zawsze lepiej jest porozmawiać przy kawie w przytulnej kafejce lub iść na jakiś spacer niz pisać Tu na forum... z tego co widzę mało osób jest zainteresowanym zapoznawaniem się... nie jesteśmy tak jak inne narody które się poza granicami swego kraju trzymają razem ... ale jest parę osób chętnych na spotkanie się i to mnie cieszy wiec zachęcam to powiększania swoje grona znajomych czy odpowiedz jest satysfakcjonująca ?
Witajcie.Sandro zgadzam sie z toba .Spotkanie na żywo to zupełnie co innego niż klikanie tutaj.Ja bardzo chętnie chociaż z raz w miesiacu wyskoczyłabym na jakąś kawke.Niestety dysponuję czasem tylko w czwartki.Jeśli dysponuje ktos czasem tego dnia to ja bardzo chętnie.
I zaczyna się coś dziać super ... mi czwartek póki co odpowiada i proponuje zbiórkę koło tygrysa prze dworcu a totem zobaczymy co dalej....szkoda tylko ze nie kazdy ma foto bo ciężko bedzie sie odnaleść ...zastanawiam sie nad godziną ??? moze ktoś rzuci propozycję ja jako znak rozpoznawczy bede trzymała tygrysa za ..... ogon jak ktos do mnie dołączy to znaczy ze sie odnależliśmy
Ja tez się cieszę ale fajnie by było gdyby Nas było jeszcze więcej każdy goni za pieniędzmi a zapomina o sobie ... przecież Nam tez się coś od życia należy wiem że nie raz jesteśmy zmęczeni po pracy, ale na "siłę " jak się wyjdzie z domu to człowiek zaczyna się rozkręcać i zapomina o codziennych kłopotach wiec nadciągajcie ze wszystkich stron
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.