Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2116 niezalogowanych)
1 Post

(Anna79)
Wiking
Siemka Andzia dryndnij jak wrocisz i pozdrow Lecha milego odpoczynku w Pl pozdrawiam i nie mam gg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Normalne sku................stwo i tyle.Nailepiej to swojego okraść
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Niestety Retrier tak to z nami jest ja bym tak nie potrafila ale ogolnie jak pies ogrodnika sam nie wezmie a nikomu mie da przykre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Andzia zachowalas spokuj misrza i nie dalas sie sprowokowac super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Szanuje prace które Polacy wykonuja za granica. Wiem że wszystko przychodzi ciężko.Ciesze się że ludzie odpowiadaja na ogłoszenia innych z pomocą. Jednak nie jesteśmy egoistami.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Andzia2921 napisał:
Szanuje prace które Polacy wykonuja za granica. Wiem że wszystko przychodzi ciężko.Ciesze się że ludzie odpowiadaja na ogłoszenia innych z pomocą. Jednak nie jesteśmy egoistami.

Andzia na tym forum to juz bylo czas na wzajemna pomoc i zrozumienie.Coraz wiecej jest ludzi ktorzy sa tutaj nietylko zeby zarobic pieniadze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
A po co?? Ja nie chce jechac tylko dla kasy. Mam tam kogos dzieki komu jestem sobą. Na miłości teraz nic sie nie zbuduje,takie czasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Andzia2921 napisał:
A po co?? Ja nie chce jechac tylko dla kasy. Mam tam kogos dzieki komu jestem sobą. Na miłości teraz nic sie nie zbuduje,takie czasy

Andzia nie chodzilo mi o ciebie ale o wszystkich nas tutaj.Coraz wiecej jest osob ktore bez podtekstow i bezinteresownie jezeli tylko moga to pomagaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Na miłości teraz nic sie nie zbuduje,takie czasy
ale mozna zrobic fajne dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post