gabriel napisał:
W związku z zaistniałą nieprzyjemną sytuacją spowodowaną usunięciem ...WIADOMYCH TRZECH TEMATÓW...
Oraz ukazaniem się w związku z tym TEMATÓW..:
-I-..."uwaga!"... przez... "Piękny założyciel MN"...
-II-..."Administracja informuje"...przez..."admin"...
Poczuwam się do zabrania głosu na ten temat w takiej właśnie formie....
Ponieważ główny i najbardziej agresywny na Tym forum usunięty temat pochodził z pod Mojej klawiatury.
Śmiem zauważyć i uczulić OBIE ADMINISTRACJE... , ŻE...
Dyskusja i może faktycznie była kierunkowa przeciwko NIEKTÓRYMużytkownikom ...forumnorwegia.net...i jej właścicielce....
NIEMNIEJ TO tamto forum wywołało całe zamieszanie poprzez prowokacyjny temat..."Powielanie tematów z naszego forum na Moja Norwegia"...cyt.tematu z mojanorwegia.net ,a właścicielka do dzisiaj nie usunęła go do odpowiedniego działu, czym nadal prowokuje i zachęca do prowadzenia antagonizmów na obu forach... .
Ponadto... czyż nie bardziej uczciwiej było by Nas poinformować ,że biznes to biznes i Moja Norwegia nie może sobie pozwolić na tracenie firm które pozwalają umieszczać banery reklamowe...??? .
A przecież... P.C.... jako główny udziałowiec TUTAJ ma na tamtym forum swój baner i nie tylko On zresztą ...
Nienawidzę OBŁUDY I ZAKŁAMANIA ...a tłumaczenia jakie padły ze strony administracji po zamknięciu tematów są właśnie takie...a nie inne...
WIĘCEJ WIARY W SWOICH STAŁYCH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FOROM ... którzy TUTAJ ciężko pracują klikając jak najęci by forum rosło w siłę ...
ZERO OBŁUDY... TO NIE POPŁACA...!!!
Gabriel

Ja uważam, że usunięte tematy powinny się nigdy nie ukazać, wytrąciły nam z ręki argumenty, że nasze forum jest inne, w jakiś sposób lepsze, że nie jest potrzebna ingerencja admina. W tej chwili niczym nie różnimy się od "wrażego" forum. Zauważyli to zresztą inni użytkownicy, widząc obgadywanie, kocie wątki (może by tak magiczne słowo, kotku), itp. cyrk, zaczęli przejawiać inwencję, ostatnio przybyło "dziwnych" postów, czują sie jak w domu, cenzura, usuwanie wątków, oświadczenia, hulaj dusza bat nad głową. Przecież wystarczyłoby, żeby Piękny napisał w tych wątkach stanowcze teksty, logicznie wyjaśniające, dlaczego należy dać sobie święty spokój z tematem. Wątki mogłyby tkwić jako memento na przyszłość i pomnik rozsądnie sprawowanej władzy.