Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

uwaga na tych ludzi - Norwegia

Czytali temat:
(3903 niezalogowanych)
1 Post
anna machoń
(zenia)
Wiking
"DZIECZYNO OPAMIETAJ SIE" znam doskonale tych ludzi i zyczylabym kazdemu takich znajomych jakimi sa ONI.Mialam okazje zaopserwowac Ciebie jak u nich mieszkalas i co wyprawialas ze swoim przyjacielem w ich mieszkaniu-jak ich teroryzowalas,mowilas obelzywe slowa pod ich adresem (bylo to strasznie nie przyzwoite)jestes bardzo wulgarna sama o tym doskonale wiesz,posadasz ich o jakas kradziesz oleju i ze Ci wszystkiego zazdroscili (z tego mozna sie tylko glosno zasmiac) nie zdziwie sie jesli oni pozwa Ciebie do sadu.A ja i wielu znajomych ,ktorzy ich znaja,potwierdza jak ich oszkalowalas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
no,nareszcie cos ciekawego,tego brakowalo! chociaz jak do tej pory to i tak bardzo kulturalnie. czekam na ciag dalszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Czytam to i czytam i stwieradzam ,że najlepiej trzymać sie od Polaków z dala , kur.a jedni drugich szkaluja za miast na obczyźnie trzymać sie razem .... Co za przyjemność z tego macie ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(tasior255)
Wiking
A czy Ty jesteś tą osobą która tam tłumaczyła??? Szkoda , że przy policji nie tłumaczyłaś wszystkiego. Nie mam o czym z Tobą rozmawiać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Pawel Marecki
(pawel007)
Wiking
ja tam mam wszystkich polakow gleboko w D.... ze tak powiem lepiej od swoich trzymac sie z daleka tutaj nigdy i nigdzie nie nauczycie sie zyc normalnie !!!! oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc taka jest !!! jestem tu juz 6 lat i przez ten czas znam tylko 3 polakow i nie chce znac nikogo wiecej!!!!!!! wole znac norwegow oni sa przynajmniej normalni i nie sprowadzaja jogurtow jogobella za 99groszy z polski ludzie obudzcie sie!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja tu jestem od niedawna i nie raz słyszałam od Polaków że to Norwedzy są podli dla obcych , a tu proszę ... Ja tez w Halden mieszkam ale mało tu Polaków chyba .A z tymi jogurtami to w szoku jestem , co za przedsiebiorczość haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
a ja jestem tu juz od roku i tez sie nie raz nadziełam na polska mine widać taki nasz polski urok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
JA TEż JESTEM TUTAJ RóWNY ROK I TEż MUSZE STWIERDZIć żE NIERAZ MIAŁAM NIEPRZYJEMNOSCI ZE STRONY NASZYCH RODAKóW.T0O JEST PRZYKRE żE POLAK Z POLAKIEM NIEMOGą SIę DOGADAć A POTEM CZŁOWIEK NIEMA ZAUFANIA DO NIKOGO.POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Niestety w Polsce jestesmy tacy sami , tylko tam nikt na to nie zwraca tak uwagi . Można mieć tylko nadzieję ,że nie wszyscy są tacy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
PO CZęśCI SIE ZGADZAM.W POLSCE CZŁOWIEK MA JUż ZAUFANE OSOBY I STARA SIE TRZYMAć W TYM KRęGU.A TU CZŁOWIEK WSZYSTKO ZACZYNA OD POCZąTKU I MA KONTAKT Z OSOBAMI NOWYMI KRóRE NIESTETY NIEZAWSZE Są UCZCIWE.ALE TEż MAM NADZIEJE żE Są JESZCZE WPORZąDKU LUDZIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok