Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
DZIKI napisał:
magdalena_d84 napisał:
dziękuję Wam za Wasze sugestie, jesteście super jutro się zapytam i to w tym sklepie gdzie tą kartę wyrabiałam buziaczek ode mnie hiihii
Jak jeden, to dla kogo?????????????????????????????????ten buziak??????????

a Ty już o szczegóły dla kogo dla wszystkich,może być???? ale żeby już nie było więcej pytań dla kogo to dam ich więcej, tak z 11, a co tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
DZIKI napisał:
magdalena_d84 napisał:
dziękuję Wam za Wasze sugestie, jesteście super jutro się zapytam i to w tym sklepie gdzie tą kartę wyrabiałam buziaczek ode mnie hiihii
Jak jeden, to dla kogo?????????????????????????????????ten buziak??????????

a Ty już o szczegóły dla kogo dla wszystkich,może być???? ale żeby już nie było więcej pytań dla kogo to dam ich więcej, tak z 11, a co tam

I tym sposobem zapobiegłaś rozlewowi krwi, kazdy po sztuce i spox
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
DZIKI napisał:

a ktoś chciał się już bić? nie wiedziałam..cholera, szkoda bo bym z chęcią popatrzyła i fotki porobiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
To ja tez mam rade, niestety bez sensu i nie na temat, ale skoro taka nagroda...
Checi mialem dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
DZIKI napisał:

a ktoś chciał się już bić? nie wiedziałam..cholera, szkoda bo bym z chęcią popatrzyła i fotki porobiła

Poszło grubo.........na wirtualne noże. W ostatniej chwili rozdałaś te buziaki, bo byłoby strasznie, masa trupów (rzeźnia jak ch...j)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
To ja tez mam rade, niestety bez sensu i nie na temat, ale skoro taka nagroda...
Checi mialem dobre

Hej Grzes203 spoko też sie załapiesz, czy ten starszy,którego teraz nie widzę, czy tez ten mlodszy, chociaż jeśli ten co na zdjęciu to i od mojej córci mógłby dostać buziaczka, fajny chłopczyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
DZIKI napisał:
magdalena_d84 napisał:
DZIKI napisał:

Poszło grubo.........na wirtualne noże. W ostatniej chwili rozdałaś te buziaki, bo byłoby strasznie, masa trupów (rzeźnia jak ch...j)

gorzej będzie jak wkroczy tutaj więcej chętnych wirtualne noże powiadasz... akcja na całego!
ale chyba nie przez moje zdjecie?? hhahah zacytuję mój opis z gg : "...codziennie budzę się piękniejsza no,ale dziś to już przesadziłam... "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Czy ktoś wie kiedy można wypłacić pieniądze z medlem oss kort?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
AniaRNorway napisał:
Czy ktoś wie kiedy można wypłacić pieniądze z medlem oss kort?

A będą buziaki za pomoc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
a masz jednego na zachęte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok