Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16913 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
Bardzo ładnie i zgrabnie...misiu

Przeczytalem kilka twoich postow i mam dla ciebie krotka analize.
Nie mozesz znalezc pracy za granica poniewaz jestes tepakiem. Co samo w sobie nie dyskredytuje cie jako pracownika najemnego( takich sa setki tysiecy) ale ty w przeciwienstwie do innych tepakow masz wielka wade - masz aspiracje niepoparte zadnymi umiejetnosciami. Te dwie cechy znosza sie wzajemnie powodujac, ze ciagle jestes niezadowolony z przebiegu twoich poszukiwan.
Wroc do podstaw, poczytaj, zreflekuj sie, zobacz co robisz zle - nie pomoze, ale przynajmniej zajmiesz sie na chwile czyms o wiele bardziej pozytecznym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Dziekuje panie oswiecony doktorze(pewnie masz pan racje)...rzucasz mi rekawice??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
Przypisywanie Tuskowi wszystkich porazek i niegodziwosci moze z poczatku bylo zabawne, ale teraz budzi moj niesmak i swiadczy o ograniczeniu umyslowym.
to w/g ciebie gospodarz nie odpowiada za balagan na swoim gospodarstwie
cyklista.wordpress.com/2013/02/19/5-lat-...ego-przez-imc-tuska/
to w jakims dziwnym swiecie zyjesz
bo w normalnych spoleczenstwoch to odpowiedzialni politycy po wpadkach podaja sie do dymisji
albo sie ich usuwa
niezalezna.pl/38850-wniosek-o-odwolanie-...likacjach-codziennej

Patim, zyje w realnum swiecie - myslisz, ze od czego jest opozycyjna prasa? Ale czy to oznacza, ze jest obiektywna? Gdyby premier podawal sie do dymisji, za kazdym razem, gdy ktos z jego gabinetu( lub im podlegli) popelninli jakiegos babola, to w Polsce po 89r nie powinno by byc nigdy premiera. Realia sa takie jakie sa, ale obarczanie wszystkim tuska jest idiotyczne, tak jak obarczanie Kaczynskiego w 2007r. To tylko rewers tej samej monety przesuniety w czasie, ok 5lat.
Podstawa mojej polemiki sa zasady logiki, a w tym swiecie demagogia nie ma racji bytu.
Z twoich postow wylania sie obraz Tuska jako winnego wszystkich niepowodzen.
Niestety falsyfikacja zdan ogolnych nie jest jednoznacznie mozliwa!
Gdy zaczniemy analizowac kazda sprawe z osobna obraz tuska jako odpowiedzialnego znika, poniewaz za kazda sprawa kryje sie jakies nazwisko. Dotyczy to kazdego!! Z pra<wej jak i lewej strony politycznej.
Wklejanie kolejnych postow nic tu nie zmieni, poniewaz zawsze na koncu wywodu pozostaniesz z pustymi rekami.
Wiem, ze takie teksty sa medialnie nosne, ale fakty sa jakie sa.
Dlatego mozesz to robic dalej, niemniej jednak z punku widzenia logiki, nie masz racji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ta szczepionka jest skuteczna ,brakuje tylko pieniedzy na rejestracje
next.gazeta.pl/next/1,114656,11493094,Pa...ka_na_kroplowce.html
clinicaltrials.gov/show/NCT00716495

zobacz ile jest lekow ktore nie sa zarejestrowane przez NFZ ile ludzi jezdzi na terapie do USA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
Dziekuje panie oswiecony doktorze(pewnie masz pan racje)...rzucasz mi rekawice??

Rzucilem ci raczej kotwice, zrozumiesz...dobrze, nie twoja sprawa.
Niemniej jednak, spor z toba w obrebie tego tematu jest jalowy, nie jests w zaden sposob do niego przygotowany. Analityczne myslenie cie przerasta, a prowokujac mnie w ten naiwny sposob sam redukujesz sie do absurdu. Oszczedz mi czasu i wskocvz na inny temat, badz dalej wrzucaj filmiki, jak to Tusk nachodzil Rumcajsa w rzecholeckim lesie.

Z bogiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Gdy zaczniemy analizowac kazda sprawe z osobna obraz tuska jako odpowiedzialnego znika, poniewaz za kazda sprawa kryje sie jakies nazwisko.
a pod tym nazwiskiem jest czlowiek i koles Tuska
a dlaczego nagle teraz wymienia caly gabinet
wiadomosci.onet.pl/kraj/zmiany-w-rzadzie...30065,wiadomosc.html
PO sie rozpadnie z powody zwiazkow partnerskich ?

Gdyby premier podawal sie do dymisji, za kazdym razem, gdy ktos z jego gabinetu( lub im podlegli) popelninli jakiegos babola, to w Polsce po 89r nie powinno by byc nigdy premiera.
bylby i to taki ktory ma ludzi godnych zaufania i profesjonalnych w swojej robocie
popatrz na inne rzady w Europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
ta szczepionka jest skuteczna ,brakuje tylko pieniedzy na rejestracje
next.gazeta.pl/next/1,114656,11493094,Pa...ka_na_kroplowce.html
clinicaltrials.gov/show/NCT00716495

zobacz ile jest lekow ktore nie sa zarejestrowane przez NFZ ile ludzi jezdzi na terapie do USA

Patim - lubie cie, ale nie pisz, ze ta szczepionka jest skuteczna! U 60% chorych zanotowano poprawe, lek nie przeszedl pelnego procesu badan klinicznych, nie jest zarejestrowany, nie mozna go nawet nazwac szczepionka. Wiesz ile takich lekow odpada podczas kazdej fazy badan klinicznych? Wiem, ze to brzmi jak bajka i te 1.5 mln w kontekscie rezerwy celowej nie robi zadnej roznicy...ale takich przypadkow, lekow, waznych spraw jest wiecej i kazdy kto wystepuje z wnioskiem jest przekonany, ze jego sprawa jest priorytetowa!
Ten kto ja lepiej naglosni, ma zainteresowanie mediow wygrywa!
Tak nie moze wygladac przyznawanie srodkow w medycynie. Z pewnoscia sa inni, mniej medialni, ktorzy rowniez czekaja. Co z nimi? Dlatego istnieja procedury, ktore teoretycznie powinny chronic, przed wpychaniem sie do kolejki.
Zycie pokazuje, ze niejednokrotnie jest inaczejm, ale to nie oznacza, ze zawsze trzeba robic wyjatki, bo przestana nimi byc a stana sie regula.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim komuszku
nie rozumiesz roli państwa
to ma być tylko stróż nocny
od zadbania o porządek wewnętrzny i zewnętrzny
a nie załatwianie tobie od pracy, poprzez szkołę, fryzjera, szpital aż po pochówek
ale rób na złość Rostowskiemu i nie przekraczaj prędkości, aby nie płacić mu mandatów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]patim napisał:
[
bylby i to taki ktory ma ludzi godnych zaufania i profesjonalnych w swojej robocie
popatrz na inne rzady w Europie[/quote]

Gdzie?
Wegry, Bulgaria, a moze Wlochy?
Moze Holandia lub belgia ktora negocjowala 535 dni koalicje.

Zejdz na ziemie. Tam nie ma innych ludzi, tylko sa troche lepiej pilnowani przez niezalezne osrodki. Poczytaj troche zamiast szukac wzorow na zach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
WACEK,na siusiaka tak wołam.Wynurzyłem sie z trumny,wyspany.Idę sie odlać,miałem niezłą nockę-samych samobójców,kurwa czy ktoś im pomógł??Wacek ty pseudopolska kurwo po liceum,fiszbinie.zastanów się nad sobą.Wszystkim jedziesz kołtunie.A czy ty przypadkiem nie jesteś zakamuflowanym ?jebanym,jednym z nich??mozesz bluzgać w moja strone,lżyć mnie,kurwa uwielbiam to.Więc czy jesteś gotowy na sekcję w roli glównej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok