no cóz...endriu powinien chyba zobaczyc w dowód ila ma lat i przestac sie wygłupiać...te dobre lata ma juz niestety za soba... na wszystko przychodzi pora tylko trzeba sobie z tego zdac sprawe...chyba,ze chodzi o kasę...
Witam, posiadam do wynajęcia pokój w mieszkaniu 2 pokojowym ze wspólnym aneksem. w m. Rykkinn w cenie wszystkie media łącznie z internetem. Brak depozytu. Pokój dostępny od zaraz
B.K. napisał: no cóz...endriu powinien chyba zobaczyc w dowód ila ma lat i przestac sie wygłupiać...te dobre lata ma juz niestety za soba... na wszystko przychodzi pora tylko trzeba sobie z tego zdac sprawe...chyba,ze chodzi o kasę...
B.K. jak nie wiadomo o co chodzi,to zawsze chodzi o kase ale ja tam za zadna kase nie dalabym sie tak okladac
giovi2 napisał: psculkas napisał: probowalam, nic nie buforuje do ch..... ale cóż.. mam piwko. kompa i internet... wolałabym Tigera (zamiast Gołoty) w akcji zobaczyc
To tak jak ja tylko ja mam winko Zdrowka
A gdyby walczyl Tiger to i ja bym sie pokusila o obejzenie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.