Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Bogumila Jasinska Mario Kruken ASIA BRODZICKA Marius Sheliga Kasia Zawloc Mirek Klusek Wies艂awa Wo藕niak Jan Radlansky (6541 niezalogowanych)
4 Posty
marek mirek
(pchlica)
Wiking
witam wszystkich po 40 jaki cel mialo by miec to spotkanie .Sandro
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Post贸w

(Saandra)
Sta艂y Bywalec
zawsze lepiej jest porozmawia膰 przy kawie w przytulnej kafejce lub i艣膰 na jaki艣 spacer niz pisa膰 Tu na forum... z tego co widz臋 ma艂o os贸b jest zainteresowanym zapoznawaniem si臋... nie jeste艣my tak jak inne narody kt贸re si臋 poza granicami swego kraju trzymaj膮 razem ... ale jest par臋 os贸b ch臋tnych na spotkanie si臋 i to mnie cieszy wiec zach臋cam to powi臋kszania swoje grona znajomych czy odpowiedz jest satysfakcjonuj膮ca ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Post贸w
renata stasiak
(renata 444)
Wiking
Witajcie.Sandro zgadzam sie z toba .Spotkanie na 偶ywo to zupe艂nie co innego ni偶 klikanie tutaj.Ja bardzo ch臋tnie chocia偶 z raz w miesiacu wyskoczy艂abym na jak膮艣 kawke.Niestety dysponuj臋 czasem tylko w czwartki.Je艣li dysponuje ktos czasem tego dnia to ja bardzo ch臋tnie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Post贸w

(Saandra)
Sta艂y Bywalec
I zaczyna si臋 co艣 dzia膰 super ... mi czwartek p贸ki co odpowiada i proponuje zbi贸rk臋 ko艂o tygrysa prze dworcu a totem zobaczymy co dalej....szkoda tylko ze nie kazdy ma foto bo ci臋偶ko bedzie sie odnale艣膰 ...zastanawiam sie nad godzin膮 ??? moze kto艣 rzuci propozycj臋 ja jako znak rozpoznawczy bede trzyma艂a tygrysa za ..... ogon jak ktos do mnie do艂膮czy to znaczy ze sie odnale偶li艣my
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Post贸w

(malGosha)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Ja ch臋tnie si臋 spotkam pod tygrysem w czwartek gdzie艣 ko艂o 18 nie mog臋 wcze艣niej, Pozdrawiam .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Post贸w

(Saandra)
Sta艂y Bywalec
no i 艣wietnie mi te偶 odpowiada czwartek (15.09.11) ko艂o 18.00 juz si臋 ciesze na sam膮 my艣l kto jeszcze do艂膮czy ???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Post贸w
renata stasiak
(renata 444)
Wiking
Ok. 15.09 czwartek, cirka 18 ,tygrysa za ok.Juz sie ciesze. Od roku nie bylam na babskich pogaduchach.Pozdrowienia i milego weekendu wszystkim zycze.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Post贸w

(Saandra)
Sta艂y Bywalec
Ja tez si臋 ciesz臋 ale fajnie by by艂o gdyby Nas by艂o jeszcze wi臋cej ka偶dy goni za pieni臋dzmi a zapomina o sobie ... przecie偶 Nam tez si臋 co艣 od 偶ycia nale偶y wiem 偶e nie raz jeste艣my zm臋czeni po pracy, ale na "si艂臋 " jak si臋 wyjdzie z domu to cz艂owiek zaczyna si臋 rozkr臋ca膰 i zapomina o codziennych k艂opotach wiec nadci膮gajcie ze wszystkich stron
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Post贸w
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

jestem 40+

nie jestem kobieta i nie jestem z oslo

czyli gdzie mam nadciagac i jake atrakcje sa przewidziana,dla na(d)ciagnietych?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Post贸w

(Saandra)
Sta艂y Bywalec
skoro nie jeste艣 kobieta to ??? chyba wiadomo ... jesli chodzi o atrakcje nie s膮 przewidziane ...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok