Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bogumila Jasinska Mario Kruken ASIA BRODZICKA Marius Sheliga Kasia Zawloc Mirek Klusek Wiesława Woźniak Jan Radlansky (5934 niezalogowanych)
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Witam Ciebie również i życze miłego popołudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Szkoda ze planujecie spotkanko w Oslo . Troche mi za daleko ze Stavanger - ale duchem bede z wami. . Moze odezwa sie jeszcze 40-tki i wiecej -z okolic Stavanger ! Pozdrawiam i milej nocki zycze !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Witam nie martwcie sie zapewne i koło Was znajdzie się ktos kto spotka się z wami ... a co do spotkanie w Oslo jakoś nie widze chetnych ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(malGosha)
Wiking
Witam , co do spotkania to jestem za nawet zaraz. Jest taka piękna pogoda można kawkę na trawce wypić i posiedzieć w miłym gronie A jeżeli nie dziś to może w piątek po południu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Kochani może zaplanujmy naprawde jakies spotkanko ... co prawda w piatek nie mogłam dlatego sie nie odzywałam ...ale jak pogoda sie poprawi jak najbardziej... wiec piszmy i zaglądajmy codziennie na formum ... moze sie nam uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
ale tu sie pusto i cicho zrobiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Saandra napisał:
ale tu sie pusto i cicho zrobiło
czyli standart
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Nie zgadzam sie z toba -qantan . Nie standard -tylko weeken i wszyscy chyba odpoczywaja ! Pozdawiam Saandro .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
bogdanor1 napisał:
Nie zgadzam sie z toba -qantan . Nie standard -tylko weekend i wszyscy chyba odpoczywaja ! Pozdawiam Saandro .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
dziękuje za pozdrowionka pozdrawiam również ... miło że się odezwaliście wiadomo że weekend a w tygodniu praca ale jak będziemy opuszczać wątek to nic się nie będzie tu działo , wiec zaglądajcie i piszcie )) robi się jesiennie wiec coraz częściej przesiadujemy w domach ... a wcale tak nie musi być
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok