Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Bogumila Jasinska Mario Kruken ASIA BRODZICKA Marius Sheliga Kasia Zawloc Mirek Klusek Wiesława Woźniak Jan Radlansky (6104 niezalogowanych)
4 Posty
marek mirek
(pchlica)
Wiking
witam wszystkich po 40 jaki cel mialo by miec to spotkanie .Sandro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
zawsze lepiej jest porozmawiać przy kawie w przytulnej kafejce lub iść na jakiś spacer niz pisać Tu na forum... z tego co widzę mało osób jest zainteresowanym zapoznawaniem się... nie jesteśmy tak jak inne narody które się poza granicami swego kraju trzymają razem ... ale jest parę osób chętnych na spotkanie się i to mnie cieszy wiec zachęcam to powiększania swoje grona znajomych czy odpowiedz jest satysfakcjonująca ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
renata stasiak
(renata 444)
Wiking
Witajcie.Sandro zgadzam sie z toba .Spotkanie na żywo to zupełnie co innego niż klikanie tutaj.Ja bardzo chętnie chociaż z raz w miesiacu wyskoczyłabym na jakąś kawke.Niestety dysponuję czasem tylko w czwartki.Jeśli dysponuje ktos czasem tego dnia to ja bardzo chętnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
I zaczyna się coś dziać super ... mi czwartek póki co odpowiada i proponuje zbiórkę koło tygrysa prze dworcu a totem zobaczymy co dalej....szkoda tylko ze nie kazdy ma foto bo ciężko bedzie sie odnaleść ...zastanawiam sie nad godziną ??? moze ktoś rzuci propozycję ja jako znak rozpoznawczy bede trzymała tygrysa za ..... ogon jak ktos do mnie dołączy to znaczy ze sie odnależliśmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(malGosha)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Ja chętnie się spotkam pod tygrysem w czwartek gdzieś koło 18 nie mogę wcześniej, Pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
no i świetnie mi też odpowiada czwartek (15.09.11) koło 18.00 juz się ciesze na samą myśl kto jeszcze dołączy ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
renata stasiak
(renata 444)
Wiking
Ok. 15.09 czwartek, cirka 18 ,tygrysa za ok.Juz sie ciesze. Od roku nie bylam na babskich pogaduchach.Pozdrowienia i milego weekendu wszystkim zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Ja tez się cieszę ale fajnie by było gdyby Nas było jeszcze więcej każdy goni za pieniędzmi a zapomina o sobie ... przecież Nam tez się coś od życia należy wiem że nie raz jesteśmy zmęczeni po pracy, ale na "siłę " jak się wyjdzie z domu to człowiek zaczyna się rozkręcać i zapomina o codziennych kłopotach wiec nadciągajcie ze wszystkich stron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

jestem 40+

nie jestem kobieta i nie jestem z oslo

czyli gdzie mam nadciagac i jake atrakcje sa przewidziana,dla na(d)ciagnietych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
skoro nie jesteś kobieta to ??? chyba wiadomo ... jesli chodzi o atrakcje nie są przewidziane ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok