BiZi napisał: chudy1 napisał: ja chodze na basen i nie trzeba czepka,ale to jest w oslo.
no wlasnie..a gdzie smigasz na basen w tym Oslo? znasz jakies fajne baseny???
na TØYENBADET,basen jest ogromny,50metrow.wejscie chyba 75nok i korzystasz caly dzien w tym jeszcze sauna,ja mam karnet 300nok i do tego jeszcze silownia.polecam
Chodzę na basen reguralnie, w sumie byłam w Norge na 3 różnych. Nigdzie nie wymagali czepka, ani specjalnych gadżetów poza kąpielówkami. Tyle, że polacy używają obcisłych majtek, a norwedzy luźnych spodenek, więc łatwo rozpoznać rodaków.
AniaRNorway napisał: Codzę na basen reguralnie, w sumie byłam w Norge na 3 różnych. Nigdzie nie wymagali czepka, ani specjalnych gadżetów poza kąpielówkami. Tyle, że polacy używają obcisłych majtek, a norwedzy luźnych spodenek, więc łatwo rozpoznać rodaków.
tam gdzie ja plywam nie wymagaja ani czepka ani jakis innych specjalnych gadzetow poza kupnem biletu hehe
moga byc kapielowki moga byc spodenki moze byc czepek moze byc bez
moze byc bez czepka
czy bez kapielowki
no bo takie mokre sie przyklejaja
a luzne to nie ma jak co pokazac
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.