Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

PRACA W NORWEGII PO CZTERDZIESTCE - Norwegia

Czytali temat:
(1878 niezalogowanych)
4 Posty

(EMILAG.)
Wiking
Witam,
czy możecie się wypowiedzieć jak jest z pracą dla ludzi po czterdziestym roku życia? Czy jest szansa że mężczyzna w wieku 46lat znalazłby w Norwegii pracę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
zacząć trzeba od tego co znaczy dla Ciebie praca? jaki masz zawód?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(EMILAG.)
Wiking
Nie piszę tu o sobie ale o mężu . Wykształcenie tokarz.Nigdy nie pracował w tym zawodzie ale jest dobrym kierowcą i ma prawo jazdy na ciężarowe auta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
EMILAG. napisał:
Nie piszę tu o sobie ale o mężu . Wykształcenie tokarz.Nigdy nie pracował w tym zawodzie ale jest dobrym kierowcą i ma prawo jazdy na ciężarowe auta.
z przyeczpa czy bez... samo C czy z E??? ile lat na ciagnikach i tak dalej... dosiwdczenie krajowe czy zagraniczne i tak dalej i tak dalej... a w jakim jezyku sie porozumiewa???

to nam ma zalezec zeby wyciagac informacje czy Tobie powinno zalezec na tym, by podac jak najwiecej informacji aby uzyskac jak najszybcciej wlasciwa odpowiedz??

UZYWAMY KUR** MOZGU!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(EMILAG.)
Wiking
Sorry ale nie musisz być wulgarny jestem tu nowa i to pierwsze kroki w poszukiwaniu pracy za granicą chcę mieć pewność czy jest taka szansa dla człowieka po czterdziestce .Wracając do tematu ogólnie podstawy angielskiego i prawo jazdy na ciężarowe auta bez przyczepy .
Yatsek napisał:
EMILAG. napisał:
z przyeczpa czy bez... samo C czy z E??? ile lat na ciagnikach i tak dalej... dosiwdczenie krajowe czy zagraniczne i tak dalej i tak dalej... a w jakim jezyku sie porozumiewa???

to nam ma zalezec zeby wyciagac informacje czy Tobie powinno zalezec na tym, by podac jak najwiecej informacji aby uzyskac jak najszybcciej wlasciwa odpowiedz??

UZYWAMY KUR** MOZGU!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
EMILAG. napisał:

fajną zone ma napewno.....
nie dosc ze chłopa nie ma, bo jezdzi po europie kilka tygodni, to ona jeszce postanowiła mu zorganizowac prace w o wiele cięższych warunkach.....
Pogratulowac takiej wybranki,......
pewnie chłopina nawet o tym nie wie, ze zona szuka mu nowych wyzwan....
ps: samo prawo jazdy nie czyni go atrakcyjnych na norweskim rynku > musi znac at least bdb angileski o byc bardzo kumatym, bo tu sie nie jezdzi po autostardach i nie gwizdze pod nosem......
Tu jest zapierdol moja droga, a vegvesen jest niewiele lepsze od BAG ......
Ja jak widze polskie naczepy (w polsce) i zabezpieczenie ładunków, to kurwa sam chciałbym byc pracownikiem ITD i jebac mandaty leniwym gamoniom!
Jeden pas na ładunek wazący ca 7 ton.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
marianek napisał:

nie dosc ze chłopa nie ma, bo jezdzi po europie kilka tygodni, to ona jeszce postanowiła mu zorganizowac prace w o wiele cięższych warunkach.....

Tja... Jelczem po europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(kow@lski)
Wiking
EMILAG. napisał:
Sorry ale nie musisz być wulgarny jestem tu nowa i to pierwsze kroki w poszukiwaniu pracy za granicą chcę mieć pewność czy jest taka szansa dla człowieka po czterdziestce .Wracając do tematu ogólnie podstawy angielskiego i prawo jazdy na ciężarowe auta bez przyczepy .
Yatsek napisał:
EMILAG. napisał:

UZYWAMY KUR** MOZGU!!!!!

Jak będziesz już tu stara, to będziesz mogła używać wulgaryzmów. Póki co używaj mózgu, żeby się dostosować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(EMILAG.)
Wiking
dobra idzcie w H... myślałam że to poważne forum a to jakaś lipa. Chciałam się czegoś dowiedzieć
a tu jakiś klaun mi pisze bzdury!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
eee... szybko poszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok