Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2716 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
KACZOR1 napisał:
widzę że Wy macie wielki problem i piszecie wiele kłamstw jak was prosi ktoś o pomoc by tylko już żaden polak nie jechał do Norwegii boicie się że wam zabiorą pracę czy co ???????????? jesteście jak te marginesy w innych krajach

To nie o to chodzi , jestem tutaj juz kilkanascie lat i sa takie fale co dwa trzy lata i zjezdza wszystko poczawszy od qurwy po zlodzieja.A Ja to musze czytac i sluchac ze Polak to , ze Polak tamto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(KACZOR1)
Nowicjusz
to ile ma tam przeciętny budowlaniec z przeciętnym angielskim oczywiście chodzi mi o stawkę godzinową i netto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Wacek mówię o kimś kto np. Robi w dużej firmie w ciężkich warunkach np beton
A nie o byle kim mówimy o max po 10 latach z szkoła zawodowa kierunkowa itd.
I nie mów ze sie nie da
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(KACZOR1)
Nowicjusz
słuchaj polacy są różni i tacy śą też tu u mnie w irlandii i na całym świecie ale jest też dużo normalnych i np. dajmy taki pan Marek szuka pracy jest uczciwy piszę posta i prosi o pomoc a Wszyscy tu niema pracy i tak dalej do kurw........ po co tak kłamać co ????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Przeciętny z angielskim jak już znajdzie legalna prace ton150 180 zależy co robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(KACZOR1)
Nowicjusz
to takie spoko zarobki co???????????? a ile odłoży na czysto do polski ?????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
P.J. napisał:
Wacek mówię o kimś kto np. Robi w dużej firmie w ciężkich warunkach np beton
A nie o byle kim mówimy o max po 10 latach z szkoła zawodowa kierunkowa itd.
I nie mów ze sie nie da

Znam kilka osob w duzych firmach, ktorzy pracuja przy betonie, ale nikt nie ma 300. Nie twierdze, ze sie nie da w jednostkowych przypadkach, ale generalni nie znam nikogo , kto ma 300 w budowlance. ( oczywiscie wsrod robotnikow )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(KACZOR1)
Nowicjusz
jesteś ogarnięty facet to powiedz mi czy moi koledzy ze słabym angielskim mają szansę na pracę w Norwegii ?????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
KACZOR1 napisał:
[quote]to ile ma budowlaniec z angielskim ????????????????????[/quote

To zalezy co umie ? no ale tak okolo 100 kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
KACZOR1 napisał:
słuchaj polacy są różni i tacy śą też tu u mnie w irlandii i na całym świecie ale jest też dużo normalnych i np. dajmy taki pan Marek szuka pracy jest uczciwy piszę posta i prosi o pomoc a Wszyscy tu niema pracy i tak dalej do kurw........ po co tak kłamać co ????????????

Po co ta dyskusja - niech pan Marek przyjedzie i sam sprawdzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok