Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bednarz (4246 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
marecki00 napisał:
AndersB napisał:
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.chyba z lekka przegiąłeś

Jakos tabu zostalo naruszone? Å moze o pewnych rzeczach nie wypada mowic? Gdzie jest granica? Przeciez ta pani korzystala juz z uslug Rutkowskiego, sadzilem, ze syna nie chca wypuscicdo Polski, stad analogia. Inaczej nie potrafie wyjasnic tego apelu.

Ciesz sie ze nie chodzi o twoje dziecko chodz nie wiem czy masz dzieci skoro jedziesz takim chlodem nie bede ci jechal bo szkoda zasmiecac tego tematu zal mi ciebie za to co tu wypisujesz

Masz racje i nie masz racji. Prawda jest, ze nie rozumiesz zagadnienia, choc pewnie dobrych intencji nie mozna ci odmowic. Nie zamierzam docierac do tobie podobnych, gdyz jest to niedorzecznoscia,
Moge posilkowac sie roznymi badaniami, ale nie jestem w stanie przeskoczyc tego waszego pierwotnego leku, ze jezeli w takiej sytuacji powiemy cos niepoprawnego, to moze to przytrafic sie rowniez nam samym.
Wiadomosc jest taka - to zdarzenie losowe i nie ma w nim zadnej prawidlowosci.
po prostu sie zdarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
marciano13 napisał:
masz rację marecki00 !!! mogę napisać ci tylko jedno !!! nie życzy się nikomu niczego złego ale w twoim przypadku z twoim ilorazem inteligencji niedługo będziesz potrzebował interwencji neurochirurga !!!! powodzenia !!!!

Przeceniasz mnie, dowod pierwszy z brzegu - mam problem ze zrozumieniem przeslania, ktore niewatpliwie chciales zawrzec w swoim poscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
marecki00 napisał:

Zabawne to co piszesz, zabawne również epitety, a teraz odrzuc emocje i napisz jaki są zarzuty formalne, bo ją takowych nie widze.[/quote]

poczytałem i pierwsze co przyszło mi do głowy, to " swoni pluj w ryj, a ona powie, ze deszcz pada"
Nie pierwszy juz raz chciales błysnąc, a sie zesrałes!
Popracuj nad sobą, bo neurochirurg nie bedzie ci potrzebny, a chirurg plastyk.....
Zresztą jebał cie pies!

ps: co w tym złego, ze kolezanka wynajeła detektywa, zeby ratowac swoje dziecko?
Tylko taka kurwa jak ty, tego nie ogarnia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
marecki-zasmiecasz watek,choc nie masz nic sensownego do powiedzenia.
lepiej zrobisz jak zamilkniesz.

helen nie potrafie pomoc,ale trzymam kciuki za chlopaka.
kazdego z nas moze to spodkac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Dziekuje z calego serca za pomoc wszystkim na priv i na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
kryss napisał:

Dzieki za rade ale nie ma to znaczenia. Nie liczylem, ze zrozumiecie co mialem na mysli

P.Tetlock jako swiete definiuje te wartosci, ktore sa dla wyznajacych je ludzi tak wazne, ze sam akt zastanawiania sie nad nimi jest odczuwalny jako nieprzyzwoity.

Do zastanowienia, abstrahując od tresci autorki posta

O tym, czy coś jest poprawne czy nie, decydujemy poprzez odwołanie się do tego, co myślą na dany temat inni ludzie. Kiedy wielu ludzi coś robi, to zazwyczaj jest to postępowanie właściwe. Ta cecha społecznego dowodu słuszności stanowi zarówno o jej sile jak i słabości
Robert Cialdini
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marecki00 napisał:
kryss napisał:

Dzieki za rade ale nie ma to znaczenia. Nie liczylem, ze zrozumiecie co mialem na mysli

P.Tetlock jako swiete definiuje te wartosci, ktore sa dla wyznajacych je ludzi tak wazne, ze sam akt zastanawiania sie nad nimi jest odczuwalny jako nieprzyzwoity.

Do zastanowienia, abstrahując od tresci autorki posta

O tym, czy coś jest poprawne czy nie, decydujemy poprzez odwołanie się do tego, co myślą na dany temat inni ludzie. Kiedy wielu ludzi coś robi, to zazwyczaj jest to postępowanie właściwe. Ta cecha społecznego dowodu słuszności stanowi zarówno o jej sile jak i słabości
Robert Cialdini
marecki...idz juz spac...
Dobrej nocy wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Dziekuje z calego serca za pomoc wszystkim na priv i na forum.

marecki null null ...proszę jeśli możesz ?
Rozumie ze masz potrzebe malowania i musisz.
To jednak proszę...pisz tyciu mniej ,miedzy postami dla mnie wartosciowymi .
OK??? DZIEKUJE

Nie rozumiesz, ale to bez znaczenia. Mozna tez tak: wrzuc zdjecie na te fora:
uncleharvey.com/index.php/forums/viewforum/20/

www.forum-onkologiczne.com.pl/forum/

www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,10...rurgiczne-na-swiecie

www.echirurgia.pl/neurochirurgia/

Lecz to sie nijak ma do reakcji ludzi na zjawisko.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
marianekk napisał:

poczytałem i pierwsze co przyszło mi do głowy, to " swoni pluj w ryj, a ona powie, ze deszcz pada"
Nie pierwszy juz raz chciales błysnąc, a sie zesrałes!
Popracuj nad sobą, bo neurochirurg nie bedzie ci potrzebny, a chirurg plastyk.....
Zresztą jebał cie pies!

ps: co w tym złego, ze kolezanka wynajeła detektywa, zeby ratowac swoje dziecko?
Tylko taka kurwa jak ty, tego nie ogarnia!
[/quote]

Nic w tym zlego ciemniaku, uwazam, wrecz, ze zrobila najlepsze co mogla i chwala jej za to. Lecz ty jestas za glupi szoferzyno, by pojac, gdzie lezy "clue" tematu.

Ale przeciez najlepiej naublizac. Do twojej glupoty wystarczy dodac bron i strach, a wtedy dzieja sie rzeczy najgorsze.

"Glupota to brzmi tlumnie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
AndersB napisał:

marecki...idz juz spac...
Dobrej nocy wszystkim
[/quote]

Takie reakcje juz dano opisywa Gustave le Bon w " psychologii tlumu"

Masz racje Anders, nie jestescie odpowiednimi adresatami takich pytan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok