Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16907 niezalogowanych)
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
wacekplacekzhujamacek-przeczyściłeś już rurę-rzygałeś po tym alkoholu??Łejkap-lub wpadaj zrobię ci lewatywę-aż ci moszna wpadną do środka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
patim napisał:
i tu sie mylisz w Magdalence nie bylo okraglego stolu

To co w kucki pili?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
Tusk nie ma wstydu! Powinien podać się do dymisji od razu po Smoleńsku a tym bardziej teraz gdy raporty Anodiny i Millera zostały obalone A Jasty i Wacka nie warto nawet komentować bo ci ludzie gardzą Polską i Polakami! To tyle z mojej strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
wacek to klechta,dobrze mu się żyje,lub potomek tychcorozprzedali Polskę >Jasta jest Ok.siedzi w usa i polewa z nas-awacek-to już gruba komusza liga pełniącychobowiązkipolaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
WACEEEEK!!!!Wstawaj....już chyba wytrzeżwiałeś konusiepolski-skóra z rana naciągnięta-brandzlowałeś się już??Bo ja całą NOC o tobie pedale myślałem-a pózniej-śniłem-śniłem co mógłbym ci złego zrobić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
A jako,że lubisz bibera-dedykuje ten kawałek tobie Wacekkk ja będę tym złym w tej masce-///-///-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=r...ust=1361963353409058 Księża też byli obecni...i usankcjonowali przyjmowane założenia przyszłego Systemu znakiem Krzyża...może chodziło o Państwowe Subwencje na Kościół?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Co Panowie Księża robią w tak zacnym gronie poza udzielaniem duchowego wsparcia w podjęciu tak waznych i trudnych dla Kraju decyzji?Czyżby walka o potencjalne przyszłe korzyści i wpływy???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Generał Kiszczak,Mazowiecki i Wałęsa...same pózniejsze "Autorytety" -przy kieliszku ciężko myślą co by mozna dla nas wyciągnąć z takiej niezwykle rzadko nadarzającej się okazjii jak trnsformacja ustrojowa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Profesor Geremek vel Benjamin Lewertow też wniósł swój "wkład" w rozwój tego Pieknego Systemu... Rasowy Polak z dziada pradziada...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok