Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10533 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maniek a ty co tak ujadasz?
ktos ci miche spod budy rabnol?
a moze pchly w dupsko gryza.

wg ciebie sa tylko trzy kategorie ludzi;
chamy
buraki
i ziemniaki.....do ktorej ty nalezysz?
aaaaa juz wiem jest jeszcze kategoria "MARYJANKI',np M.Pazdzioch, lub M.krzaklewski

dziekuje wole byc ziemniakiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
no prosze.......
same miastowe CHŁOPY sie odzywaja
Burki do budy.... chciało by sie rzec!
ale odkad długosc łancucha sie zmieniła (UE), to burki nawet do norwegii nosy zapuscili
Powinni takie gumowe łancuchy wam pozakładac, to byscie poszczekali chwile i... znów do budy!
Jestesta moski w gumiakach i chocby kazdy z was zarobił miliard koron, to i bedzieta moski do konca waszych pieskich dni!
Do budy!

ps: te, artysta od ustrawek >Ty popros pana, zeby cie spuscił z łancucha, bo sie zaplączesz i zaliczysz glebe przed komendą stop!
aaaaaaaaaaa i naucz sie pisac poprawnie, bo póki co nie jestes wart nawet piczego kłaka i nikt cie nie chce komentowac
Do budy!

nazarabial sie mosiek w gumniokach ty sie smieciu ciesz ze stary po stosunku matce do dupy nakopal bo dalej bylbys plemnikiem w tym ziemniaczanym polu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Janin napisał:
W ramach ratowania wlasnej dupy przed idiotami bez wyobrazni niszczacymi rynek pracy..
Jeszcze troche i skonczy sie Norwegia..bedzie ten sam rozpizdziaj jak na wyspach..
Mozna anonimowo.

www.politi.no/tjenester/tips_politiet/Tips_7.xml

panu/pani juz dziekujemy!

co za żałośc........

Niestety lecz jestes jednym z wielu ignorantow ktorzy widzac chlew ktory sie robi,mysli o tylko o tym zeby swojej dupie bylo dobrze..dopoki tobie nikt sie w koryto nie wpierdala to jest dobrze idioto z "zasadami".. Mam je w dupie..dla mnie wazniejsza jest przyszlosc w tym kraju stad tez bede regularnie zachecal do zglaszania wszelkiej pracy na czarno..rowniez po to zeby upierdolic polskie cwaniactwo i wyzysk..wielu uczciwych ludzi zostalo wydymanych przez naszych "specjalistow" od biznesu. Na nich miedzy innymi licze jak rowniez na tych ktorzy maja wiecej wyobrazni niz nasz" wygadany" maryjanek...

Jesli bedziecie wciaz stac z boku i sie przygladac jak cholota codziennie niszczy WASZA przyszlosc, wrocicie do kraju jak zbite psy..rachunek jest prosty. WYBIERAJ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
marianekk napisał:

(...).miejsce chama jest na wsi, a buraka i ziemniaka w ziemi!

Idąc Twym tropem myślenia, sam zapewne musisz pochodzić z takiej gdzie 4 chałupy na krzyż stoją, aczkolwiek To i tak byłoby zbyt "wielkomiejskie", jak dla Cię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
tak jak wspomniałem wyzej > same miastowe CHŁOPKI....

Wy sie pisac nauczta wiesniaki, bo piszeta łobciachowo > "pokozoł,wydłózył,rąbnoł,gumnioki",etc....

aaaaaaaaaaaaa przyszłosc ??
heh jeden burek z drugim ciołkiem przyszłosc z tym syfem wiążą....
No tak, trzeba miec tak zryty łeb i byc takim samym chujem jak norki, zeby chciec tu zyc na stałe!
Ale jak "kolega" po kilku miesiacach juz namawia do sprzedawania i uprzejmego donoszenia...
I jak tu zyc, kiedy takie kurestwo tu zjechało ?(!)

I jakze tu Pasuje moje firmowe powiedzonko > cham bedzie chamem, na wieki wieków amen"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianekk napisał:
jak tu zyc
z tymi z pegeerowiska i blokowiska żywot taki sam
tymi samymi wartościami nasączeni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
tak jak wspomniałem wyzej > same miastowe CHŁOPKI....

Wy sie pisac nauczta wiesniaki, bo piszeta łobciachowo > "pokozoł,wydłózył,rąbnoł,gumnioki",etc....

aaaaaaaaaaaaa przyszłosc ??
heh jeden burek z drugim ciołkiem przyszłosc z tym syfem wiążą....
No tak, trzeba miec tak zryty łeb i byc takim samym chujem jak norki, zeby chciec tu zyc na stałe!
Ale jak "kolega" po kilku miesiacach juz namawia do sprzedawania i uprzejmego donoszenia...
I jak tu zyc, kiedy takie kurestwo tu zjechało ?(!)

I jakze tu Pasuje moje firmowe powiedzonko > cham bedzie chamem, na wieki wieków amen"

Nie wiem do kogo pijesz biedny tirowcu.. Byc moze sam pochodzisz z powdarszawskiej wioski a prujesz sie na wielkiego pana ze stolicy..co zarabia setki tysiecy jezdzac w bialych drewniakach,ze skorzana aktowka pod pacha ( jak kierowca "Autosana" )..co taki heniek jak Ty moze wiedziec co sie dzieje jak cale zycie spedzasz w kabinie..
Zyj wg wlasnych zasad,nie podpierdalaj.. Ja potrafie zapomniec o moich w obliczu skurwysynstwa jakie panuje na rynku budowlanym( i zapewne sprzatajacym..)
Stad apel do tych co potrafia myslec i przewidywac!!
Bedziecie trzymac zmowe milczenia bo:
-to wbrew zasadom..
-bo kolega..
-bo ma rodzine..
Itd..
To juz niedlugo bedziecie pracowac ze te same psie pieniadze co cholota z Polski,Litwy itd..
Narzedzia bedziecie kupowac w Biltemie,bo na te z Byggmakera,Maxbo itd, nie bedzie Was stac..
Do tej pory przygladalem sie jak wiekszosc z Was..

Wystarczy isc do UDI i nawet w informacji powiedziec " svart jobb". Dostaniecie tlumacza i nie musicie ujawniac swoich danych personalnych.anonim.
Wiem ze wielu z Was ma ciekawa historie do opowiedzenia i wlasnie na to licze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tak tak
i piszmy petycje o wystąpienie Noreg z układu Schengen
trzeba hołocie zamknąć drzwi przed nosem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
tak tak
i piszmy petycje o wystąpienie Noreg z układu Schengen
trzeba hołocie zamknąć drzwi przed nosem

Najwyrazniej Jasta Twoja branza jest wciaz niezagrozona zejsciem na psy..

Nie mam nic przeciwko shengen..niech przyjezdzaja nawet w gumofilcach..lecz niech pracuja za podobne pieniadze..niech zobacza co ile kosztuje..
Spanie w golfach 2 na lesnych parkingach nie kosztuje wiele..skompletowanie skrzynki w castoramie to tez nie wielki wydatek.. I do norkow na sto na godzine..
Tak sie rozwineliscie skurwysyny od malowania plotow ,przyjezdni z nocnej zmiany z piekarni..
Teraz kasujecie o 50-70 wiecej i takim sposobem zarabiacie na ludziach minimum po 100 nok na godzine..w sezonie niezla kasa..
Tyle tylko ze wielu od was odeszlo do kogo innego..i sa bardzo na was wkurwieni..
Uwazam ze predzej czy pozniej dostaniecie klapsa zwrotnego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
chuj ci w dupe
(wdupecichuj)
Nowicjusz
Nie zapominac o branzach:

- strzygacej i piekacej !!

to jest dopiero czarna strefa! przeca teraz co druga to:

- tipserko/fryzjerka,albo pierogarko/torciarka !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok