Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2857 niezalogowanych)
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
lizzi napisał:
elmet@o2.pl napisał:
Tak czytam całą te historie związaną z pytaniem od "Elka 79" i ręce mi opadają...
Z jednej strony typowe podejście polaka który już na starcie kombinuje jak wyciągnąć kase z rządu (chociaż jakoś moge to przełknąć bo uważam że nic w tym złego jak sie legalnie pracuje więc też cos należy sie dla dzieci)... a z drugiej strony - polski cham jeden z drugim fałszywy ,zazdrosny i nieżyczliwy który mógłby tak po prostu pomóc, ale po co?
Widać za krótko wszyscy jesteście w tej Norwegii bo w przeciwnym razie czegoś byście sie od nich nauczyli...
A Ty Elka nie licz na jaką kolwiek pomoc od rodaka za granicą... Polak to najgorsze co Cie może tam spotkac Pozdrawiam

'

święte słowa dlatego się wszyscy w norwegi unikają *sarkazm*
a tak serio g... wiesz i przytulaj dalej misia

Lizzi... szkoda klawiaturki, Pan z misiem chyba nigdy nie dopłacał do skattu żeby jeden z drugim nic nie robił a tylko łapki po darmoszkę wyciągał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ten pan też jest wściekły na polaków bo w innym wątku szukał pracy i zły bo mu polacy nie pomagają czyt. podadzą o ile wiem to raczej można sobie samemu ja znaleść a nie bluzgać do innych od chamów się dziwią potem że polacy nie pomogą a niby komu,by potem samemu opinie sobie zjechać,mało przypadków ze ktoś pomógł a temu sie pracować nie chciało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
lizzi napisał:
ten pan też jest wściekły na polaków bo w innym wątku szukał pracy i zły bo mu polacy nie pomagają czyt. podadzą o ile wiem to raczej można sobie samemu ja znaleść a nie bluzgać do innych od chamów się dziwią potem że polacy nie pomogą a niby komu,by potem samemu opinie sobie zjechać,mało przypadków ze ktoś pomógł a temu sie pracować nie chciało

hahahahah
Też byłam dobrą ciotką dla jednej rodzinki, prace znalazłam a kiedy zadzwoniłam z dobrą nowiną usłyszałam tylko : " za 150NOK/t ? za mniej jak 180NOK pracować nie będę" masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
lizzi napisał:
mało przypadków ze ktoś pomógł a temu sie pracować nie chciało
A nawet jak sie pracowac chcialo, to wyprowadzic sie juz nie, jak rowniez placic na swoje jedzenie + koszta zamieszkania. Wyrzucac w koncu trzeba bylo i tylko niesmak pozostal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
darek s
(weseee)
Wiking
Lizzi, jak ja zaczynałem pracować w Norwegii (15 lat temu), to ty pewnie na gównie sie jeszcze ślizgałeś(aś). Jesteś typowy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
elmet@o2.pl napisał:
Lizzi, jak ja zaczynałem pracować w Norwegii (15 lat temu), to ty pewnie na gównie sie jeszcze ślizgałeś(aś). Jesteś typowy...

Chyba wiem co to za miasto na k Opowiedz kolezankom jak mieszkales na Bogstadzie w przyczepie po 6-8 i orales za 60-80/t. Kto wtedy marzyl o legalu i takich stawkach. Lapanki, deport i inne historie. Lza sie w oku kreci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
darek s
(weseee)
Wiking
widzisz optimus, ja coś przeżyłem, coś wiem na temat Nor. - moge dyskutować, ale dzieki takim czasom, dziś tacy jak Ty koszą mój trawnik w Oslo.A ty może masz lepiej niż ja kiedyś, ale może "cicho pierdzisz" (coś za cos) choc to też robota. Koncze te głupie gadki...................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
elmet@o2.pl napisał:
widzisz optimus, ja coś przeżyłem, coś wiem na temat Nor. - moge dyskutować, ale dzieki takim czasom, dziś tacy jak Ty koszą mój trawnik w Oslo.A ty może masz lepiej niż ja kiedyś, ale może "cicho pierdzisz" (coś za cos) choc to też robota. Koncze te głupie gadki...................

Im mozesz pierdolic . Ja cie znam osobiscie i wpierdolisz sie w szok jak sie spotkamy Sam jestem tu prawie tak dlugo jak ty, choc na campingu nie mieszkalem. A ten trawnik to sam wiesz, ze za maly aby wynajmowac ludzi wiec opierdolisz sam kosa.

Pzdr.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
elmet@o2.pl napisał:

sam jesteś typowy i piep......farmazony a prawda jest taka że polacy sobie pomagają w norwegi i to bardzo i na tym forum też ale włażą tacy jak ty i chcą....... a 0 własnej inicjatywy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
lizzi napisał:
elmet@o2.pl napisał:

sam jesteś typowy i piep......farmazony a prawda jest taka że polacy sobie pomagają w norwegi i to bardzo i na tym forum też ale włażą tacy jak ty i chcą....... a 0 własnej inicjatywy

Lubie Cie Lizzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok