Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz For (4773 niezalogowanych)
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
Jasna napisał:
jasta102 napisał:
Jasna napisał:

Moja duma ma się świetnie ( taki znak zodiaku i do tego twarda skóra )

byk, czy baran?

na literkę B ;p;p

Bażant lol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
BoniiKlaid napisał:
UUuuuu poniosło cię.. nerwy nie za mocne, co? Widać jaka z ciebie obserwatorka forum skoro twierdzisz, że to mój język... i jeśli już mowa o "inżynierkach" to ewidentnie też pomyliłaś osoby.

Moja duma ma się świetnie ( taki znak zodiaku i do tego twarda skóra )

Hahaha o co Ci w ogóle chodzi? Czy Ty rozumiesz co czytasz czy raczej słabo?
Po pierwsze - obserwatorka forum? Jak mogę być obserwatorką forum, skoro mam tu konto, sama nie wiem od paru tygodni - miesiąca?
A że pomyliłam osoby z inżynierkiem, to też za bardzo nie wiem o co Ci chodzi? Że niby Ciebie nazwałam inżynierkiem, czy że co?

Jak już wyżej pisałam ... nie wcinaj się jak nawet nie wiesz co czytasz i tym bardziej piszesz.
Miłego dnia

Parę tygodni? i już wiesz jakim językiem kto tu mówi.. kto jest arogancki i komu należy się...

Co do inżynierka to pisząc tak sobie myślałam, że zdanie wielokrotnie złożone może być dla ciebie niezrozumiałe..

.. więc wyjaśnię: czepiasz się optimusa zupełnie nie wiem o co.. to jedna z kilku osób, które coś sobą tu reprezentują.

I jeszcze dodam ze twoje bodajże dwa pierwsze posty były fajne i mi się podobały, ale potem jak już wcześniej pisałam puściły i nerwy i wyszła słoma z butów jak to Optimus mniej więcej też określił. Ja też mam swoje zdanie na temat np: gliwiczan, albo warszawiaków, ale trzeba pamiętać, że to MOJE zdanie i żądać by się gliwiczanin i warszawiak z nim zgadzał jest debilizmem.
I jeśli mi ktoś na Śląsk będzie nadawał, tak naprawdę nic nie wiedząc o tym miejscu i ludziach to też pomyślę "idiota".

Różnica między nami jest taka, że ja sobie zdaje sprawę z tego, natomiast ty myślisz, że masz jedyną rację i inni nie mogą myśleć inaczej.. W tej kwestii okazało się, że jesteś jesteś prosta jak budowa cepa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jasna napisał:

okazało się, że jesteś jesteś prosta jak budowa cepa.

ciekawe ilu to cepy w życiu widziało, a kto by je potrafił zbudować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
Parę tygodni? i już wiesz jakim językiem kto tu mówi.. kto jest arogancki i komu należy się...

Co do inżynierka to pisząc tak sobie myślałam, że zdanie wielokrotnie złożone może być dla ciebie niezrozumiałe..

.. więc wyjaśnię: czepiasz się optimusa zupełnie nie wiem o co.. to jedna z kilku osób, które coś sobą tu reprezentują.

I jeszcze dodam ze twoje bodajże dwa pierwsze posty były fajne i mi się podobały, ale potem jak już wcześniej pisałam puściły i nerwy i wyszła słoma z butów jak to Optimus mniej więcej też określił. Ja też mam swoje zdanie na temat np: gliwiczan, albo warszawiaków, ale trzeba pamiętać, że to MOJE zdanie i żądać by się gliwiczanin i warszawiak z nim zgadzał jest debilizmem.
I jeśli mi ktoś na Śląsk będzie nadawał, tak naprawdę nic nie wiedząc o tym miejscu i ludziach to też pomyślę "idiota".

Różnica między nami jest taka, że ja sobie zdaje sprawę z tego, natomiast ty myślisz, że masz jedyną rację i inni nie mogą myśleć inaczej.. W tej kwestii okazało się, że jesteś jesteś prosta jak budowa cepa.

Naprawdę nie wiesz o co chodzi, a na siłę próbujesz wcisnąć swoje 3 grosze.

Nie interesuje mnie czy Ci się podobało, czy masz swoje zdanie na temat warszawiaków (bo ja nie mam - nie uogólniam, ale żeby się o tym dowiedzieć trzeba przeczytać ZE ZROZUMIENIEM moje wcześniejsze posty) i tym bardziej nie interesuje mnie Twoja opinia bo to co piszesz jest po prostu śmieszne.

Jak wyżej - nie piszę z Tobą, miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
BoniiKlaid napisał:

widzisz ja moge tak bez konca,
[/quote]
Rozumiem, ze to w kontekscie tego chuja do dupy?
Widzisz - Ja chamem bywam( z wyboru) Ty nim jestes z urodzenia. Roznica polega na tym, ze ja w kazdej chwili moge przestac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
posluguje sie jezykiem zrozumialym dla chama.

No widać.

Powyciągamy coś jeszcze z kontekstu? Tylko na tyle cie stać inżynierku? To jesteś większym zerem niż pokazywałeś do tej pory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
BoniiKlaid napisał:
posluguje sie jezykiem zrozumialym dla chama.

No widać.

Powyciągamy coś jeszcze z kontekstu? Tylko na tyle cie stać inżynierku? To jesteś większym zerem niż pokazywałeś do tej pory.

W wyciaganiu z kontekstu uczylem sie od najlepszych, "czytaj" od ciebie pustaku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Gabriel Bąk
(Gab)
Wiking
Mam pytanie z innej beczki, czy Pani "BoniiKlaid" nie jest przypadkiem spokrewniona z niejakim "ziziakiem" ?

Ps. czytam od jakiegoś czasu wypowiedzi na forum, tak mi się jakoś "skojarzyło".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
BoniiKlaid napisał:

widzisz ja moge tak bez konca,

Rozumiem, ze to w kontekscie tego chuja do dupy?
Widzisz - Ja chamem bywam( z wyboru) Ty nim jestes z urodzenia. Roznica polega na tym, ze ja w kazdej chwili moge przestac.[/quote]

no i masz plusik za tą wypowiedz idealnie ujęte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(agaus)
Wiking
BoniiKlaid zrozum przekaz i wyp......j następna tępa strzała co zaśmieca forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok