Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Proszę o pomoc w znalezianiu pracy (mechanik) - Norwegia

Czytali temat:
(594 niezalogowanych)
5 Postów

(Dominik125)
Wiking
Witam wszystkich którzy czytają ten post.
Zacznę może tak, bardzo bym prosił aby osoby które nie chcą mi w żaden sposób pomóc nie wypowiadały się głupio i nie zaczynały głupich wątków, bardzo proszę.
Nazywam się Dominik i mam 20 lat, ukończyłem szkołę samochodową jako mechanik pojazdów samochodowych. Pracowałem już jako (legalnie oraz dorywczo):mechanik, szkutnik (budowa jachtów od podstaw), stolarz, operator tartaku, cieśla, murarz itd. Wiele z tych wymienionych umiejętności zawdzięczam tacie, który z zawodu jest murarz-cieśla. Bardzo szybko się uczę i można by powiedzieć, że jetem gotów po krótkim przyuczeniu podjąć się "prawie" każdej pracy.
Język angielski znam na poziomie komunikatywnym, lecz jeśli tylko będzie taka potrzeba mogę po pracy uczęszczać na kursy.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt. Bardzo bym prosił o pomoc w znalezieniu pracy w Norwegii nie koniecznie jako mechanik, na pewno się odwdzięczę (gdyby mi się udało, to jestem gotów odpalić dobrą sumą za pomoc)
Uprzedzę pytania innych i powiem od razu, że CV wysyłam pod różne adresy z ogłoszeń pracy lecz na razie bez skutku, i dlatego po raz kolejny proszę o pomoc w znalezieniu pracy w tym pięknym kraju.
Pozdrawiam Dominik i mam nadzieję, że właśnie dzięki temu portalowi znajdę osobę której będę już na zawsze dłużnikiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Nie napisze ci głupio tylko szczerze .
Wybierz jedna specjalizacje i pracuj tam gdzie ci dadzą prace min 3 lata, chodź na kurs języka.
Jak to będziesz miał zaliczone to masz 90% szans.
I tyle bez kombinowania bo tu zaraz po szkole Norwedzy maja cieżko by się dostać do firmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
20 lat, a pracowałes juz jako....kazdy

nie ma tu miejsca dla ciebie, bo nie umiesz nic!
Ale kurwa marzysz juz o milionac....
Poza tym, po co ci praca za granica, w pojebanym zimnym kraju, kiedy masz pieniadze, bo sam piszesz ze odwdzieczysz sie (dobra suma)....
dobra suma > ile to ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
jeżeli po wysyłałes już cv i dosc długo nie masz odp to znaczy że zadna firma nie jest zainteresowana Toba,twoim doswiadczeniem zawodowym itp...będzie ciezko i to bardzo bo nie znasz języka...wątpie aby ci ktos pomógł...nie masz tez doswiadczenia a tu przynajmniej musisz miec te 5 lat....zabierz się za jezyk i co jakiś czas wysyłaj znów CV ale najlepiej w jez norweskim...może...akurat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Dominik125)
Wiking
I teraz moja kolej, po jakiego hu.. piszesz pod tym postem? Jeżeli byś był choć troszkę osobą inteligentną to byś zrozumiał choć trochę innych a tu ni hu.. jeden z drugim baranem będą się wymądrzać haha Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że nic nie umie? Znasz mnie? Miałeś przyjemność ze mną pracować i zaobserwowałeś że nie umie nic? Ja tylko wnioskuję, że jesteś totalnym idiotą ponieważ oceniasz ludzi nie znając ich... niestety taka jest prawda, to tyle. Jeszcze raz proszę aby pisały osoby które w jakiś sposób mi pomogą. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jezyk to podstawa
albo kasa i wtedy mozesz otworzyc firme
ludke wezmiesz za darmo z gis bort na finn.no wyremontujesz in sprzedasz

albo zrub prawko CE
tjenester.nav.no/stillinger/stillinger?s4=120631&rv=%22%22&rpp=%22%22
o/stilling
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Oj ty k.... Pachnie jak taki jesteś cwany to z pamięci wymiary i rodzaje szalunkow doka oraz peri
Podstawowe deski, pustaki itd czekam 2 minuty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Dominik125)
Wiking
Dzięki za choć jedną sensowną odpowiedź
ludzie czy trzeba być kompletnym kretynem czy nie wiadomo kim jeszcze aby nie potrafić sprostać prostym wymaganiom... biorąc wypowiedź z góry jeśli ta osoba wykonuje swoją pracą tak samo jak myśli, byle tylko komuś dogadać, dokopać, zbluzgać a nie pomóc to szczerze współczuję pracodawcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Dominik125 napisał:
I teraz moja kolej, po jakiego hu.. piszesz pod tym postem? Jeżeli byś był choć troszkę osobą inteligentną to byś zrozumiał choć trochę innych a tu ni hu.. jeden z drugim baranem będą się wymądrzać haha Na jakiej podstawie stwierdziłeś, że nic nie umie? Znasz mnie? Miałeś przyjemność ze mną pracować i zaobserwowałeś że nie umie nic? Ja tylko wnioskuję, że jesteś totalnym idiotą ponieważ oceniasz ludzi nie znając ich... niestety taka jest prawda, to tyle. Jeszcze raz proszę aby pisały osoby które w jakiś sposób mi pomogą. Pozdrawiam
Twoje CV tez oceniaja Ci ktorych nie znasz osobiscie... na podstawie Twojego pisania widac ze wcale sie myla nie dajac Ci zatrudnienia....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No jak chcieli doradzić to wyjechales ....
Danych nie podales czyli dupa....
A trzymać tacie deskę a samemu cos robić od podstaw to jest różnica.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok