Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Bardziński Przemek Jastrzebski Przemek Jastrzebski (4139 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
Czy to w pracy,czy na swoim ulubionym zestawie stereo(w swoim pokoju odsłuchowym).A może w aucie? Wstaję(mgła),rano(spalono kilka aut na osiedlu),zjadam kanapki z łososiem(Jasta już się zalogował),Właśnie jedzie do mnie(sto pompek z nogą w gipsie) naajnowszy krążek Kukiza i kilka remasterów Pidżamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
4altee napisał:
Czy to w pracy,czy na swoim ulubionym zestawie stereo(w swoim pokoju odsłuchowym).A może w aucie? Wstaję(mgła),rano(spalono kilka aut na osiedlu),zjadam kanapki z łososiem(Jasta już się zalogował),Właśnie jedzie do mnie(sto pompek z nogą w gipsie) naajnowszy krążek Kukiza i kilka remasterów Pidżamy
Polecam Kukiza A z wieczorka wczoraj zarzuciłem Marcusa Millera 'power -the Essential'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Witam.Do muzykolubnych.Chętnie zakupię krążki z muzą elektroniczną,norweskich wykonawców.Lub coś mocniejszego śpiewanego w norweskim języku.Wiadomości proszę pisać na pw.vlad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
[quote]Witam.Do muzykolubnych.Chętnie zakupię krążki z muzą elektroniczną,norweskich wykonawców.Lub coś mocniejszego śpiewanego w norweskim języku.Może być coś też z fajnym damskim wokalem,bardziej bliższym czilloutowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Z Norweskiej muzy mogę polecić i podesłać tylko różne odcienie metalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Z Norweskiej muzy mogę polecić i podesłać tylko różne odcienie metalu. To wrzuć kilka utworów,posłucham i ocenię.Dzienx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
Czy to w pracy,czy na swoim ulubionym zestawie stereo(w swoim pokoju odsłuchowym).A może w aucie? Kuki daje czadu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
Czy to w pracy,czy na swoim ulubionym zestawie stereo(w swoim pokoju odsłuchowym).A może w aucie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok