Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ból głowy. - Norwegia

Czytali temat:
(649 niezalogowanych)
9 Postów
Wiking
Wracając do tematu przemytu stwierdzam właśnie, iż ból głowy jest proporcjonalny do ilości wypitego alkoholu, lecz miejsce zakupu tegoż cholerstwa nie ma totalnego znaczenia.
Pytanie brzmi, co mi pomoże? Mama mówiła mi, że głupi łeb musi bolec, ale nie chce się do końca z tym zgodzić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale jak piłeś to smakowało ...teraz kup litra norweskiej loddefjord , wypij i od razu ci przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
ucho napisał:
Wracając do tematu przemytu stwierdzam właśnie, iż ból głowy jest proporcjonalny do ilości wypitego alkoholu, lecz miejsce zakupu tegoż cholerstwa nie ma totalnego znaczenia.
Pytanie brzmi, co mi pomoże? Mama mówiła mi, że głupi łeb musi bolec, ale nie chce się do końca z tym zgodzić.

następnym razem Ty lepiej matki posłuchaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Do pracy jutro idziemy. Zapewne cieszycie sie tak jak ja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Po czym poznać że impreza była udana?

- że rano nawet słońce za głośno świeci.

A po czym że była do dupy?

- po niepokojącym bólu w okolicy odbytu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Pierwszy, który przeprosi, wybaczy i zapomni - do końca życia będzie wykorzystywany i j***ny przez innych na każdym kroku, bo okazał słabość i uległość w świecie pełnym bezdusznych sk***ysynów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
ucho napisał:
Walnij sobie zimne piwko,polecam spacerek na swiezym powietrzu,np 10 km-szybkim marszem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zurek na polskiej kielbasie
maslanka
wit C
piwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Kurde-gdybym miał piwo z pewnością nie pisał bym teraz tego. Naprawdę dobrze zaopatrzyłem się na weekend,lecz człowiek istota omylna i piwa brak.Coś mi sie wydaje ze jednak jutro strasznie żle sie poczuje i trzy dni wolnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok