Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
piotrek24g@interia.eu (1482 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
to nie ja, to retier pisał, oj chyba będzie miał nogi z du.. powyrywane przez ciebie jak go dorwiesz
biedaczek

Ale nic nikomu nie mow,ja go zalatwie z zaskoczenia,niech sie niczego nie spodziewa

to musisz mi tylko powidziec kiedy to zaskoczenie będzie to wtedy wkrocze z aparatem i pstryknę focię

spoko nic nie powiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:
Madalen mnie się nie musisz tlumaczyć kiedy żartujesz a kiedy nie,nie jestem tam jakiś adis czy inny który nie wie po co wchodzi na jakiekolwiek forum za stary jestem żeby pewnych rzeczy nie rozumieć A temacik pociągnąlem dalej gdyż giovi zaczęla z tym molestowaniem I to ONA jest temu winna , i to ONA powinna................

ona temu winna i ona powinna?? kogo ? ciebie?? alez ja sie nie tłumaczę
Beknąć za to zamieszanie Nie sądzisz że ONA chce nas skłucić Tylko czemu ,co ja takiego jej zrobiłem

nas skłócić oj, chyba za mało podałeś jej epitetów animals to mnie jednak lubisz retier co??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:

Beknac to ja moge jak sie piwa opije

to ja też tak potrafię hahaah giovi, ty to masz dobór słownictwa, rzeczywiście muszę kombinować żeby dołączyć do Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
Magdalena Ja Ci mowie,ty musisz byc na tej imprezie!!!!!!!!!
Kto bedzie za kierowce robil?

może panladny?? tylko niech wróci z Pl to się trzeba jego zapytać, a raczej zdecydowanie narzucić bycie kierowcą chyba że retier się zdecyduje na naszego szofera ale miałby fajnie, takie kobietki jak my wozić autkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No dobra dziewczyny ,fajnie się z wami gawędzi ale jutro trzeba iść i kasę robić na tę impreze żeby palcami później nie wytykali Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
giovi2 napisał:
Magdalena Ja Ci mowie,ty musisz byc na tej imprezie!!!!!!!!!
Kto bedzie za kierowce robil?

może panladny?? tylko niech wróci z Pl to się trzeba jego zapytać, a raczej zdecydowanie narzucić bycie kierowcą chyba że retier się zdecyduje na naszego szofera ale miałby fajnie, takie kobietki jak my wozić autkiem

Panladny,jak wroci z pl bedzie skacowany po tych zulerniach,w ktorych lubi bywac,wiec na niego nie ma co liczyc jesli chodzi o prowadzenie auta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
No dobra dziewczyny ,fajnie się z wami gawędzi ale jutro trzeba iść i kasę robić na tę impreze żeby palcami później nie wytykali Dobranoc

Pchly na noc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kolorowych snów, ja też umykam, mała nie chce spać, chociaż jej pora już dawno minęła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dobrej nocki Mgdaleno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dzień dobry wszystkim chyba to ja będę potrzebować tej niani dla mojej córki i to na nocki,noc moja była dłuuga i męcząca ma ktoś ochotę zarywać nocki przy 2letniej dziewczynce? jest kochana tylko, że teraz choruje i często się wybudza do "cyca"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok