BoniiKlaid napisał:
UUuuuu poniosło cię.. nerwy nie za mocne, co? Widać jaka z ciebie obserwatorka forum skoro twierdzisz, że to mój język... i jeśli już mowa o "inżynierkach" to ewidentnie też pomyliłaś osoby.
Moja duma ma się świetnie ( taki znak zodiaku i do tego twarda skóra
)
Hahaha o co Ci w ogóle chodzi? Czy Ty rozumiesz co czytasz czy raczej słabo?
Po pierwsze - obserwatorka forum? Jak mogę być obserwatorką forum, skoro mam tu konto, sama nie wiem od paru tygodni - miesiąca?
A że pomyliłam osoby z inżynierkiem, to też za bardzo nie wiem o co Ci chodzi? Że niby Ciebie nazwałam inżynierkiem, czy że co?
Jak już wyżej pisałam ... nie wcinaj się jak nawet nie wiesz co czytasz i tym bardziej piszesz.
Miłego dnia
Parę tygodni? i już wiesz jakim językiem kto tu mówi.. kto jest arogancki i komu należy się...
Co do inżynierka to pisząc tak sobie myślałam, że zdanie wielokrotnie złożone może być dla ciebie niezrozumiałe..
.. więc wyjaśnię: czepiasz się optimusa zupełnie nie wiem o co.. to jedna z kilku osób, które coś sobą tu reprezentują.
I jeszcze dodam ze twoje bodajże dwa pierwsze posty były fajne i mi się podobały, ale potem jak już wcześniej pisałam puściły i nerwy i wyszła słoma z butów jak to Optimus mniej więcej też określił. Ja też mam swoje zdanie na temat np: gliwiczan, albo warszawiaków, ale trzeba pamiętać, że to MOJE zdanie i żądać by się gliwiczanin i warszawiak z nim zgadzał jest debilizmem.
I jeśli mi ktoś na Śląsk będzie nadawał, tak naprawdę nic nie wiedząc o tym miejscu i ludziach to też pomyślę "idiota".
Różnica między nami jest taka, że ja sobie zdaje sprawę z tego, natomiast ty myślisz, że masz jedyną rację i inni nie mogą myśleć inaczej.. W tej kwestii okazało się, że jesteś jesteś prosta jak budowa cepa.