Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Bardziński Przemek Jastrzebski Przemek Jastrzebski (4142 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
A jak już wczoraj przed północą usiadłem w fotelu,włąćzyłem PDRa,na głowie grado,w odtwarzaczu wylądował krążek Nilsa Petera Molvaera*Khmer* niesamowita płyta Ps.Jak by ktoś z szanownych forumowiczów,mógł zakupić właśnie taką muzę w Norsku,Molvaera,Aaresta lub jakiejś fajnej elektroniki(norweskiej) i mi to wysłał do Polen,to będę wdzięczny(proszę o wiadomość na pv) vlad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Wczoraj na wieczór,zagrało coś spokojnego z jazzu,a potem w odtwarzaczu wylądował krążek Goodsmacka z pierwszej płytki.Z rana dzisiaj,przy krótkim treningu(kettle,pompki),zarzuciłem którąś ze składanek Piotra Kaczkowskiego'Od czapy zestaw',lecz trochę za mdło było.Więc zagrał Marilyn Manson.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz

dla tych co lubia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
A wieczorkiem dla ukojenia duszy zagrali między innymi Anna Maria Jopek z cedeka'Szeptem' Molwaer z krążka'np3' Brian Culbertson z cedeka'Modern Life'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)