marianekk napisał:
tak jak wspomniałem wyzej > same miastowe CHŁOPKI....
Wy sie pisac nauczta wiesniaki, bo piszeta łobciachowo > "pokozoł,wydłózył,rąbnoł,gumnioki",etc....
aaaaaaaaaaaaa przyszłosc ??
heh jeden burek z drugim ciołkiem przyszłosc z tym syfem wiążą....
No tak, trzeba miec tak zryty łeb i byc takim samym chujem jak norki, zeby chciec tu zyc na stałe!
Ale jak "kolega" po kilku miesiacach juz namawia do sprzedawania i uprzejmego donoszenia...
I jak tu zyc, kiedy takie kurestwo tu zjechało ?(!)
I jakze tu Pasuje moje firmowe powiedzonko > cham bedzie chamem, na wieki wieków amen"
Nie wiem do kogo pijesz biedny tirowcu.. Byc moze sam pochodzisz z powdarszawskiej wioski a prujesz sie na wielkiego pana ze stolicy..co zarabia setki tysiecy jezdzac w bialych drewniakach,ze skorzana aktowka pod pacha ( jak kierowca "Autosana" )..co taki heniek jak Ty moze wiedziec co sie dzieje jak cale zycie spedzasz w kabinie..
Zyj wg wlasnych zasad,nie podpierdalaj

.. Ja potrafie zapomniec o moich w obliczu skurwysynstwa jakie panuje na rynku budowlanym( i zapewne sprzatajacym..)
Stad apel do tych co potrafia myslec i przewidywac!!
Bedziecie trzymac zmowe milczenia bo:
-to wbrew zasadom..
-bo kolega..
-bo ma rodzine..
Itd..
To juz niedlugo bedziecie pracowac ze te same psie pieniadze co cholota z Polski,Litwy itd..
Narzedzia bedziecie kupowac w Biltemie,bo na te z Byggmakera,Maxbo itd, nie bedzie Was stac..
Do tej pory przygladalem sie jak wiekszosc z Was..
Wystarczy isc do UDI i nawet w informacji powiedziec " svart jobb". Dostaniecie tlumacza i nie musicie ujawniac swoich danych personalnych.anonim.
Wiem ze wielu z Was ma ciekawa historie do opowiedzenia i wlasnie na to licze.