Szkoda ze planujecie spotkanko w Oslo . Troche mi za daleko ze Stavanger - ale duchem bede z wami. . Moze odezwa sie jeszcze 40-tki i wiecej -z okolic Stavanger ! Pozdrawiam i milej nocki zycze !
Witam , co do spotkania to jestem za nawet zaraz. Jest taka piękna pogoda można kawkę na trawce wypić i posiedzieć w miłym gronie A jeżeli nie dziś to może w piątek po południu?
Mieszkanie 65m.
Dwie sypialnie , pokój dzienny z kuchnią,taras,parking.
Cena 16000+prad+internet
Depozyt dwa miesiące .
Dostępne od 12.10.25
W razie potrzeby możliwość umeblowania .
Kochani może zaplanujmy naprawde jakies spotkanko ... co prawda w piatek nie mogłam dlatego sie nie odzywałam ...ale jak pogoda sie poprawi jak najbardziej... wiec piszmy i zaglądajmy codziennie na formum ... moze sie nam uda
dziękuje za pozdrowionka pozdrawiam również ... miło że się odezwaliście wiadomo że weekend a w tygodniu praca ale jak będziemy opuszczać wątek to nic się nie będzie tu działo , wiec zaglądajcie i piszcie )) robi się jesiennie wiec coraz częściej przesiadujemy w domach ... a wcale tak nie musi być
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.