Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4000 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panladny napisał:
...nie no,jasne.
najwazniejsze,zeby bylo - milo!

pewnie ze nie ale czasem trzeba patrzeć przez palce szkoda żołądka na wrzody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...ale co chlopski?
chetnie sie dowiem,co na takich jak ja,sie mowi...

widzisz... takie powiedzonka nasze polskie to ja tlumaczylbym chetnie... ale dziecku....
jesli ktos dorosly jak ty tego nie wie, to nawet nie trzeba tlumaczyc... nic to nie zmieni ani nie pomoze... nie chce mi sie juz z toba dyskutowac, bo ustawicznie prezentujesz typ polityka-cegly ... coz, szkoda... i cytujac cos o co poszlo miedzy toba i kims w innym poscie... mundry to ty jestes... bardzo mundry... najmundrzejszy z nas wszystkich...i takim sobie pozostan...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jakis ty dobroduszny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
A gdzie jest założyciel tematu, Dino???
Pewnie z ukrycia gdzieś się śmieje?
Ciekawe tylko ,czy jemu jest żal osiołka ,Norwegów?
Czy wszystkich wypowiadających się na ten temat......???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
panladny napisał:
...tez bym nabil na pal - tych dwojke norwegow!
czy oni pytali tego osiolka,czy on chce dralowac te wszystlie kilometry?

a ciebie pytają?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...teraz to blysnales,komboju!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
vanessa 30 napisał:
A gdzie jest założyciel tematu, Dino???
Pewnie z ukrycia gdzieś się śmieje?
Ciekawe tylko ,czy jemu jest żal osiołka ,Norwegów?
Czy wszystkich wypowiadających się na ten temat......???

Dino w chwili, kiedy ukazał się twój post, robił to:

Miałem zajęte ręce i nie za wiele czasu na pisanie. Teraz czekam na pługi,

więc się wypowiem. Żal mi osiołków mimo, że uwielbiam salami, szkoda również wędrowców, przeszli kawałek świata i akurat u nas trafił się idiota... (może smakosz). Podoba mi się ich sposób na życie, ich cel imponuje - iść razem do końca, mogę tylko życzyć powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Gdybym tak mogła cofnąć czas...
Wrócić na rozstaje dróg w swoim życiu...
Zmieniłabym napis na drogowskazie i poszłabym właśnie w tym kierunku , co tych dwoje Norwegów...
Coś pięknego przejść tak przez życie!!!

Że też musiało im się to przytrafić właśnie w Polsce...???

Vanessa,moze to i piekne w wyobrazni,ale w realu juz nie za bardzo.
Sama pomysl,wszystko pieknie gdy swieci sloneczko,na dworze ciepelko,ptaszki spiewaja itd.
Czy taki sam urok mialaby taka wedrowka podczas sloty,w zimny pochmurny dzien?
W taki dzien tylko zaszyc sie w domu z ksiazka pod cieplym kocem i nawet na chwile nie przeszloby mi przez mysl aby wyjsc z domu jesli nie bylabym do tego zmuszona(np.przez prace)
Sa plusy i minusy takiego zycia,tak jak w kazdej sytuacji. Minusow jak dla mnie jest wiecej,a podstawowym jest brak mozliwosci zadbania w nalezyty sposob o higiene......... brrrrrrrr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
giovi2 napisał:
vanessa 30 napisał:
Gdybym tak mogła cofnąć czas...
Wrócić na rozstaje dróg w swoim życiu...
Zmieniłabym napis na drogowskazie i poszłabym właśnie w tym kierunku , co tych dwoje Norwegów...
Coś pięknego przejść tak przez życie!!!

Że też musiało im się to przytrafić właśnie w Polsce...???

Vanessa,moze to i piekne w wyobrazni,ale w realu juz nie za bardzo.
Sama pomysl,wszystko pieknie gdy swieci sloneczko,na dworze ciepelko,ptaszki spiewaja itd.
Czy taki sam urok mialaby taka wedrowka podczas sloty,w zimny pochmurny dzien?
W taki dzien tylko zaszyc sie w domu z ksiazka pod cieplym kocem i nawet na chwile nie przeszloby mi przez mysl aby wyjsc z domu jesli nie bylabym do tego zmuszona(np.przez prace)
Sa plusy i minusy takiego zycia,tak jak w kazdej sytuacji. Minusow jak dla mnie jest wiecej,a podstawowym jest brak mozliwosci zadbania w nalezyty sposob o higiene......... brrrrrrrr

wiesz tak myślę że ci ludzie na takie sytuacje są przygotowani przecież nie chodzą rok a tak ogólnie to myślę że zawsze znajdzie się jakaś chętna osoba która im pomoże bo przecież ludzie nie sa aż tak okropni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
anuk napisał:
[b]ogólnie to myślę że zawsze znajdzie się jakaś chętna osoba która im pomoże bo przecież ludzie nie sa aż tak okropni

ZAWSZE???
Kurde chyba zyjemy w dwoch roznych swiatach!Wiesz,jakos nie wydaje mi sie ze ludzie sa tacy chetni do niesienia pomocy.Staram sie, sobie wyobrazic ,jak zareagowalby przecietny czlowiek,ktory po otworzeniu drzwi uslyszalby,ze ktos tam chcialby skorzystac z np.prysznica.Jak myslisz,jaka by byla reakcja w wiekszosci przypadkow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok