Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2862 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jak małżonek spawacz to tu może coś się rozeznać, ale szału nie ma jak widać:

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?sort=0&keyword=sveiser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
alka79 napisał:
naucz się ortografii a potem publicznie się rozpisuj, jakbyś był taki bystry to byś doczytał tym co mi odpisali podziękowałam za informację a takiej hołocie jak ten koleś mam tylko jedno do powiedzenia BUJAJ SIĘ STARY, nie interesuje mnie jego opinia na temat mojej fotki jak face dupy widzi jedynie na zdjęciach to taki jest finał ŻAL I BIEDA.

chcialem nawet napisac cos o zasilkach ale juz mi sie odechcialo....
jesli brakuje argumentow - zawsze mozna komus wypomniec bledy ortograficzne....
mozna tez zaczac pisac.. zal i bieda.. bujaj sie i tak dalej... duzo slow, zero tresi i pelno obrazy!!!!

chcesz dostawac kase na te swoje dzieciaki to zloz wniosek do rzadu UK!!!!!

skoro robisz rozeznanie gdze mozna dostac wiecej na dzieciaki to jestes cholerna materialistka i niczym wiecej.... i juz Cie nie lubie... i norwegia tez Cie nie polubi!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Kasia S
(Kasiuleńka)
Wiking
patim napisał:
czesio.:* pij szybciej ten bimber bo sie sciemnia
moze bys tak najpierw podziekowala
zamiast mnie i kolegow mieszac z blotem

w dupach wam sie poprzewracalo w ty angliijy
pewnie jestes pokolenie JPII
bo tylko po roku 1989 takie jednostki pojawily sie w Polsce

podzielam, chociaż chłopaki niektórzy mogliby być bardziej subtelni. widocznie pyskówki (trochę ich na forum się zaoglądałam) niektórym sprawiają dziką radość. szkoda tylko, że niszczą wątek i chęć wymiany poglądów. heheh zaraz do mnie będą się czepiać. Strach pisać!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
KasiaSawicka
zamiast tracić czas na forum to szukaj roboty sobie i mężowi na tym forum na te tematy wszystko zostało juz powiedziane nawet to jak szukać pracy wiec do roboty a nie liczyć na to że ktoś za rączkę cię złapie i da ci wszystko na tacy jak przejdziesz etapy szukania pracy i mieszkania to pogadamy i wtedy zobaczymy co masz do powiedzenia, bo na razie wytykasz ludziom w sumie nie wiem coooooooo
Powodzenia bo będziesz go potrzebowała wiele
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Kasia S
(Kasiuleńka)
Wiking
lizzi napisał:
KasiaSawicka
zamiast tracić czas na forum to szukaj roboty sobie i mężowi na tym forum na te tematy wszystko zostało juz powiedziane nawet to jak szukać pracy wiec do roboty a nie liczyć na to że ktoś za rączkę cię złapie i da ci wszystko na tacy jak przejdziesz etapy szukania pracy i mieszkania to pogadamy i wtedy zobaczymy co masz do powiedzenia, bo na razie wytykasz ludziom w sumie nie wiem coooooooo
Powodzenia bo będziesz go potrzebowała wiele

a nie mówiłam? zaraz ktoś mnie zczyści. czego się mnie czepiasz? nic złego nie napisałam. to co robię ze swoim czasem to nie twój problem. i nie martw się o nasze zatrudnienie i mieszkanie. przecież cie to delikatnie mówiąc i tak nie obchodzi. więc to ty tracisz swój cenny czas. ja cię wcale o nic nie pytam. czep się kogoś innego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Kasia S
(Kasiuleńka)
Wiking
aha i tak się składa, że nie liczę na to że ktoś mnie poprowadzi za rączkę. skąd ci to przyszło do głowy. może chciałaś odpisać komuś innemu i ci się pomieszało.
aha i dziękuję za wykoślawione życzenia powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
a widzisz temat w jakim napisałaś ...to po co pisałaś jak nie można do Ciebie się odezwać i nie czepiam się tylko ci dobrze radzę ale przyznaję ze tracę czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(alka79)
Wiking
WIECIE CO? GDYBYM WIEDZIAŁ ŻE TAK SIE TO SKOŃCZY TO BYM NIC NIE PISAŁA BO SZKODA CZASU I NERWÓW FORUM Z ZAŁOŻENIA MA NA CELU WYMIANĘ INFORMACJI I TYM SIĘ WŁAŚNIE POKIEROWAŁAM PISZĄC POST, JEŚLI CHCECIE WIEDZIEĆ TO ZNALAZŁAM TAKĄ STRONĘ GDZIE BYŁO OPISANE ŻYCIE MIN W NORWEGII TYLKO MNIE CHCIAŁAM WIERZYĆ W CE CYFERKI KTÓRE TAM ZAMIEŚCILI I STĄD MOJE PYTANIE KONKRETNIE O WYSOKOŚĆ ZASIŁKÓW CZYSTA WERYFIKACJA DANYCH A TU NAGLE JEDEN Z DRUGIM KARZE MI NA STRONY TOWARZYSKIE ZDJĘCIE WYSYŁAĆ I KOCHANKA SZUKAĆ , NIE OGARNIAM W JAKIM CELU TAKI PAJAC NA FORUM SIĘ WYPOWIADA JEŚLI SIĘ KOMUŚ COŚ NIE PODOBA TO NIE ODPISUJE I NIE POMAGA , W INNYM WĄTKU PYTAŁAM O STRONY Z MIESZKANIAMI DO WYNAJĘCIA I JAKOŚ NIKT MI NIE ZARZUCIŁ ŻE WSZYSTKO NA TACY CHCĘ MIEĆ PODANE WIĘC NIE ROZUMIEM TAKIEGO OBURZENIA TUTAJ. CZYSTA LUDZKA PRZYCHYLNOŚĆ JEŚLI CHCĘ POMÓC TO PISZĘ I PODPOWIADAM JEŚLI NIE TO NIE WYZYWAM OD LENIWYCH PAŃ DO TOWARZYSTWA,
WSZYSTKO NA TEN TEMAT.

DZIĘKI ZA POMOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
darek s
(weseee)
Wiking
Tak czytam całą te historie związaną z pytaniem od "Elka 79" i ręce mi opadają...
Z jednej strony typowe podejście polaka który już na starcie kombinuje jak wyciągnąć kase z rządu (chociaż jakoś moge to przełknąć bo uważam że nic w tym złego jak sie legalnie pracuje więc też cos należy sie dla dzieci)... a z drugiej strony - polski cham jeden z drugim fałszywy ,zazdrosny i nieżyczliwy który mógłby tak po prostu pomóc, ale po co?
Widać za krótko wszyscy jesteście w tej Norwegii bo w przeciwnym razie czegoś byście sie od nich nauczyli...
A Ty Elka nie licz na jaką kolwiek pomoc od rodaka za granicą... Polak to najgorsze co Cie może tam spotkac Pozdrawiam

'
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
elmet@o2.pl napisał:
Tak czytam całą te historie związaną z pytaniem od "Elka 79" i ręce mi opadają...
Z jednej strony typowe podejście polaka który już na starcie kombinuje jak wyciągnąć kase z rządu (chociaż jakoś moge to przełknąć bo uważam że nic w tym złego jak sie legalnie pracuje więc też cos należy sie dla dzieci)... a z drugiej strony - polski cham jeden z drugim fałszywy ,zazdrosny i nieżyczliwy który mógłby tak po prostu pomóc, ale po co?
Widać za krótko wszyscy jesteście w tej Norwegii bo w przeciwnym razie czegoś byście sie od nich nauczyli...
A Ty Elka nie licz na jaką kolwiek pomoc od rodaka za granicą... Polak to najgorsze co Cie może tam spotkac Pozdrawiam

'

święte słowa dlatego się wszyscy w norwegi unikają *sarkazm*
a tak serio g... wiesz i przytulaj dalej misia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok