Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
bednarz (4407 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
marecki00 napisał:
AndersB napisał:
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.chyba z lekka przegiąłeś

Jakos tabu zostalo naruszone? Å moze o pewnych rzeczach nie wypada mowic? Gdzie jest granica? Przeciez ta pani korzystala juz z uslug Rutkowskiego, sadzilem, ze syna nie chca wypuscicdo Polski, stad analogia. Inaczej nie potrafie wyjasnic tego apelu.
chyba lekarstwa dziś nie wziąłeś....
granica jest taka że czyjeś dziecko walczy o życie a ty tu z rutkowskim wyjezdzasz

Czy cos pisałem personalnie? Byc moze mozna odnies wrażenie, ze pomysł jest niestosowny, ale zarzucić mu nic nie mozna. Zresztą ta delikatna prowokacja moze tyko pomoc, bo podbija temat.
Daleko mi do drwin z czyjegos życia. Uważam jednak, ze post jest daleki od obrazania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marecki00 napisał:
Jakos tabu zostalo naruszone?
tak na zimno, patrzac z boku, totalnie bez zadnych emocji... jesli umierac to tylko w ojczyznie...
taka jest brutalna prawda o zyciu!!!!! zyjemy ale nie wiecznie... rozumiem ze moze byc ciezko bo to bliska osoba ale kazde zdanie cos wnosi do dyskusji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
....przeproś ta panią i sprawa się skończy.
Chyba że nie stać cie na to...... .?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
marecki00 napisał:
maniakalnie napisał:
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.

Nie przejmuj się takimi cymbałami. Zero, to jedyne określenie jakie ciśnie się na usta. Nie umiem sobie wyobrazic jakim trzeba byc prostakiem, z jakiego domu wynosi się takie postawy? W sumie cieszę się, że umiem tego zrozumiec moje standardy tak nisko nie sięgają.

Masz możliwosc konsultacji w innym norweskim szpitalu?? albo zasięgnięcia opinii innych lekarzy w Polsce?

Pozwoliłam sobie przesłac zdjęcie ktore załaczylas do mojej kuzynki. Jest neurochirurgiem, co prawda młodym ale myślę, że ma jakiś doświadczonych neurochirurgów i neurologów dookoła. Może cos doradzi.

Zabawne to co piszesz, zabawne również epitety, a teraz odrzuc emocje i napisz jaki są zarzuty formalne, bo ją takowych nie widze.

zarzuty formalne? odrzucic emocje? i ty to mówisz? pisząc chwile wcześniej o rutkowskim? przezabawne. w dalszą dyskusję z tobą nie wchodzę. Jesteśmy najprawdopodobniej z innych światów. i całe szczęście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Janek12 napisał:
....przeproś ta panią i sprawa się skończy.
Chyba że nie stać cie na to...... .?!

Natychmiast, jak tylko wykarzesz za co. Nie moge odpowiadać, za odczucia, jedynie za fakty. Ta manipulacja na koncu jest groteskowa. Juz wyjasnilem, ze nie drwie z tej pani i jej sytuacji,
Pytanie jest takie- czy mozna zmieniać standardy w zależności od potrzeb.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
maniakalnie napisał:

Dziekuje i czekam na jak najszybsza odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:

zarzuty formalne? odrzucic emocje? i ty to mówisz? pisząc chwile wcześniej o rutkowskim? przezabawne. w dalszą dyskusję z tobą nie wchodzę. Jesteśmy najprawdopodobniej z innych światów. i całe szczęście.
[/quote]

Spojrzmy na kontekst, bo to nie jest takie oczywiste.
Ta pani uzywala juz Rutkowskiego, poprosila o rade nie wyjasniaja o jaka pomoc chodzi, stad pomysl na uprowadzenie. Jezeli watpi w umiejetnosci lekarzy norweskich, niech zabierze syna do kraju.

Nie jestes matka tego faceta, dlatego prosba o odrzucenie emocji w twoim przypadku jest uzasadniona.. Z jakich jestesmy swiatow nie ma znaczenia dla tej sprawy, gdyz nie rozmawiamy o wlasnych odczuciach,a o faktach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:
w dalszą dyskusję z tobą nie wchodzę. Jesteśmy najprawdopodobniej z innych światów. i całe szczęście.
[/quote]

Zamierzeniem forum jest respektowanie wolnosci wypowiedzi. Kazdy ma prawo napisac wlasna opinie i odmowic jej uzasadnienia. Pozwalamy rowniez na publikowanie wszelkich niedorzecznosci , nie wynika z tego jednak, ze je podzielamy.
Jezeli odmawiasz poddania swoich przekonan publicznej krytyce, to niezaleznie od ich tresci nie przyznamy im zadnego znaczenia w toczacej sie dyskusji, gdyz nie ma w niej miejsca na deklaracje niepodlegajace analizie. Mozna natomiast potraktowac twoje domniemania jako pewien fakt empiryczny - ze jestes jednyym z ludzi, ktorzy skladaja rozmaite deklaracje, ale nie chca ich rozwazac.
Wobec tego nie popelnimy bledy jakim byloby uznanie twojego postu, za poglad, ktory cos wnosi do dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
marecki00 napisał:
AndersB napisał:
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.chyba z lekka przegiąłeś

Jakos tabu zostalo naruszone? Å moze o pewnych rzeczach nie wypada mowic? Gdzie jest granica? Przeciez ta pani korzystala juz z uslug Rutkowskiego, sadzilem, ze syna nie chca wypuscicdo Polski, stad analogia. Inaczej nie potrafie wyjasnic tego apelu.

Ciesz sie ze nie chodzi o twoje dziecko chodz nie wiem czy masz dzieci skoro jedziesz takim chlodem nie bede ci jechal bo szkoda zasmiecac tego tematu zal mi ciebie za to co tu wypisujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(marciano13)
Wiking
masz rację marecki00 !!! mogę napisać ci tylko jedno !!! nie życzy się nikomu niczego złego ale w twoim przypadku z twoim ilorazem inteligencji niedługo będziesz potrzebował interwencji neurochirurga !!!! powodzenia !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok