Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6969 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
B.K. napisał:
Mój m od rana,a zreszta i wczoraj zyje wielkim wydarzeniem miesiąca jakim jest sławetna walka endriu gołoty z niejakim adamkiem ...telewizja też ciągle trąbi .....a tu cisza,nikt sie nic nie wypowiada...no,fani ruszyć zwoje mózgowe i podyskutowac jakie to będzie atrakcyjne wydarzenie i co sadzicie o obydwóch panach ....a poźniej podyskutujemy po walce

a dla mnie to bez sesu 2 typow wali sie po mordzie a reszta im kibicuje
tak samo z piłka nozna 22 typa biega za jedna piłka dali by kazdemu po piłce i by nie było kłopotu a i biedne dzieci gdzies w afryce co zamiast isc do szkoły siedza i te piłki szyja miały by wieksza kase
ale ja jestem kobieta co ja tam wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
B.K. napisał:
Mój m od rana,a zreszta i wczoraj zyje wielkim wydarzeniem miesiąca jakim jest sławetna walka endriu gołoty z niejakim adamkiem ...telewizja też ciągle trąbi .....a tu cisza,nikt sie nic nie wypowiada...no,fani ruszyć zwoje mózgowe i podyskutowac jakie to będzie atrakcyjne wydarzenie i co sadzicie o obydwóch panach ....a poźniej podyskutujemy po walce

tak samo z piłka nozna 22 typa biega za jedna piłka dali by kazdemu po piłce i by nie było kłopotu a i biedne dzieci gdzies w afryce co zamiast isc do szkoły siedza i te piłki szyja miały by wieksza kase

Te pilki,mysle,ze szybciej w Chinach szyja a tam im wiecej roboty nie trza hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
myslisz????
ja ogladałam raz program na national geografic i wydaje mi sie ze były to kraje 3-go swiata i dzieciaki szyły dla firm nike czy adidas zapadło mi to w pamiec bo nie mogłam pojac jak taka wielka korporacja znana i szanowana na całym swiecie moze tak dzieci wykozystywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
kami napisał:
B.K. napisał:

....................kami???Czyżby twój strzelec siedział na ławce rezerwowych,że jesteś nerwowa jak ANNA dzisiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Kamil Kamil
(tadziksc)
Nowicjusz
dostanie jęndruś w cipe hehe bo on ją akurat ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
zaczęło się??? gdzie te relacje??? może ktoś jest w stanie podac strone, gdzie moglabym obejrzec walkę na żywo...???? chcę obejrzec, dopóki nie znam wyniku, bo później to już nie to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
wszyscy zapatrzeni w ekran tv przy włączonym polsacie.... ???? oj ja biedna, znowu skazana jestem na powtórkę.. chlip... chlip...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
na ipla możesz oglądać ale musisz założyć konto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja tam generalnie mam w nosie kto dostanie bardziej po ryju.Niech sie okladaja jak lubia,a ja nawet patrzec nie lubie i nie bede bleeeeeee
Nie mniej jednak zycze milego ogladania pozostalym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a ja właśnie oglądam Polsat hehe mąż ma niezłe urodzinki, pełen stół jedzonka, picia, dziecko w końcu śpi a i te wstępne walki nawet nawet,taka mała rozgrzewka przed główną walką
oj będę bacznie oglądać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok