Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3677 niezalogowanych)
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Przesympatyczni napisał:

To forum to dno bez zadnych zasad. Mozna tutaj klnac i robic co sie chce.
Nie ma nikogo kto wprowadzi lad. Chyba przejdziemy na forum-norwegia.

To mogę fiknąć fikołka?
A poważnie, to nie ma aż tylu powodów do narzekania. Zostańcie z nami. Mamy tu klimaty folklorystyczne, okraszone zdrową, soczystą, obrazową, trafiającą łatwo do każdego ucha mową. Jest ona chlubą i esencją naszego bytu narodowego i tożsamości. Wzrasta i wykwita z dziada pradziada. Jest nośnikiem naszej kultury i troski o jedność społeczną. Na tym forum ta mowa się dociera i dociera użytkowników mowy, ciągle przewijają się tutaj ważkie wątki, następuje twórcza wymiana myśli i sądów. Wszyscy uczestnicy są prawdziwym zaczynem, solą społeczeństwa.
I Wy chcenie nas opuścić? Elitę narodów. My straty nie odczujemy, ale Wy. Zostając możecie być uczestnikami wiekopomnych wydarzeń i uczestniczyć w tworzeniu historii. Rozważcie to zanim podejmiecie decyzję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Przesympatyczni napisał:

Nie ma nikogo kto wprowadzi lad. Chyba przejdziemy na forum-norwegia.

To mogę fiknąć fikołka?
A poważnie, to nie ma aż tylu powodów do narzekania. Zostańcie z nami. Mamy tu klimaty folklorystyczne, okraszone zdrową, soczystą, obrazową, trafiającą łatwo do każdego ucha mową. Jest ona chlubą i esencją naszego bytu narodowego i tożsamości. Wzrasta i wykwita z dziada pradziada. Jest nośnikiem naszej kultury i troski o jedność społeczną. Na tym forum ta mowa się dociera i dociera użytkowników mowy, ciągle przewijają się tutaj ważkie wątki, następuje twórcza wymiana myśli i sądów. Wszyscy uczestnicy są prawdziwym zaczynem, solą społeczeństwa.
I Wy chcenie nas opuścić? Elitę narodów. My straty nie odczujemy, ale Wy. Zostając możecie być uczestnikami wiekopomnych wydarzeń i uczestniczyć w tworzeniu historii. Rozważcie to zanim podejmiecie decyzję.

Ty to powinienes pisac przemowienia Gomulce. Jaka wartosc tego wykwitu? Jaka informacje przekazales cieciu? Probujesz bawic sie forma, ale nawet na to jestes za cienki. Wroc lepiej do pisania durnych wierszykow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Przesympatyczni napisał:

Nie ma nikogo kto wprowadzi lad. Chyba przejdziemy na forum-norwegia
[/quote]

Jezeli chodzi o jakies zasady to chyba jestes/jestescie ostatnimi osobami, ktore powinny innych pouczac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:

Ty to powinienes pisac przemowienia Gomulce. Jaka wartosc tego wykwitu? Jaka informacje przekazales cieciu? Probujesz bawic sie forma, ale nawet na to jestes za cienki. Wroc lepiej do pisania durnych wierszykow.

Tam wyżej pisałem właśnie o tobie gniocie. Nigdy nie słyszałeś, ani nie czytałeś przemówień Gomółki, a jeśli, to znaczy, że jesteś podwójnym gniotem. Takich przymiotników jak używasz wobec mnie, użyj wobec swoich rodziców. Chyba , że masz jednego rodzica i jest nią dziewica. A zdanie jakie masz o mojej twórczości, nie powiem, że mam w dupie. Nie zrobię cwelowi przyjemności. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku i by przestano Cię dźgać po kroku. Pa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Juljusz napisał:
oiom napisał:
kto rzadzi swiatem?
pewnie narud wybrany

Ja i Huj ci do tego !

no to Hu...wo nim rządzisz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:

Tam wyżej pisałem właśnie o tobie gniocie. Nigdy nie słyszałeś, ani nie czytałeś przemówień Gomółki, a jeśli, to znaczy, że jesteś podwójnym gniotem. Takich przymiotników jak używasz wobec mnie, użyj wobec swoich rodziców. Chyba , że masz jednego rodzica i jest nią dziewica. A zdanie jakie masz o mojej twórczości, nie powiem, że mam w dupie. Nie zrobię cwelowi przyjemności. Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku i by przestano Cię dźgać po kroku. Pa

Cos ci sie "o" w Gomulce pomylilo. Natomiast na inwektywy nie odpowiadam, bo damskie sie nie liczy. Tancz dalej zabko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:

Cos ci sie "o" w Gomulce pomylilo. Natomiast na inwektywy nie odpowiadam, bo damskie sie nie liczy. Tancz dalej zabko.

Goń się w szmaty niedouczony gniocie. Dawno takiej cipy nie widziałem (panie przepraszam). Literówki możesz wypatrywać w dupie u krówki (krówka zniesiesz?). Swoją wypowiedź pociłeś 80 minut, albo czekałeś aż się wyloguję, by poczuć smak kilkugodzinnego zwycięstwa. W twoim przypadku praktyka często powtarzana, gdy baty zbierasz. A jeśli normalne heteroseksualne kontakty i fantazje nazywasz zboczeniem, to głęboko współczuję. Rozumiem, że w twoim przypadku, normalne, oznacza tylko trzepanie gruchy i niczego innego ci nie życzę do końca dni twoich na ten Nowy Rok. Pa ciołku i przy trzepaniu się nie zesraj.

To ten folklor o którym pisałem, wznosząc patetyczne (Wacek, głąbie, nowe słówko) słowa pod niebiosa. Dobrej nocy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Widzę, że Wacek znowu zwiał, jak zazwyczaj po słusznej reprymendzie. Pewnie rzeżucha napisze coś koło 3, żeby do rana docipiało.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Lindemans cierpisz na jakas manie wielkosci czy usilujesz na forum odreagowac wlasne frustracje
oskarzasz innych o picie ty ktora sama sie nazywa jak tanie wino proste typu mamrot
www.lindemans.com/

uskuteczniasz kryptoreklame alkoholu na forum co jest sprzeczne z prawem polskim i norweskim a nawet z regulaminem

zeby to jeszcze bylo jakies francuskie wino ale nie jakies marne popluczyny
pewnie tylko takie pijesz
sama dalas swiadectwo co soba reprezentujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:

uskuteczniasz kryptoreklame alkoholu na forum co jest sprzeczne z prawem polskim i norweskim a nawet z regulaminem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok