Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3797 niezalogowanych)
14 Posty
Rudolf Kurzak
(radmar)
Wiking
Nie pytałem się Was, "ŚWIĘTYCH", o to czy zrobiłem dobrze czy nie, zadałem proste pytanie, ponieważ miałem nadzieje że Polak(!!) Polaka zrozumie, wiem że źle zrobiłem, i nie ma w ogóle co się tłumaczyć... Oczywiście ktoś chce wyjść na prostą to zamiast pomóc, lepiej zrobić z człowieka potwora... Kto bez grzechu niech pierwszy, rzuci kamieniem.. Wynika z tego, że prawie wszyscy święci. Spójrzcie na siebie, nikomu krzywdy nie zrobiłem, tylko sobie biedy narobiłem... Ale nie ważne. Dziękuję bardzo za odpowiedź życzliwi bracia i siostry.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
radmar napisał:
Dziękuję bardzo za odpowiedź życzliwi bracia i siostry.

Pozdrawiam

szerokiej drogi
i pustej
bracie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
radmar napisał:
Nie pytałem się Was, "ŚWIĘTYCH", o to czy zrobiłem dobrze czy nie, zadałem proste pytanie, ponieważ miałem nadzieje że Polak(!!) Polaka zrozumie, wiem że źle zrobiłem, i nie ma w ogóle co się tłumaczyć... Oczywiście ktoś chce wyjść na prostą to zamiast pomóc, lepiej zrobić z człowieka potwora... Kto bez grzechu niech pierwszy, rzuci kamieniem.. Wynika z tego, że prawie wszyscy święci. Spójrzcie na siebie, nikomu krzywdy nie zrobiłem, tylko sobie biedy narobiłem... Ale nie ważne. Dziękuję bardzo za odpowiedź życzliwi bracia i siostry.

Pozdrawiam

A kogo pytałeś ??? Polak Polaka może i tak , ale Kierowca a pijany Kierowca to 2 rożne Osoby . Dla mnie jesteś Potworem nie ubliżając potworom . Kamieniem nie będę rzucał , tylko przywiązał bym cię do haka i na autostradę . Mój kumpel , a raczej były kumpel też tak gadał . Nikomu nic złego nie zrobiłem , do puki nie zabił 2 osób . Ojca i syna . Jeszcze raz napisze . Takim jak ty to wszystkie kończyny poobcinać , a ja mogę robić za kata i to za darmo .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
Pijak i zlodziej, bo kazdy pijak to zlodziej

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Rudolf Kurzak
(radmar)
Wiking
Dobraa.. Mądremu dość.... Obyś Ty kurwa nic nigdy nie zrobił głupiego, nie znasz i nie wiesz jak było to sie nie udzielaj bo takich pseudo cwaniaczków jak ty to jest na pęczki świętojebliwcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
radmar napisał:
nie znasz i nie wiesz jak było
potem się jechało
a najpierw się piło
po co gadka ta taka
znamy historię rodaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Rudolf Kurzak
(radmar)
Wiking
koniec, pytania nie bylo... nie bede tu dyskutował...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i nie pij więcej
bracie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Rudolf Kurzak
(radmar)
Wiking
dziękuję za dobre rady siostro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
radmar napisał:
Witam mam takie pytanie ,mam wyjazd do stavanger w czerwcu do pracy,widnieje w polsce jako karany za jazde pod wplywem alkoholu ,jakie to ma odniesnienie to spraw urzedowych w norwegi?pobyt i pozwolenie o prace???i czy na policji oni od razu beda wiedziec ze jestem karany czy musza to przez konsulat zaltwic?prosze o pomoc

z tego co sie orientuje to nie ma zadnego wplywu na pozwolenia o prace i pobyt; policja tez o tym sie nie dowie, dopoki nie bedziesz chcial zalatwic norweskiego prawa jazdy, pozwolenia na prowadzenie taxi, ciezarowki..itp, itd...
Generalnie nie jezdzij tutaj pod wplywem alku, bo pojdziesz siedziec. Proste.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok