Dużo tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwańczych redaktorów i specjalistów od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja posłuszeństwa. Czy ty vika i ta cała psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowartościowani? Jacyś idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam został moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyną obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, być soba i nie tańczyc tak jak zagrają. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukraiński cały czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ SŁÓW, JAK LUDZIE SIE POTRAFIĄ OŚMIESZAC I JAK POTRAFIĄ INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przykład. I mają argumenty z piaskownicy typu " taka mądra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej
Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szkoły wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjechałam do NOrwegii , miałam na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczycą. Środowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden sposób obce, dzieki temu mam porównanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia posłuszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dziękuje uprzejmie za poświeconą przez panstwa uwagę, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obraźliwe, niesłusznie krytykujące i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton