Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1367 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz

tylko dla doroslych, nie odpalac przy dzieciach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Przychodzi gej pierwszy raz do kosciola i siada w pierwszej lawce. Na mszy ksiadz ubrany w dluga sutanne i falbanki wywija kadzidlem, a gej wstaje i krzyczy: ej lala, torebka ci sie pali !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz

moral z tego taki ze disco polo moze byc zabojcze dla czlowieka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
w innych wydaniach też jest zabójcze
pękam z tego gościa, jaki gigant hahahahhahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Ksiądz i rabin jadą w jednym przedziale kolejowym.
Ksiądz zajada schabowego i częstuje rabina.
- Nam Prawo zabrania jeść wieprzowine - mówi rabin.
- A szkoda! To takie dobre! - odpowiada ksiądz, smakując kotleta.
Ksiądz wysiada; rabin na pożegnanie mówi:
- Proszę pozdrowić szanowną małżonkę!
- Nam Prawo zabrania miec żone - ksiądz.
- A szkoda! To takie dobre! - uśmiecha się rabin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
to już pewnie widzieli wszyscy (trochę nieaktualne), a ja pokazywałam to wczoraj mojej siostrze, która nie jest w temacie, bo od wielu lat już w Polsce nie mieszka:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Aleksander Fredro - Poemat liryczny "O Pierdzeniu"

Od prawiekow w calym swiecie,Kogo kolka w boku gniecie,Kazdy sobie pierdzi chetnie,Cicho, smutno lub namietnie. Stary, mlody, maly, duzyWszystkim dym sie z dupy kurzy,Kazdy chetnie portki pruje,Bliznim pod nos popierduje. Pierdza panny, dobrodzieje,Ksieza, szlachta i zlodzieje,Nawet papiez chociaz miernie,Tez kadzidlem sobie pierdnie. Pierdza ludzie na siedzaco,Na stojaco i chodzaco,Pierdza nawet przy kochaniu,By dac taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie,Pierdza cicho jak na flecie,A powazne w wieku damyWypierduja cale gamy. I w teatrze i w kosciele,W dnie powszednie i niedziele,I filozof i matolek,Kazdy pierdzi ciagle w stolek. Jeden przebral w jadle miarkeI ma w dupie oliwiarke.Gdy chcial pierdnac na odmiane,Obsral okna, drzwi i sciane. Ten zas smrodzi jak niecnota,Jakby zjadl zdechlego kota.A kiedy sie czosnku naje,To az wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze,Kiedy pierdnac sobie moze,Wiec nateza sile calaBy popierdziec chwile mala. Tam jakala w kacie stoiDupe sciska bo sie boiChcialby sobie puscic bakaLecz w pierdzeniu tez sie jaka. Jednym slowem w calym swiecie,Kogo bzdzina w dupie gniecie,Wszyscy niech se pierdza chetnie,Cicho, smutno lub namietnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Czym się różni polska galerianka od chińskiej?

Polska mówi: "kup mi jeans'y to Ci zrobie loda", a chińska: "kup mi loda to Ci zrobię jeans'y".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
to chyba jakiś rytuał potrząsania hehe

to też jest dobre

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj