Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marzena D........a (1445 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a wiesz ze firmy jednoosobowe musza miec nazwisko w nazwie

tu nie chodzi o upublicznienie nazwiska ,ale o to ze ta pani zrobila z siebie posmiewisko swoimi wypowiedziami
i nzwe wstydu zoda usuniecia postow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
no coz....ja bym najchetniej chciala poznac stanowisko administracji do tego,co zostalo zebrane w tym watku i watku "administracja",ale nie licze na to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
jarl napisał:
hilton nie chce byc niemily na poczatku mojej obecnosci na tym forum ale ja swietnie sie orientuje co to sa dane osobowe i co narusza ustawe.Odsylam cie wiec do ustawy pogrzeb w internecie a znajdziesz.

Dlaczego miałbys byc niemiły? Na ten temat zdobyłam wiedze nie z internetu i nie musze juz "grzebac". szkoda, ze nie wiesz od poczatku o co chodzi, a moze wiesz? Bo tak sie złozyło, ze kobieta, ktora rozdmuchała afere, uzywala wlasnych danych słuzbowo i mail był służbowy - to po pierwsze, po drugie inny uzytkownik cytował.
W całej sprawie z ochroną danych chodzi o mozliwosc zidentyfikowana danej opsoby, a ta pani sama pozwala sie zidentyfikowac poprzez aders e-mail składający sie z pełnego imienia i nazwiska oraz upublicznienie swojego wizerunku. Ponadto w Norwegii nie ma ustawy o ochronie danych osobowych, o czym zapewne wiesz, a tamto forum jest zarejestrowane w Norwegii , tak wiec uwazam , ze tamta pani przesadzila.

Jak w poscie mojej poprzedmowczyni, ostatnio kolezanka dała mi linka do skatt gdzie mozna zobaczyc zarobki zapłacony podatek numer telefonu adres generalnie wszystko co chcesz wpisujesz tylko imie i nazwisko danej osoby i masz wszystkie info o tejże osobie i jak sie ma do tego ustawa o ochronie danych osobowych ??????

pozatym hilton widze ze znow bijesz rekordy oklaskow na minus masz jeden na plus odemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami, nareszcie sie wykopałas spod sniegu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hehehe mam teraz mega prze nudne szkolenie i czuje się upośledzona intelektualnie i psychicznie poza tym widziałam ze kilka ciekawych tematów mnie ominęło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
wreszcie powróciłas z fotką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ta w końcu na tym zlocie musimy się jakoś rozpoznać ))
bo mam wielka nadzieje ze uda nam się spotkać i wypić brudzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
no wlasnie chyba mnie nie bedzie. Przyjde moze na chwile do koscioła.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
W związku z zaistniałą nieprzyjemną sytuacją spowodowaną usunięciem ...WIADOMYCH TRZECH TEMATÓW...
Oraz ukazaniem się w związku z tym TEMATÓW..:
-I-..."uwaga!"... przez... "Piękny założyciel MN"...
-II-..."Administracja informuje"...przez..."admin"...

Poczuwam się do zabrania głosu na ten temat w takiej właśnie formie....

Ponieważ główny i najbardziej agresywny na Tym forum usunięty temat pochodził z pod Mojej klawiatury.
Śmiem zauważyć i uczulić OBIE ADMINISTRACJE... , ŻE...
Dyskusja i może faktycznie była kierunkowa przeciwko NIEKTÓRYMużytkownikom ...forumnorwegia.net...i jej właścicielce....

NIEMNIEJ TO tamto forum wywołało całe zamieszanie poprzez prowokacyjny temat..."Powielanie tematów z naszego forum na Moja Norwegia"...cyt.tematu z mojanorwegia.net ,a właścicielka do dzisiaj nie usunęła go do odpowiedniego działu, czym nadal prowokuje i zachęca do prowadzenia antagonizmów na obu forach... .

Ponadto... czyż nie bardziej uczciwiej było by Nas poinformować ,że biznes to biznes i Moja Norwegia nie może sobie pozwolić na tracenie firm które pozwalają umieszczać banery reklamowe...??? .
A przecież... P.C.... jako główny udziałowiec TUTAJ ma na tamtym forum swój baner i nie tylko On zresztą ...

Nienawidzę OBŁUDY I ZAKŁAMANIA ...a tłumaczenia jakie padły ze strony administracji po zamknięciu tematów są właśnie takie...a nie inne...

WIĘCEJ WIARY W SWOICH STAŁYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FOROM ... którzy TUTAJ ciężko pracują klikając jak najęci by forum rosło w siłę ...

ZERO OBŁUDY... TO NIE POPŁACA...!!!

Gabriel

Ja uważam, że usunięte tematy powinny się nigdy nie ukazać, wytrąciły nam z ręki argumenty, że nasze forum jest inne, w jakiś sposób lepsze, że nie jest potrzebna ingerencja admina. W tej chwili niczym nie różnimy się od "wrażego" forum. Zauważyli to zresztą inni użytkownicy, widząc obgadywanie, kocie wątki (może by tak magiczne słowo, kotku), itp. cyrk, zaczęli przejawiać inwencję, ostatnio przybyło "dziwnych" postów, czują sie jak w domu, cenzura, usuwanie wątków, oświadczenia, hulaj dusza bat nad głową. Przecież wystarczyłoby, żeby Piękny napisał w tych wątkach stanowcze teksty, logicznie wyjaśniające, dlaczego należy dać sobie święty spokój z tematem. Wątki mogłyby tkwić jako memento na przyszłość i pomnik rozsądnie sprawowanej władzy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
no wlasnie chyba mnie nie bedzie. Przyjde moze na chwile do koscioła.

hilton znasz kawał jak przychodzi stonoga do szewca by poprzymiezac buty a szewc na to stonoga nie w*****j wiec hilton powiem ci jak ten szewc
hilton nie w***j pozatym powiem ze po cichu liczyłam na te twoja nianie by ja zakontraktoac na noc :/ no ale coz ja tez nie wiem czy bede na 100 proc

a tak pozatym to komu ty tak zalazłas za skore ze wali ci wciaz klaski na minus?????? nie dam cie na admina za madra jestes )) masz jeden na plus odemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok