na forum nie da sie rzucac albo psa spuscic, wtedy dopiero bylaby niezla jatka
pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Gruzin napisał:
. Gość pewnie cierpi z tego powodu że ma tyle włosów w nosie, i nie wie jak sie za to zabrać (ja sam bym nie wiedział, czy iść do lekarza czy fryzjera a może kosmetyczki). no prosze Cie Gruzin,nie oslabiaj mnie w XXI wieku w cywilizowanym kraju ktos calymi latami zastanawia sie co mozna zrobic z wlosami wystajacymi z nosa? to jest zwyczajne i niechlujstwo i brak szacunku do otoczenia
trudno,nie ma sie wplywu na to gdzie wyrosna wlosy,ale jak nie da sie sprawy zakryc,to sie wycina i tyle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
andvat napisał:
nie wiem czemu ja nie mam takich problemow
to nie sa problemy tylko rozmowy przy porannej kawie o tzw dupie marynie
nie mozna caly czas zyc tylko pogoda,polityka,filmem i literatura,o glupotach tez trzeba pogadac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok