Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6954 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
absolutnie nie, bo wcześniej używałeś sformułowania świnki do osoby o nicku "Nudnik Szpilkez", której zarzucałeś pijaństwo itp. retier1 zdecyduj sie

uważam, że nie dojdziemy do porozumienia, no cóż .... dojdzie do bójki ostrzegam, mam dwóch dużo starszych braci i potrafię gryźc, kopac i drapac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
po razie??? ale ja boje się podskoczyc takiemu groźnemu mężczyźnie , retier1 - dasz mi fory??? no wiesz, w końcu należę do płci słabszej Dopiero jak mi ciśnienie opadnie droga pani

a kiedy Ci opadnie??? i dlaczego ciśnienie Ci wzrosło?? przecież, ja nic takiego nie zrobiłam, ani nie napisałam, czym mogłabym Cię aż tak zdenerwowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
psculkas napisał:
po razie??? ale ja boje się podskoczyc takiemu groźnemu mężczyźnie , retier1 - dasz mi fory??? no wiesz, w końcu należę do płci słabszej Dopiero jak mi ciśnienie opadnie droga pani

Oj to ja prognozy dobrej nie wroze...bo cisnienie w tym wieku lubi platac figle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

Oj to ja prognozy dobrej nie wroze...bo cisnienie w tym wieku lubi platac figle

retier1 widzisz co giovi2 napisała?? nie denerwuj się zbyt mocno (ani długo), bo to niczemu dobremu nie służy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
absolutnie nie, bo wcześniej używałeś sformułowania świnki do osoby o nicku "Nudnik Szpilkez", której zarzucałeś pijaństwo itp. retier1 zdecyduj sie

uważam, że nie dojdziemy do porozumienia, no cóż .... dojdzie do bójki ostrzegam, mam dwóch dużo starszych braci i potrafię gryźc, kopac i drapac
Czy stwierdzenie że wypicie flaszki jest jednoznaczne z mianem pijaka???Jeśli tak to masz racje,ale ja tak nie uwarzam i porozumienia chyba nie będzie.A bić się ni mam zamiaru chociaż mam trochę więcej braci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
O moje serducho się nie martwcie,co najwyżej parę siwków więcej będzie Ale jak to u mnie mówią:takiej kundzie to ujdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
ok. czyli nie będzie rozejmu???

zatem muszę przemyślec strategię

ok. o Twoje serducho już się nie boimy: skoro mówisz, że takiej kundzie to ujdzie, to rzeczywiście musi ujśc bezkarnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
psculkas napisał:

Czy stwierdzenie że wypicie flaszki jest jednoznaczne z mianem pijaka???Jeśli tak to masz racje,ale ja tak nie uwarzam i porozumienia chyba nie będzie.A bić się ni mam zamiaru chociaż mam trochę więcej braci

A ja mam tylko jednego brata...a jak pije flaszke to potrafie pasc na twarz, ale nie uwazam sie za pijaka,jedynie za smakosza
Oczywiscie nie padam po jednej flaszce(wspolnie z innymi wypitej ma sie rozumiec)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
O moje serducho się nie martwcie,co najwyżej parę siwków więcej będzie Ale jak to u mnie mówią:takiej kundzie to ujdzie

Ups... czy moge grzecznie zapytac ,co znaczy slowo:kundzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
już wcześniej pisałam, że CZŁOWIEK NIE WIELBŁĄD- WYPIC MUSI , oczywiście w przeciwieństwie do innych gatunków jesteśmy smakoszami....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok