Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów

(satanek)
Wiking
mi nie zalezy czy moj piesek ma rodowod czy nie, kocham go za to ze poprostu jest....daje mi najwiecej szczescia a ze jest ze schroniska to tym bardziej potrzebuje milosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(satanek)
Wiking
ej maran marian, ja mam amstafke kochana i daje mi tyle milosci i czulosci jak nikt inny na swiecie. moja rada jest taka zebys poprostu sprobowal choc zaprzyjaznic sie z jakims czworonogiem a zobaczysz ze serce samo zacznie sie smiac. ja z moja ksiezniczka przezylam tyle zabawnych chwil, tego nie kupisz za zadne pieniadze !!!!!! zapamietaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Wiec jak tak kochasz swoja psinke to jej tutaj nie zabieraj wiadomo jak sie to skonczy nawet jesli by Ci sie udalo przewiezc ja przez garnice bez kontroli to jak ktos zobaczy ta rase na pewno bedzie tak zyczliwy i doniesie.
Szkoda by bylo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Beata M
(aga113)
Wiking
Witam

O gustach sie nie dyskutuje, ale ja nie rozumiem jak mozna pokochac takiego brzydkiego psa mam na mysli oczywiscie amstaffa. Przeciez jest tyle pieknych ras, ze az milo na takiego psiaka popatrzec. Lubie psy, ale niektore poprostu mnie az odpychaja, bo sa takie brzydkie.
Pewnie zaraz mi sie oberwie po uszach za takie pisanie, no coz .
Pozdrawiam wszystkich milosnikow psow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Aga tak jak napisalas sa gusta i gusciki ale wydaje mi sie ze jak sie kocha psy to bez wzgledu na rase ale to tylko moje skromne zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Beata M
(aga113)
Wiking
Masz racje Anna, ja tylko glosno sie zastanawiam, wiecej sie juz nie odezwe w tej kwestii. Pozdrawiam i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pozwole

sobie dorzucic

swoje 50øre,poniewaz

temat dotyczy posrednio,rowniez mnie

czyli: podoba sie nam to,co jest ogolnie (?!)

przyjete jako 'ladne' - zwierzeta,ludzie,produkty,itd,itp

a co z tymi,ktorzy do tych ogolnych ram nie przystaja i kto

okresla standardy 'ladnosci' : telewizja,internet,sasiedzi (niepotrzebne skreslic) ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Kowalska
(kukuryku)
Wiking
hmmmm chyba trochę odbiegliście od tematu .... tytuł wątku "amstaff w Norwegii" na tym głównie chciałam się skupić.... problem z czytaniem ze zrozumieniem ? co ma wspólnego z tym tematem: jaki komu pies się podoba? który jest bardziej lub mniej włochaty? lub tamta rasa jest "mądrzejsza" .. !? ludzie padło konkretne pytanie, więc może każdy kto nie ma nic do powiedzenia w tym temacie zamilknie? Gdyż z całej tej czterostronicowej historii odpowiedzi na zadane pytanie jest zaledwie kilka , a reszta to zaśmiecanie wątku ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zgadzam

sie z toba calkowicie

w zwiaku z powyzszym - pierdol sie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(satanek)
Wiking
juz zalatwiam mu inna rase w paszporcie, bedzie dobrze. chcialam tylko dodac ze to glupi stereotyp ze ludzie boja sie amsta...ja bede go lamac, juz wiele osob przekonalam do tej rasy, uwielbiaja sie bawic, sa pocieszne dla ludzi aktywnych i uwierzcie to ciamajdy jakich malo! takze uroda nie jest wazna tylko charakter,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok