Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16925 niezalogowanych)
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
No i na koniec przyszły Pan Redaktor Naczelny " Gazety Wybiórczej" Aaron Szechter vel Adam Mmmichnik...myśli intensywnie o przyszłej wspaniałej Polsce w której wszystkim będzie żyło się lepiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
blanko napisał:
Tusk nie ma wstydu! Powinien podać się do dymisji od razu po Smoleńsku a tym bardziej teraz gdy raporty Anodiny i Millera zostały obalone A Jasty i Wacka nie warto nawet komentować bo ci ludzie gardzą Polską i Polakami! To tyle z mojej strony

Tak, POLAKAMI twojego pokroju gardze w calej rozciaglosci. Osobnikami, ktorzy nie potrafia samodzielnie myslec, a argumenty do dyskusji kopiuja z "opozycyjnych" czasopism i portali.
Wszystko ca ta przeczytasz przyjmujesz a priori, bezrefleksyjnie, nie zadajesz sobie nigdy pytan, a co jesli sie myla?
Zdrowego rozsadku nigdy dosc, ale najpierw nalezy go miec.

Pewnie 5 lat temu ujadales precz z KAczynskim, a wczesniej z Milerem.

W jakimkolwiek dyskursie potrzebne sa argumenty, tu ich brakuje. Jest natomiast towarzystwo wzajemnej adoracji. Idac za Blumerer i jego typologia, nalezycie z pewnoscia do "tlumu aktywnego"
ktorego celem nie jest dochodzenia prawdy( bo wy prawde juz znacie, zostala wam objawiona przez "niezalezne osrodki" celem jest unicestwienie adwersarza
Tlum jest oczywiscie uzupeniany przez roznej masci oszolomow, ktorzy nie potrafia sklecic poprawnie zdania, ale majac o sobie jak najlepsze zdanie plyna w grupie od czasu do czasu pokrzykujac zabawne hasla.
Dyskusja jest bezprzedmiotowa. Konkluzja jest taka:
Byl zamach, najlepszy prezydent zginal,majatek narodowy rozkradziny, banki w obcych reka( w polskich bylyby bezpieczniejsze ) Dobrze, ze ucieklisci, choc mozna to podciagnac pod zdrade narodu. Ale jestem pewien, ze jak tylko zrodlo zla poda sie do dymisji i swietlana przyszlos stanie przed polska, to pierwsi wrocicie i zasilicie wschodzaca klase srednia! - srednia, bo srednio pisze i srednio czyta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Agent o kryptonimie "Bolek" przeżywał chwile grozy podczas Internowania...Samotny "obalacz" Komuny w Polsce...ba..inicjator zmian w Europie...Jednoosobowa Legenda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
poproszę o zdjęcia bratów
jak wtedy spiskują
i obalają komunę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Jasta jestem Twoim cichym fanem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
JASTA-na twoje życzenie... (Pan w głębi po prawej to jeden z Kaczorów-dokładnie który to nie wiem...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dokładnie to tylko widać, że Bolek z kacem walczy
ten przysłonięty po lewej to chyba Kiszczak
czyżby z kartoflem przy jednym stole?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

Tak, POLAKAMI twojego pokroju gardze w calej rozciaglosci.

No dokładnie! O to samo mi chodziło! Nie znasz ludzi (no bo mnie nie znasz ) a nimi gardzisz!

Osobnikami, ktorzy nie potrafia samodzielnie myslec, a argumenty do dyskusji kopiuja z "opozycyjnych" czasopism i portali.
Wszystko ca ta przeczytasz przyjmujesz a priori, bezrefleksyjnie, nie zadajesz sobie nigdy pytan, a co jesli sie myla?
Zdrowego rozsadku nigdy dosc, ale najpierw nalezy go miec.

Tak jak wspomniałem wyżej, nie znasz mnie więc nie wiesz jak zbieram info o polskiej polityce. Wolę aby politycy byli kompetentni a nie jak Dyzma :

Pewnie 5 lat temu ujadales precz z KAczynskim, a wczesniej z Milerem.

Nie zmieniam poglądów ale to nie znaczy, że prawica w Polsce nie przegięła! Nigdy nie byłem za Milerem i SLD! Nigdy za Tuskiem, KLD, UW... Nigdy nie ujadałem precz z Kaczyńskim choć przegiął z jednym, z karą śmierci. Nie on jest Panem życia i śmierci!

Byl zamach, najlepszy prezydent zginal,majatek narodowy rozkradziny, banki w obcych reka( w polskich bylyby bezpieczniejsze ) Dobrze, ze ucieklisci, choc mozna to podciagnac pod zdrade narodu. Ale jestem pewien, ze jak tylko zrodlo zla poda sie do dymisji i swietlana przyszlos stanie przed polska, to pierwsi wrocicie i zasilicie wschodzaca klase srednia! - srednia, bo srednio pisze i srednio czyta.

Co do "katastrofy" Smoleńskiej to już Ci pisałem. Najpierw zapoznaj się z pracami polskich profesorów np. prof. Biniendy, Nowaczyka, Szuladzińskiego itd... dowiedz się kim są, co robią, później dowiedz się kim jest Anodina i Miller i co robili i robią... Dopiero po tym możemy rozmawiać o "katastrofie" Smoleńskiej, czy był to zamach czy zwykła katastrofa, czy brzoza czy piloci czy dupa blada czy idioci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Pan Premier ma dobry wokal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów