Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
piotrek24g@interia.eu (1475 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
Poczekaj jeszcze trochę a na pewno szanowny Pan Retier jeszcze coś na Ciebie wymyśli aby tylko mnie po drodze nie zachaczył

Magdalenko on Tobie nie bedzie przypisywal zadnych postaci ze swiata zwierzat, gdyz Ciebie lub,i a mi musi z kazdym postem zrobic na zlosc i w tym caly szkopul.Nie wie tylko,ze ja sie tak latwo nie poddaje

lubi mnie?? może i masz racje, jakoś fajnie mi się z nim pisze, oczywiście z wszystkimi, dostałam kilka kopali w DU.. od gabriela ale mimo tego fajnie czyta mi się jego posty, a jeszcze lepiej jest jak człowiek potrafi sam się z siebie śmiać, o czym pisane jest już przez nas wszystkich o tym wszędzie,mam na myśli forum z tym, poddawaniem się to wiem,że nie dasz retierowi za wygraną,ja w końcu nadal czekam na te fotografowanie wiesz o co chodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Retier1,ja Ci radze,Ty sie lepiej nie pokazuj na tej imprezie bo jak Ci tylka nakopie to nie wrocisz do domu o wlasnych silach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Madalen mnie się nie musisz tlumaczyć kiedy żartujesz a kiedy nie,nie jestem tam jakiś adis czy inny który nie wie po co wchodzi na jakiekolwiek forum za stary jestem żeby pewnych rzeczy nie rozumieć A temacik pociągnąlem dalej gdyż giovi zaczęla z tym molestowaniem I to ONA jest temu winna , i to ONA powinna................

ona temu winna i ona powinna?? kogo ? ciebie?? alez ja sie nie tłumaczę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
Retier1,ja Ci radze,Ty sie lepiej nie pokazuj na tej imprezie bo jak Ci tylka nakopie to nie wrocisz do domu o wlasnych silach

to już zabrzmiało jak wyzwanie na pojedynek retier odparcie ataku rób! ale się rozkręca hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:
Madalen mnie się nie musisz tlumaczyć kiedy żartujesz a kiedy nie,nie jestem tam jakiś adis czy inny który nie wie po co wchodzi na jakiekolwiek forum za stary jestem żeby pewnych rzeczy nie rozumieć A temacik pociągnąlem dalej gdyż giovi zaczęla z tym molestowaniem I to ONA jest temu winna , i to ONA powinna................

YYYYYYYYYYY?????????????Co ona powinna? Ja tu chyba mam decydujace zdanie ,anikt mnie o nie nie pyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to nie ja, to retier pisał, oj chyba będzie miał nogi z du.. powyrywane przez ciebie jak go dorwiesz
biedaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
to nie ja, to retier pisał, oj chyba będzie miał nogi z du.. powyrywane przez ciebie jak go dorwiesz
biedaczek

Ale nic nikomu nie mow,ja go zalatwie z zaskoczenia,niech sie niczego nie spodziewa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:

Beknąć za to zamieszanie Nie sądzisz że ONA chce nas skłucić Tylko czemu ,co ja takiego jej zrobiłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Magdalena Ja Ci mowie,ty musisz byc na tej imprezie!!!!!!!!!
Kto bedzie za kierowce robil?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:

Beknąć za to zamieszanie Nie sądzisz że ONA chce nas skłucić Tylko czemu ,co ja takiego jej zrobiłem

Beknac to ja moge jak sie piwa opije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok