Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
piotrek24g@interia.eu (1480 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
magdalena_d84 napisał:.., musi się wyrobić z pracą do grudnia...ale wtedy to heja! nadrabianie zaległości musi byc
HM...
Wiesz trochę wam współczuje , tak naprawdę ....
BO TYCH ROZŁĄK NIGDY SIĘ NIE NADROBI...
Wiem coś o TYM...
Niemniej co by WAM nie mówić i nie wiadomo jakie przedstawiać poważne argumenty ...TO I TAK POWIECIE ,że to nieprawda...
ŻE TAK to może jest z innymi ale nie w WASZYM PRZYPADKU , bo WY WSZYSTKO DOKŁADNIE I PRECYZYJNIE ZAPLANOWALIŚCIE....
ECH szkoda dalej pisać ...

POPATRZCIE się na NORGÓW dla nich WOLNE TO ŚWIĘTOŚĆ... zawsze są z rodziną i o ile pracują a nieraz bardzo ciężko to razem razem z dziećmi na własnej HYCIE...
A ta praca podstawowa to tylko DLA NICH DODATEK DO ŻYCIA nic ponadto...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gabriel napisał:
magdalena_d84 napisał:.., musi się wyrobić z pracą do grudnia...ale wtedy to heja! nadrabianie zaległości musi byc
HM...
Wiesz trochę wam współczuje , tak naprawdę ....
BO TYCH ROZŁĄK NIGDY SIĘ NIE NADROBI...
Wiem coś o TYM...
Niemniej co by WAM nie mówić i nie wiadomo jakie przedstawiać poważne argumenty ...TO I TAK POWIECIE ,że to nieprawda...
ŻE TAK to może jest z innymi ale nie w WASZYM PRZYPADKU , bo WY WSZYSTKO DOKŁADNIE I PRECYZYJNIE ZAPLANOWALIŚCIE....
ECH szkoda dalej pisać ...

POPATRZCIE się na NORGÓW dla nich WOLNE TO ŚWIĘTOŚĆ... zawsze są z rodziną i o ile pracują a nieraz bardzo ciężko to razem razem z dziećmi na własnej HYCIE...
A ta praca podstawowa to tylko DLA NICH DODATEK DO ŻYCIA nic ponadto...

Gabi dziękuję za współczucie, ale teraz my jesteśmy tutaj razem, może teraz tylko popołudniami na 2godz i wieczorem,ale jesteśmy razem. To jest pierwsza niedziela jaką spędziliśmy osobno. najważniejsze, że dziecko ma i tak kontakt z rodzicami,czyli ze mną i swoim tatą, gorzej było gdy ja z dzieckiem siedziałam w Polsce. Mąż mnie wziął tutaj żebym zobaczyła jak się żyje w Norwegii, jaki to kraj, i niby miałam być przez 2 góra 3 miesiące tutaj gdyby mi nie pasowało takie siedzenie to mogłąm do kraju wrócić, ale mi się podoba a szczególnie to,że jesteśmy rodziną i jesteśmy tutaj razem...co to za życie na rozłące? ludzie nie widują się przez 3 miesiące później są ze sobą przez 2 tygodnie i znowu przez 3miesiace oddzielnie...w ten sposób nawet nie maja jak się poznać...ja przez okres ciąży i pierwsze 3misiace po porodzie sama w Pl byłam, jedynie co jakiś okres się widywaliśmy...a najczęściej było to wtedy gdy wylądowałam w szpitalu z zagrożeniem poronienia... no ale może już wystarczy,nie będę już się rozpisywać tak o sobie...
Jestem z dzieckiem tutaj gdzie powinnam być, czyli przy mężu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:

retier - głodnemu chleb na myśli, przecież napisałam, że ze swoimi partnerami lepiej robić te zmiany czyż nie?? a Ty już że Ty i Ja och Ty no no pobajerować by sie chciało co nie??
Madalen To powinnaś zadedykować chyba temu kornikowi giovi Nie sądzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Myślę że nie będziesz mnie scigała listami gończymi przez 30 l. madalen.Jak by nie było idzie mi już 5 krzyżyk i mógłbym zadyszki dostać lub co gorzej zawału

tak pisałeś do mnie, więc komu to miałabym dedykować jak nie Tobie?? nie jestem lesbijką, giovi tym bardziej i chodziło mi o bajerowanie

giovi kornik? dobre
(za to dałam Ci oklaska)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:
Myślę że nie będziesz mnie scigała listami gończymi przez 30 l. madalen.Jak by nie było idzie mi już 5 krzyżyk i mógłbym zadyszki dostać lub co gorzej zawału

tak pisałeś do mnie, więc komu to miałabym dedykować jak nie Tobie?? nie jestem lesbijką, giovi tym bardziej i chodziło mi o bajerowanie

giovi kornik? dobre

Tak Magdaleno tym razem zostalam kornikiem...nastepny epitet ze swiata animals Chyba spisze te wszystkie epitety aby kiedys mi je wypisali na nagrobku,a moze sie jeszcze tego troche uzbierac
Ciekawe do czego w moim zyciu zostane jeszcze porownana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ostatnio było też coś o żmii o ile dobrze pamiętam coraz mniejsze animals z Ciebie robią a wsza też byla lub pijawka??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
ostatnio było też coś o żmii o ile dobrze pamiętam coraz mniejsze animals z Ciebie robią a wsza też byla lub pijawka??

Hahaha no trafilas w 10-ke pijawka tez juz byla i to tez za sprawa Pana Retiera1,natomiast wsza mnie na razie omija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Poczekaj jeszcze trochę a na pewno szanowny Pan Retier jeszcze coś na Ciebie wymyśli aby tylko mnie po drodze nie zachaczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
Poczekaj jeszcze trochę a na pewno szanowny Pan Retier jeszcze coś na Ciebie wymyśli aby tylko mnie po drodze nie zachaczył

Magdalenko on Tobie nie bedzie przypisywal zadnych postaci ze swiata zwierzat, gdyz Ciebie lub,i a mi musi z kazdym postem zrobic na zlosc i w tym caly szkopul.Nie wie tylko,ze ja sie tak latwo nie poddaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Madalen mnie się nie musisz tlumaczyć kiedy żartujesz a kiedy nie,nie jestem tam jakiś adis czy inny który nie wie po co wchodzi na jakiekolwiek forum za stary jestem żeby pewnych rzeczy nie rozumieć A temacik pociągnąlem dalej gdyż giovi zaczęla z tym molestowaniem I to ONA jest temu winna , i to ONA powinna................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok