Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3904 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
mysle ze twoje perypetie z mieszkaniem to poprostu frycowe ktore zaplacilas na poczatku.daj juz spokoj sobie z udowadnianiem winy.praktyka wynajecia duzego mieszkania np.za 12000 koron i podnajmowania polakom potem pokoi za 3000 to stary sposob na latwy zarobek.w angli to juz prawie legalne.zgadzam sie ze to nie fer ale coz zycie. co do pani polki ktora jest tutaj dlugo i twierdzi ze nas stad wyzuca-slaba samoocena.uwazam sie za dobrego pracownika,cenia mnie tutaj,jestem normalny.chce zyc tutaj,byc polakiem i pracowac dla tego kraju a w miare mozliwosci pomagac ojczyznie.pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
do Alma 78,nie czytałaś wszystkich postów, to właśnie Atka posunęła się zbyt daleko podając imiona i nazwiska, łącznie z adresem tych ludzi. A kto to wie jaka była prawda, kij ma zawsze dwa końce...Zaznazam,że nieznam ani jednaj ani drugiej i wierzcie mi nie chciałbym znać ludzi tego pokroju .... oczerniając się nawzajem wystawiają o sobie świadectwo, świadectwo swej beznadziejności....współczuję....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Wito czytałam posty od początku i nie staje po żadnej z tych stron . Nie znam tych ludzi , ale myślę że dziewczyna nie wyssała sobie z palca całej tej historyjki , bo i po co? Jaki by miała cel w wypisywaniu na forum takich rzeczy , fakt faktem ,żę nie powinna podawać nazwisk , adres wystarczył w zupełności . Przyznaję Ci jednak rację , kij ma zawsze dwa końce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Adam Tomkiewicz
(JEZUS)