arydor napisał:
Spokojny to ja dlugo nie bede
Nikomu nie zycze tego co mi sie przytrafilo
A to kto ile wozi przy sobie gotowki nikogo nie upowaznia do okradania go
Stoisz na lotnisku palisz papierosa podchodzi do ciebie zjodziej i nawiazuje rozmowe po POLSKU (dlatego to jest polski zlodziej),przed wami stoi (ok 3m) facet rozmawia przez telefon i odchodzi i cos mu wypada z kieszeni ten co stoi z toba podnosi to co to bylo niewiesz.Pod pretekstem "chodz popatrzymy sobie na plyte lotniskowa z parkingu na gorze" idziesz z nim jak juz jestescie na parkingu przybiega ten facet ktoremu cos wypadlo z kieszeni i gada po rusku ze zgubil pieniadze (35tys koron) i czy czasami ich nie znalezlismy ten z kturym tam przyszedles wyjmuje swoj portwel i pokazuje ze ma tylko swoje pieniadze ja glupi tez pokazuje rusek oglada i muwi ze to nie jego i odchodzi ale po parunastu metrach zawraca i mowi ze cos kombinujecie pokazcie pieniade jeszcze raz no i tamten pokazuje swoje i ja tez rusek tamtego maca po kieszeniach w tym samym momencie polak mowi do ciebie schowaj swoje pieniadze i ci pomaga zamknac twoj portwel twoje pieniadze sklada na pol a w tym momencie rusek wyjmuje polakowi z kurtki pieniadze ktore niby zgubil i morde piluje ze polaki bandyty no i ty w tym momencie szybko sie oddalasz wchodzisz na lotnisko szybko przechodzisz odprawe bo rusek gdzies wydzwanial.Siedze juz w samolocie biore swoj portwel zeby swoje pieniadze poprawic bo ten mi szybko kazal je schowac a tu 500koron i pociete kartki papieru.
Przede wszystkim, żadnej obcej osobie nie pokazuję własnego portfela. Jak jakiś ch..j coś rzekomo zgubił, to niech szuka dalej. Jak stwierdzi, że ma podejrzenia wobec mnie, to niech opisze co zgubił, jak wyglądało. Nic dobrowolnie nie pokażę jaki mam portfel itp. rzeczy. Niie obchodzi mnie wtedy, że na samolot nie zdążę. Jak to jest wałek to żadna k....wa nie będzie wzywać ochrony, czy policji. Dałeś się po prostu wydymać bezstresowo, dla jumaków oczywiście. "Gratulacje", dać się tak prosto wydymać.
P.S. Byłeś naiwny, a za to się płaci, niestety. Z drugiej strony, to jest wielka lipa, że takie szmaty są obecne w NO i zbieramy za nie "dobre" opinie