Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Bogumila Jasinska Mario Kruken ASIA BRODZICKA Marius Sheliga Kasia Zawloc Mirek Klusek Wiesława Woźniak Jan Radlansky (6088 niezalogowanych)
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Kochani bardzo się ciesze ze założone forum tak Wam wszystkim dopasowało cieszę się ze jest Nas coraz więcej... czy Oslo czy inna miejscowość to nie ważne , najważniejsze w tym wszystkim żebyśmy mogli porozmawiać o Naszym życiu już bardziej dojrzałych ludzi... może nadejdzie czas wymiany numerów telefonów, może okaże się że niektóre z Nas mieszkają obok siebie a nawet nie wiedzą o tym ... Więc jeszcze raz serdecznie Wszystkich witam i ciesze sie ze jest nas coraz więcej ... może w przyszłości zorganizujemy jakieś małe spotkano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Juz mi sie usmiech na twarzy pojawil na wiesc o spotkanku ! Juz bardziej dojrzalych ludzi . Plusik za pomysla !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
dzięki i pozdrawiam zapraszam tez na gg jeśli ktoś ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Co tak mało tych 40 - tek i nie tylko )) Wszyscy w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(malGosha)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich 40 tki i nie tylko Ciesze sie bardzo ,że znalazł się ktoś kto pomyślał o osobach które są już bardzo dorosłe. Czytam czasem posty na forum i ni jak nie mogłam się odnaleść . Mam nadzieje ,że teraz znajdzie się pare osób które czasem będą mogły popisać ,podzielić się swoją wiedzą lub umilić sobie czas na wzajem. Serdecznie pozdrawiam i obiecuje zaglądać tu częściej M.R
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Witam Ciebie serdecznie jak na razie nie mamy specjalnego wątku chociaż nie ukrywam że jestem od niedawna w NO i zapewne znalazło by się parę pytań tylko sama nie wiem od czego zacząć ... niby wszystko opisane na stronach a ja i tak nic nie wiem ... zapewne każdy z nas borykał się z zameldowaniem czy rejestrowaniem w NO ... i ja mam taki problem zarejestrowałam się na stronie UDI i czekam teraz na wizytę która mam wyznaczoną pytanie moje brzmi czy muszę również iść na Policje ??? w tej kwestii jestem zielona bo na stronach jest różnie napisane (( ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Witaj jeśli rejestrowałaś się na stronie UDI i masz wyznaczony termin, tzn że musisz z kontraktem na pracę i dokumentem tożsamości udać się na policję, wtedy wydadzą Ci pozwolenie na pobyt.

A jeśli chodzi o zameldowanie to musisz poczekać na numer personalny, i wtedy udajesz się do folkeregistrert.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
i gdzie te najmłodsze 40 -tki i nie tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(malGosha)
Wiking
Witam Cię Sandro i nie tylko jak widać na forum mało jest osób które mają czas na posiaóweczki przy kompie Taki czas wakacyjny. Długi dzień każdy ucieka gdzieś z domu. Mam nadzieje ,że jak się zrobi trochę chłodniej to liczba osób nieco wzrośnie.Pozdrawiam i jak obiecałam będę tu zaglądać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pewnie jeszcze maraton za koronkami się nie skończył........zwłaszcza te czterdziestki z ogonami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok