Du偶o tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwa艅czych redaktor贸w i specjalist贸w od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja pos艂usze艅stwa. Czy ty vika i ta ca艂a psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowarto艣ciowani? Jacy艣 idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam zosta艂 moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyn膮 obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, by膰 soba i nie ta艅czyc tak jak zagraj膮. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukrai艅ski ca艂y czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ S艁脫W, JAK LUDZIE SIE POTRAFI膭 O艢MIESZAC I JAK POTRAFI膭 INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przyk艂ad. I maj膮 argumenty z piaskownicy typu " taka m膮dra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej
Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szko艂y wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjecha艂am do NOrwegii , mia艂am na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczyc膮. 艢rodowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden spos贸b obce, dzieki temu mam por贸wnanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia pos艂uszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dzi臋kuje uprzejmie za po艣wiecon膮 przez panstwa uwag臋, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obra藕liwe, nies艂usznie krytykuj膮ce i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton