Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(7209 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
mam podobnie!! czasami 3 lub 4 godziny snu wystarczą (funkcjonowałam tak ponad 6 m-cy). Uwierz mi, gdy w końcu sen mnie zmorzył to nie wiedziałam kiedy dzień się zaczynał, a kiedy kończył. W tej chwili staram się kontrolowac z różnym skutkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
heh, nie 1-szy i nie ostatni raz położę się spac ok 5, 6, lub 7 rano. zależy jak szybko uda mi się książkę (ebooka) przeczytac- Daj już sobie spokój psculkas,ja wiem co i komu powiedziałem i nie mam sobie nic do zarzucenia.Jeśli mi coś zarzucasz to prosze jaśniej,a jak nie to wcale.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Ja tak mam gdzies od marca,jeszcze daje rade,ale momentami mam wrazenie,ze dluzej juz nie wytrzymam.
Rano wstaje i mowie sobie:dzisiaj klade sie o 20-tej ,ale tylko na mowieniu sie konczy...
Przychodzi wieczor i znowu mam problem zeby polozyc sie spac,i tak sobie powtarzam...jeszcze godzinka i juz sie klade,no i znowu zastaje mnie 2-ga lub 3-cia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
heh, nie 1-szy i nie ostatni raz położę się spac ok 5, 6, lub 7 rano. zależy jak szybko uda mi się książkę (ebooka) przeczytac- Daj już sobie spokój psculkas,ja wiem co i komu powiedziałem i nie mam sobie nic do zarzucenia.Jeśli mi coś zarzucasz to prosze jaśniej,a jak nie to wcale.

retier1 cały czas wspominam, że pomyliły Ci się osoby. To mi wypomniałeś skąpstwo (84 zl na rok) a użyłeś później sformułowania - świnki. Cofnij się w tym poście, poczytaj , a na pewno sam zauważysz swój błąd. Nie mam najmniejszej ochoty kłócic się z Tobą, sprzeczac, czy jak tow inny sposób okresliś... życzę Ci miłej nocki oraz owocnego poszukiwania swojego błędu. pozdrawiam
psculka sylwia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

retier1 cały czas wspominam, że pomyliły Ci się osoby. To mi wypomniałeś skąpstwo (84 zl na rok) a użyłeś później sformułowania - świnki. Cofnij się w tym poście, poczytaj , a na pewno sam zauważysz swój błąd. Nie mam najmniejszej ochoty kłócic się z Tobą, sprzeczac, czy jak tow inny sposób okresliś... życzę Ci miłej nocki oraz owocnego poszukiwania swojego błędu. pozdrawiam
psculka sylwia

OOOOO i jeszcze masz na imie jak moja kochana jedynaczka
Retier1 nie podskakuj,bo moze Cie cos zlego spotkac
Dajcie sobie po razie i bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Ja tak mam gdzies od marca,jeszcze daje rade,ale momentami mam wrazenie,ze dluzej juz nie wytrzymam.
Rano wstaje i mowie sobie:dzisiaj klade sie o 20-tej ,ale tylko na mowieniu sie konczy...
Przychodzi wieczor i znowu mam problem zeby polozyc sie spac,i tak sobie powtarzam...jeszcze godzinka i juz sie klade,no i znowu zastaje mnie 2-ga lub 3-cia

skad ja to znam ...???( z autopsji) a teraz pomyślałam, że to bardzo nie dobrze, że zaczęłyśmy ze sobą pisac- bo położymy się spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
po razie??? ale ja boje się podskoczyc takiemu groźnemu mężczyźnie , retier1 - dasz mi fory??? no wiesz, w końcu należę do płci słabszej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
giovi2 napisał:

skad ja to znam ...???( z autopsji) a teraz pomyślałam, że to bardzo nie dobrze, że zaczęłyśmy ze sobą pisac- bo położymy się spac

Masz w zupelnosci racje,bo te godziny sie w koncu zmienia na pozniejsze ,a to juz nie jest wskazane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

psculka sylwia
No ,wreszcie powiedziałaś o co Ci chodzi To teraz ja Ci wyłoże o co chodzło ,bo widzę że nie zrozumiałaś tego A więc to była tylko dygresja do skąpstwa tz. świnki w rozmowie z Tobą i nic poza tym.Bo twierdzę że to nie majątek(84zl) na rok za oglądanie prawie wszystkiego na żywo(sportu,filmu i rozrywki) Czy teraz mnie zrozumiałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
po razie??? ale ja boje się podskoczyc takiemu groźnemu mężczyźnie , retier1 - dasz mi fory??? no wiesz, w końcu należę do płci słabszej Dopiero jak mi ciśnienie opadnie droga pani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok