Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1816 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie, nikt nie ani gorszy ani lepszy. Odpowiedzialam bo mnie zaatakowales. W pisanie mozna sie bawic i miec sie dobrze Wydaje sie, ze ty umiesz pisac he he... mozesz tez byc geniuszem (tak jak ja).
Napisalam artykul !!![/quote] Dwa pytania tylko Vika
1)co tutaj porabia taki geniusz
2)nauki pobierałaś u naszej mep
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DZIKI napisał:

Po piffffku nawet lepiej się gada, bo język bardziej elastyczny
Byłem już raz na takim piffnym party i więcej dziękuję... nie kupuję ....!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dużo tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwańczych redaktorów i specjalistów od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja posłuszeństwa. Czy ty vika i ta cała psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowartościowani? Jacyś idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam został moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyną obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, być soba i nie tańczyc tak jak zagrają. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukraiński cały czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ SŁÓW, JAK LUDZIE SIE POTRAFIĄ OŚMIESZAC I JAK POTRAFIĄ INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przykład. I mają argumenty z piaskownicy typu " taka mądra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej

Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szkoły wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjechałam do NOrwegii , miałam na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczycą. Środowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden sposób obce, dzieki temu mam porównanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia posłuszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dziękuje uprzejmie za poświeconą przez panstwa uwagę, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obraźliwe, niesłusznie krytykujące i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
Dużo tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwańczych redaktorów i specjalistów od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja posłuszeństwa. Czy ty vika i ta cała psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowartościowani? Jacyś idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam został moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyną obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, być soba i nie tańczyc tak jak zagrają. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukraiński cały czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ SŁÓW, JAK LUDZIE SIE POTRAFIĄ OŚMIESZAC I JAK POTRAFIĄ INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przykład. I mają argumenty z piaskownicy typu " taka mądra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej

Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szkoły wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjechałam do NOrwegii , miałam na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczycą. Środowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden sposób obce, dzieki temu mam porównanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia posłuszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dziękuje uprzejmie za poświeconą przez panstwa uwagę, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obraźliwe, niesłusznie krytykujące i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton

pani Hilton srilton pani wypociny czytało sie z wielka przyjemnoscia

a tak z innej beczki jak ci minoł dzionek????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
w temacie niepodleglosci,to wlasnie leci na polskiej dwojce kabaretowa noc listopadowa poswiecona dzsiiejszej rocznicy
brzuch mnie boli juz ze smiechu
sposob przedstawienia patriotyzmu,polskosci i samej rocznicy zwala z nog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
w temacie niepodleglosci,to wlasnie leci na polskiej dwojce kabaretowa noc listopadowa poswiecona dzsiiejszej rocznicy
brzuch mnie boli juz ze smiechu
sposob przedstawienia patriotyzmu,polskosci i samej rocznicy zwala z nog

truskawkowa, nie jestes sama mnie tez brzuch od smiechu boli- darmowa silownia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
HILTON napisała
No i ch...j, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie ku.....wa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Musiałem wykropkować ,teraz może przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
nic dodać nic ująć Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
DZIKI napisał:
HILTON napisała

Dziki, co napisałeś, że zasłużyłeś na interwencję cenzora ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zastanawiam skad sie tacy ludzie bioro
pokolenie JPII rocznik 78
z Angli pewnie
jedna pisac po polsku juz nie umie i ma w dupie polakow a o Polsce pomieta tylko zeby hronic dane osobowe
druga twierdz ze ma papierek a podstawowej wiedzy nie posiada nawet czytac nie potrafi
a teraz trzecia kogo a moze co reprezentuje lojca dyrektora ,przedstawic sie nie chce a zada samookreslenia od innych czrgo to chce zebym napisal ze jestem patriotom i ZOMO mi to wybilo
i co dalej zebysmy teraz latali dziure w ZUS
emigranci broncie polski ZUS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok