Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1971 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie, nikt nie ani gorszy ani lepszy. Odpowiedzialam bo mnie zaatakowales. W pisanie mozna sie bawic i miec sie dobrze Wydaje sie, ze ty umiesz pisac he he... mozesz tez byc geniuszem (tak jak ja).
Napisalam artykul !!![/quote] Dwa pytania tylko Vika
1)co tutaj porabia taki geniusz
2)nauki pobiera艂a艣 u naszej mep
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
DZIKI napisa艂:

Po piffffku nawet lepiej si臋 gada, bo j臋zyk bardziej elastyczny
By艂em ju偶 raz na takim piffnym party i wi臋cej dzi臋kuj臋... nie kupuj臋 ....!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Du偶o tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwa艅czych redaktor贸w i specjalist贸w od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja pos艂usze艅stwa. Czy ty vika i ta ca艂a psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowarto艣ciowani? Jacy艣 idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam zosta艂 moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyn膮 obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, by膰 soba i nie ta艅czyc tak jak zagraj膮. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukrai艅ski ca艂y czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ S艁脫W, JAK LUDZIE SIE POTRAFI膭 O艢MIESZAC I JAK POTRAFI膭 INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przyk艂ad. I maj膮 argumenty z piaskownicy typu " taka m膮dra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej

Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szko艂y wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjecha艂am do NOrwegii , mia艂am na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczyc膮. 艢rodowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden spos贸b obce, dzieki temu mam por贸wnanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia pos艂uszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dzi臋kuje uprzejmie za po艣wiecon膮 przez panstwa uwag臋, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obra藕liwe, nies艂usznie krytykuj膮ce i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisa艂:
Du偶o tu jeszcze na tym forum wyrosnie takich samozwa艅czych redaktor贸w i specjalist贸w od ludzkiej psychiki??? Pytam sie, bo mi juz nerwy odmawiaja pos艂usze艅stwa. Czy ty vika i ta ca艂a psycholog myslicie ze na forum siedza ludzie niedouczeni, niedowarto艣ciowani? Jacy艣 idioci, na ktorych zrobi wrazenie ze ktois tam zosta艂 moderatorem , a ktos obesranym dziennikarzyn膮 obywatelskim??
Zeby miec poszanowanie, to trzeba byc bystrym, miec wiedze, by膰 soba i nie ta艅czyc tak jak zagraj膮. Co to za jakies wywody o oscypku???? Jak to sie ma do patriotyzmu??? Moze mi ten rodzaj sera nie pasuje ??? !!!!!! To Ukariniec ma wpierniczac barszcz ukrai艅ski ca艂y czas?
BRAK MI NORMALNIE JUZ S艁脫W, JAK LUDZIE SIE POTRAFI膭 O艢MIESZAC I JAK POTRAFI膭 INNYM WYTYKAC " BRAK KULTURY" na przyk艂ad. I maj膮 argumenty z piaskownicy typu " taka m膮dra jestes a klniesz" . No i chuj, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie kurwa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Jestem geniuszem sprawnym inaczej

Wy obie nie dowartosciujecie sie moim kosztem, bo zaden magisterek z prywatnej szko艂y wrazenia na mnie nie robi. Zanim przyjecha艂am do NOrwegii , mia艂am na codzien do czynienie z ludzmi, ktorzy maja habilitacje i sie tym nie szczyc膮. 艢rodowisko ludzi wyksztaconych nie jest mi w zaden spos贸b obce, dzieki temu mam por贸wnanie i widze ja sie wysiliacie, az wam zwieracz odmawia pos艂uszenstwa. dziennikarze viki oraz psychologi .
dzi臋kuje uprzejmie za po艣wiecon膮 przez panstwa uwag臋, a takze czas na czytanie moich wypocin, ktore sa obra藕liwe, nies艂usznie krytykuj膮ce i w bardzo zarozumialskim tonie.
Hilton srilton

pani Hilton srilton pani wypociny czyta艂o sie z wielka przyjemnoscia

a tak z innej beczki jak ci mino艂 dzionek????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
w temacie niepodleglosci,to wlasnie leci na polskiej dwojce kabaretowa noc listopadowa poswiecona dzsiiejszej rocznicy
brzuch mnie boli juz ze smiechu
sposob przedstawienia patriotyzmu,polskosci i samej rocznicy zwala z nog
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Post贸w
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
truskawkowa napisa艂:
w temacie niepodleglosci,to wlasnie leci na polskiej dwojce kabaretowa noc listopadowa poswiecona dzsiiejszej rocznicy
brzuch mnie boli juz ze smiechu
sposob przedstawienia patriotyzmu,polskosci i samej rocznicy zwala z nog

truskawkowa, nie jestes sama mnie tez brzuch od smiechu boli- darmowa silownia
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
HILTON napisa艂a
No i ch...j, a co do klniecia ma obycie w swiecie i wiedza???? Pytam sie ku.....wa bo juz nie wytrzymuje!!!!
Musia艂em wykropkowa膰 ,teraz mo偶e przejdzie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Post贸w
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
nic doda膰 nic uj膮膰 Hilton
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
DZIKI napisa艂:
HILTON napisa艂a

聽聽聽Dziki, co napisa艂e艣, 偶e zas艂u偶y艂e艣 na interwencj臋 cenzora ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zastanawiam skad sie tacy ludzie bioro
pokolenie JPII rocznik 78
z Angli pewnie
jedna pisac po polsku juz nie umie i ma w dupie polakow a o Polsce pomieta tylko zeby hronic dane osobowe
druga twierdz ze ma papierek a podstawowej wiedzy nie posiada nawet czytac nie potrafi
a teraz trzecia kogo a moze co reprezentuje lojca dyrektora ,przedstawic sie nie chce a zada samookreslenia od innych czrgo to chce zebym napisal ze jestem patriotom i ZOMO mi to wybilo
i co dalej zebysmy teraz latali dziure w ZUS
emigranci broncie polski ZUS
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok