Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5455 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kawai1974 napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]kawai1974 napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]kawai1974 napisał:

wiesz czym sie roznimy
kreatywnym mysleniem
ja mam co stracic np to ze za 7 lat narazie mam pewna emeryture ale tak naprawde to w dupie to mam bo nam dla kogo pracowac
Mysl sobie co chcesz ustawiaj mnie na rowni w rzedzie z kim chcesz ale to nie zmieni faktu ze masz cos z dupka ktory mysli tylko o sobie
Nie obrazaj sie tylko i pomysl co tym zysktjesz obrazajac kazdego wokol

pozdro

Zanim zamiesciles ostatni post dojrzewala we mnie niesmiala mysl, ze jestes lekko uposledzony umyslowo, teraz ostatecznie potwierdziles moje przypuszczenia. Powiem wiecej, mam przeswiadczenie graniczace z pewnoscia, ze nie tylko jestes uposledzony ale po prostu glupi.
Norwegia to kraj zdecydowanie dla ciebie. Znikniesz tu w tlumie osobniku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Adam I
(kawai1974)
Wiking
czyli jedziemy na tym samym wozku powodzenia z ta ronica ze ja potrafilem uporzadkowac sobie zycif w kraju nad wisla.
sam sobie z tym wszystkim nie radzisz stad tyle agresji w tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marcin Jasinski
(MarcinJ.)
Wiking
Witam,powie mi ktos czy w Norwegii sa zaklady kamieniarskie takie jak u nas?, czyli specjalizujacy sie o obrobce i polerowaniu kamienia, nagrobki i kam budowlane.Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kawai1974 napisał:
czyli jedziemy na tym samym wozku powodzenia z ta ronica ze ja potrafilem uporzadkowac sobie zycif w kraju nad wisla.
sam sobie z tym wszystkim nie radzisz stad tyle agresji w tobie

Mylisz sie, roznica jest duzo bardziej prozaiczna, po prostu ja jestem yntelygntny a ty jestes debilem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Adam I
(kawai1974)
Wiking
inteligentny to ty jestes inaczej nie nazywaj kogos debilem jesli nie rozumiesz znaczenia tego slowa bo jak ktos jak ty moze porownywac kazdego do siebie jestes zadufanym w sobie czlekiem ktory gowno przezyl i gowno wie jak by ci przyszlo zyc w polsce to daje glowe zniknalbys w swoim wlasnym cieniu.
A jesli chodzi o debilizm to twoj
ojciec zmienil nazwisko ale jarzmo i tak zostalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kawai1974 napisał:
inteligentny to ty jestes inaczej nie nazywaj kogos debilem jesli nie rozumiesz znaczenia tego slowa bo jak ktos jak ty moze porownywac kazdego do siebie jestes zadufanym w sobie czlekiem ktory gowno przezyl i gowno wie jak by ci przyszlo zyc w polsce to daje glowe zniknalbys w swoim wlasnym cieniu.
A jesli chodzi o debilizm to twoj
ojciec zmienil nazwisko ale jarzmo i tak zostalo

kawai rocznik 74 może zanim zaczniesz płakać jak bóbr z powodu nieszczęść przeżytych w Polsce
to co będzie jak zaliczysz norwegie ,coś mi się wydaje ,że chyba sam gówno przeżyłeś i gówno wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Adam I
(kawai1974)
Wiking
mozemy sie zalozyc kto wiecej przezyl ale co tam z debilami raczej nie chcesz miec nic wspolnegn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
nie pisz do mnie pw bo sobie nie życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Adam I
(kawai1974)
Wiking
Izzy napisał:
nie pisz do mnie pw bo sobie nie życzę

kolejna zadufana w sobie istota ja pierdzieke kim wy kurwa jestescie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
To forum mnie rozbawia jak zawsze . Normalnie kabaret .
Z jednej strony znudzeni , zestresowani . wyobcowani i wyalienowani emigranci , których reszta inteligencji , marnowana jest na dogryzanie niedouczonym , nieświadomym marzącym o lepszym świecie i wielkiej kasie mieszkańcom kraju nad Wisłą .
Emigracja z Polski była jest i będzie . Tego się nie da powstrzymać . Tym bardziej że rządzący nawet zachęcają do emigracji a kasa do polski .
Mądry ten co nie wraca i nie śle tu ani grosza .
Tak do autora tego postu . Najlepiej znaleźć znajomości jak wszędzie .
Ja jednak bym po....ł norwegie jak bym miał uprawnienia i doświadczenie energetyczne na śląsku można spokojnie 10 koła na swoim wyciągnąć . Chyba że chcesz żeby dzieci miały spokojna przyszłość to inna sprawa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok